Jump to content



Canon ixus 700 και προβλημα μπαταριας


PGM

Recommended Posts

παιδες εχω την canon ixus 700 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα :

Φορτιζω την μαμα μπαταρια στο φουλ και ενω δειχνει η μηχανη οτι η μπαταρια ειναι φουλ μετα απο καποιες ωρες παω να χρησιμοποιησω την μηχανη (χωρις να εχω τραβηξει φωτο) μου βγαζει ενδειξη οτι δεν εχει μπαταρια ή δεν ανοιγει η μηχανη. Εχω κανει αυτη την διαδικασια 3-4 φορες για να ειμαι σιγουρος και παντα το ιδιο γινεται.

Νομιζα οτι τα εφτυσε η μπαταρια και αγορασα μια no name made in China για δοκιμη αλλα και σε αυτη κανει τα ιδια απο την 1 χρηση της.

Την μηχανουλα την εχω 4-5 χρονια (ισως και παραπανω) και δεν μου κανει να την πεταξω .... Ηταν σκυλι μεχρι προτεινος......

Καμμια ιδεα? εγγυηση φυσικα δεν εχει και δεν ξερω αν αξιζει να την παω στην canon για επισκευη - ελεγχο ...

Link to comment
Share on other sites

Θεμα της μηχανης my friend. Κι εμενα, Canon Powershot A710, αγορασμενη το 2006, παιρνει κανονικες ΑΑ μπαταριες. Ότι μπαταρια και να βαλω, ειτε επαναφορτιζομενη, ειτε αλκαλικη, σε 10 το πολυ λεπτα λεει change batteries και σβηνει :hehe:

θα δοκιμασω intersys, στο παρελθον ηταν πολυ καλοι οταν τους χρειάστηκα ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.