Jump to content



Vivodi: OTE full replacement


enduracell

Recommended Posts

μου ήρθε πριν λίγο το παρακάτω e-mail

Αγαπητοί συνδρομητές,

H Vivodi Telecom, πρωτοπορώντας και πάλι, διαθέτει πλέον υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας μέσω της τεχνολογίας DSL.

Η παροχή της νέας υπηρεσίας, αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εταιρείας να προσφέρει την πλήρη γκάμα των ευρυζωνικών υπηρεσιών μέσω της τεχνολογίας xDSL, πέραν της πρόσβασης στο Internet.

H Υπηρεσία DSL Phone παρέχεται σε όλους τους συνδρομητές της Vivodi Telecom που χρησιμοποιούν το ιδιόκτητο δίκτυό της (Full & Shared LLU) και περιλαμβάνει:

  • 2 νέες αναλογικές τηλεφωνικές γραμμές με τηλεφωνικούς αριθμούς Vivodi (211 για Αθήνα)
  • Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας όπως αναμονή κλήσης, εκτροπή κλήσης , τριμερή επικοινωνία, με δυνατότητα χειρισμού τους μέσω τονικών τηλεφωνικών συσκευών και μέσω internet.
  • 150 λεπτά / μήνα δωρεάν χρόνο ομιλίας για κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα εντός Ελλάδας
  • Τη συσκευή που παρέχει δύο υποδοχές σύνδεσης τηλεφωνικών συσκευών η οποία παραχωρείται προς χρήση

Επιλέγοντας την υπηρεσία DSL Phone μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ιδιαίτερα χαμηλές χρεώσεις σε όλες τις κλήσεις προς άλλα δίκτυα ( Δείτε τις αναλυτικές χρεώσεις της υπηρεσίας ), τις ακόμη χαμηλότερες χρεώσεις σε κλήσεις μεταξύ συνδρομητών της υπηρεσίας DSL Phone, όπως και μια σειρά επιπρόσθετων προνομίων που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η διάθεση της υπηρεσίας έχει ήδη ξεκινήσει μέσω πιλοτικού προγράμματος (από 01-06-04 έως 31-07-2004) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο οποίο μπορείτε να συμμετέχετε και να εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας που περιλαμβάνει μηδενικό κόστος ενεργοποίησης της υπηρεσίας και 300 λεπτά / μήνα δωρεάν χρόνο ομιλίας για κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα εντός Ελλάδας.

καλή φάση φαίνεται έχει βάλει κανένας? Περισσότερες info έχει εδώ

Link to comment
Share on other sites

Όχι, απλά πρέπει να έχεις και τη DSL και είναι 9,44 Πάγιο τον μήνα η τηλεφωνία, σε αντίθεση με τα 14 του πΟΤΕ. Απλά αν πείς δε γουστάρω vivodi DSL βάλω π.χ Forthnet δε γίνεται. Προς το παρόν οι αριθμοι θα αρχίζουν με 211 (οχι 210).

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή η υπηρεσία τελειώνει μαζί με την λήξη του συμβολαίου DSL χωρίς επιπλέον επιβάρυνση... κυριλέ... μπορεί να βάλω... (έτσι και αλλιώς με εναλλακτική είμαι και τώρα, αλλά πλερώνω αυτό το καταραμένο πάγιο στον ΟΤΕ)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΑΓΚΙΑ ΜΕΓΑΛΗ! ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΛΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ email μου 'Η ΕΔΩ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!:banging:

Εδώ πληροφορίες καταλόγου...... :dots:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.