Jump to content



cidaemon.exe


Manu_Dhthen1

Recommended Posts

Ρε παιδια εχω ενα προβλημα.Καταρχην τωρα στα "γεραματα" του, κολλησα το lsasss,το οποιο καταπολεμησα μεσω του site της ΜΙΚΡΟσοφτ και το 2πλο τσεκαρα μεσω του προγραμματος της Symantec.Τελικα ομως το προβλημα που με εκανε να ψαξω μηπως εχω κολλησει κατι, παραμενει.Ποιο ειναι αυτο?:devil:

Ο επεξεργαστης ειναι στο 100% συνεχεια...Αφου δεν ειδα φως με το σκοτωμα του Lsasss ειδα μηπως ειναι κατι αλλο,και το βρηκα.

Συγκεκριμενα ενα προγραμμα της ΜΙΚΡΟσοφτ το cidaemon.exe αφου περασει ενα 2λεπτο μετα την εκκινηση του υπολογιστη, αρχιζει και τραβαει πορους ωσπου φτανει το συστημα στα κοκκινα(και το cpu usage στο 100%!!!!! )

Το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι της indexing service αν θυμαμαι καλα,και δεν τιθεται θεμα αν πρεπει να τρεχει η οχι.Πρεπει να τρεχει,αλλα τι το εχει πιασει και παει το μηχανημα στο 100%??:...:

Μηπως εχει κανεις κατι να προτεινει??????? Μηπως καποιος ιος το hack-εβει????

Τι να πω????HELP:X:

Link to comment
Share on other sites

Καταρχας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις:flower:

@Hemi -->οντως δουλευει σε "χαμηλη προτεραιοτητα"

@endu--->δηστυχως δεν μπορω να ριξω τα service pack(καταλαβαινεις γιατι πιστευω....)

το indexing πως το απενεργοποιω??????ΑΑΑΑ,απο το msconfig λες???

Μαλλον παμε για φορμαρισμα και αλλα windows τελικα(Αδηλωτα)...ειμαι αξιοςτης μοιρας μου που δεν εχω ριξει τα service pack...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.