Jump to content



Προβλημα με HP D2660


Dant3

Recommended Posts

Εχω τον εκτυπωτη του τιτλου.το προβλημα μου ειναι το εξης.βαζω να εκτυπωσω κατι και 1 στις 4 φορες θα κολλησει.δηλαδη σταματαει στη μεση πχ της σελιδας και μενει εκει.πρεπει να πατησω το ακυρο απο τον εκτυπωτη για να πεταξει την σελιδα.

στα παραθυρα εν τω μεταξυ λεει οτι κανει κανονικα την εκτυπωση ενω αν πατησω ακυρο η διαγραφη μενει εκει .εαν κανω αντιμετωπιση προβληματων μενει στην προσπαθεια επανεκκινησης ουρας εκτυπωτη.απο οτι εχω καταλαβει το προβλημα ειναι σε αυτο.για να ξεκολλησει πρεπει να κανω επανεκκινηση,με reset φυσικα γιατι μετα κολλαει στο κλεισιμο των 7 και μετα να ξανακανω επιλυση προβληματων οπου τελικα καταφερει να διαγραψει το εγγραφο που εχει κολλησει.

θα ελεγα οτι ειναι θεμα εκτυπωτη εαν δεν το εκανε και με το λαπτοπ στις λιγες φορες που εχω εκτυπωσει ενω το κανει απο οταν τον πηρα καινουργιο και η αγορα εγινε ακριβως επειδη νομιζα οτι ειχε το θεμα ο προηγουμενος εκτυπωτης γιατι απο οτι θυμαμαι το ειχε κανει καμια φορα και με τον παλιο εκτυπωτη.απο τοτε ομως εχω παει απο vista σε 7 ενω εχω αλλαξει και καμποσο hardware.με λιγα λογια σχεδον ολα εχουν αλλαξει αλλα το προβλημα παραμενει!

Για πειτε καμια ιδεα γιατι εχει αρχισει να γινεται συχνο το φαινομενο και μου βγαζει το λαδι για να εκτυπωσω 5 σελιδες!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.