Jump to content



php και mysql


xristaras13

Recommended Posts

καλησπερα παιδια!σε κωδικα php οπου προσπαθω να δημιουργησω ενα login "με στοιχεια username kai password apo την database" πεφτω συνεχεια σε αυτο το σφαλμα "error could not connect: SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user 'user'@'localhost' (using password: YES)" εχω ψαξει για το τι φταιει αλλα τιποτα.Επισης να σας πω οτι χρησιμοποιηω το xampp και οταν ανοιγω το τερματικο για να σινδεθω στην βαση δεδομενων χρισημοποιω την εντολη "mysql -u root -p" δλδ βαζω root αντι για user μονο ετσι δουλευει...Αυτα εκ των προτερων...ευχαριστω!!

Link to comment
Share on other sites

Αφού σου λέει ότι πας να κάνεις access την SQL σου με τον χρήστη user. Υπάρχει; Αν δεν υπάρχει άλλαξε το login που χρησιμοποιεί το script σου σε root. Αν το θέλεις έτσι οπωσδήποτε, φτιάξε ένα χρήστη "user" στην sql σου.

Link to comment
Share on other sites

αν εννοεις σε αυτο το σημειο "$pdo = new PDO('mysql:dbname=app;host=localhost','root', 'pass' );" το αλλαξα σε root αλλα και παλι τιποτα.να σε ρωτησω και κατι αλλο θα μπορουσα να βαλω ενα αρχειο με την επεκταση .db δλδ app.db στο localhost?και να το φτιαχνω απο εκει αντι να το κανω απο το τερματικο?

Link to comment
Share on other sites

Ποιο localhost και ποιο τερματικό; Στο ίδιο μηχάνημα δεν τα έχεις όλα με xampp; Δεν το παίρνεις από την αρχή να μας πεις τι θέλεις να κάνεις και σε τι στάδιο βρίσκεσαι για να βγάλουμε μία άκρη;

Link to comment
Share on other sites

ωραια!λοιπον εχω αρχικα ενα αρχειο που λεγεται login.php το οποιο θα διαβαζει μια βαση δεδομενων με username και password, οπου το script θα κανει login αν το ονομα χρηστη και ο κωδικος ταιριαζουν με τα αυτα απο την βαση δεδομενων...αυτο θελω να κανω.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

1)Αλλαξε το username σε root οποιο είναι και το προεπιλεγμενο, και κενο pass.

mysql_connect("localhost", "root", "")or die("cannot connect");

Οσο γι αυτο που θελεις πες σε ποιο σταδιο εισαι ωστε να σε καθοδηγησουμε

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.