Jump to content

zotac zbox ad02 + 3d movies = no go! (solved!!)

jpcupra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

το απολυτο ξενερωμα!!!

συνδεω και γω σημερα το zbox μου και προς απογοητευση μου ανακαλυπτω πως

κανει συνεχη σπασιματα η εικονα...

ZOTAC - It's time to play! - ZBOX AD02

ειναι δυνατον να μην μπορει να αναπαραγει 3d ταινιες ρε παιδες?

mkv αρχεια τα τρεχει νερακι. ειλικρινα δεν καταλαβαινω.

τι απαιτησεις εχουνε οι 3d ταινιες?

Καλημέρα. Καταρχάς το συστηματάκι τι λειτουργικό τρέχει;

Το HDMI του είναι v1.4?

Η ταινία που προσπαθείς να αναπαράγεις είναι 1080p 3D ή 1080i 3D?

EDIT: Πάντως είχε γίνει της ακατονόμαστης με τους Brazos και την υποστήριξη BluRay 3D. Διάβασε και στο review του rage3d με την sapphire pure fusion mini e350. Ουσιαστικά εφόσον έχει UVD3 παίζει και BD3D. Τώρα γιατί άλλα έτσι άλλα γιουβέτσι.. δεν ξέρω.

http://www.rage3d.com/reviews/fusion/sapphire_pure_fusion_mini_e350/index.php?p=2

Καλημέρα. Καταρχάς το συστηματάκι τι λειτουργικό τρέχει;

Το HDMI του είναι v1.4?

Η ταινία που προσπαθείς να αναπαράγεις είναι 1080p 3D ή 1080i 3D?

EDIT: Πάντως είχε γίνει της ακατονόμαστης με τους Brazos και την υποστήριξη BluRay 3D. Διάβασε και στο review του rage3d με την sapphire pure fusion mini e350. Ουσιαστικά εφόσον έχει UVD3 παίζει και BD3D. Τώρα γιατί άλλα έτσι άλλα γιουβέτσι.. δεν ξέρω.

Rage3D.com : Sapphire Pure Fusion Mini E350 Review [ Technology Overview ]

ειναι με win7 x64.

1080p stereoscopic 3d.

στo hdmi αποσο γνωριζω δεν εχουμε 1.3-1.4 αλλα high speed, high speed with ethernet κοκ.

για να μπορει να γινει αναπαραγωγη 3d θελει απο high speed και πανω

με ενα προχειρο search απο το s.no του καλωδιου ειδα οτι το συγκαταλεγει στα high speed (1.3a)

παντως απο το λινκ που εβαλες κρατησα αυτο..

Blu-ray 3D playback isn't possible, as the board doesn't support HDMI 1.4a, which is one of the key UVD 3 features. Kinda puzzling, really.

οπως επισης και αυτι

The only detracting attribute we can find is HDMI 1.3b instead of 1.4, to support Blu-ray 3D.

Υποτίθεται ότι το 1.3a και 1.4a είναι διαφορετικά versions γιατί υποστηρίζουν διαφορετικό bandwidth άρα και data througput.

HDMI - Wikipedia, the free encyclopedia

Κάνε μια δοκιμή με το τελευταίο τελευταίο PowerDVD 11 και τους τελευταίους Catalyst/Avivo. Το τελευταίο τελευταίο όμως(v2408 και αν υπάρχει νεότερη, αυτή).

Πάντως οι περισσότεροι που διαβάζω δεν κολλάνε στο οτι δεν έχει επισήμως HDMI 1.4a αλλά γιατί λένε οτι έχει UVD3 που δεν υποστηρίζει MVC.

Στο site της AMD δεν έχει ούτε καν τις HD6500 στην αναπαραγωγή BD3D που δεν ισχύει με την καμία. Γενικά το support(driver) σε 3D είναι άθλιο και απο AMD και απο nVidia.

LOL, γιαυτό σου λέω μόνο με δοκιμή. Μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα και κάθε μέρα αλλάζουν γνώμη για το τι δουλεύει και τι όχι. Είδες και με τον multi του A8-3870k...

Είχα διαβάσει σε κάποιο έγγραφο παλιότερα με το που πρωτοβγήκαν οι APUs ότι ναί μεν δεν υποστηρίζουν αναπαραγωγή BD3D αλλά είναι 3D ready γιατί μπορείς να δείς 3D φωτός...

Κάνε αυτό που σου λέω και αν παίξει έπαιξε. Διαφορετικά μην το ζορίζεις.

Τελευταίοι drivers στα πάντα και PowerDVD11 το τελευταίο.

LOL, γιαυτό σου λέω μόνο με δοκιμή. Μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα και κάθε μέρα αλλάζουν γνώμη για το τι δουλεύει και τι όχι. Είδες και με τον multi του A8-3870k...

Είχα διαβάσει σε κάποιο έγγραφο παλιότερα με το που πρωτοβγήκαν οι APUs ότι ναί μεν δεν υποστηρίζουν αναπαραγωγή BD3D αλλά είναι 3D ready γιατί μπορείς να δείς 3D φωτός...

Κάνε αυτό που σου λέω και αν παίξει έπαιξε. Διαφορετικά μην το ζορίζεις.

Τελευταίοι drivers στα πάντα και PowerDVD11 το τελευταίο.

θα ηθελα να δουλεψει για να αποφυγω την αγορα ενος new htpc. :hm:

καποια στιγμη ειναι στο προγραμμα να γινει, απλα ηλπιζα να το τρεναρω...

απο vlc παιζω ταινιες συνηθως. ειναι τοσο καλυτερο το power dvd?

θα τσεκαρω τους drivers το απογευμα αφου πρωτα χτυπησω και ενα high speed καλωδιο,

μιας και αυτο που εχω μπορει να λεει οτι λεει, δεν παυει ομως να ειναι και 2ετιας...

επισης επεσα και εδω...

AnandTech - The Brazos Review: AMD's E-350 Supplants ION for mini-ITX

αναφερει φουλ uvd3 (που αν καταλαβα αυτο μας καιει) + διαφορα αλλα.

αν δεν σου κανει κοπο, ριξε μια ματια.

επισης και εδω

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6310.40952.0.html

The new UVD3 video decoder allows the decoding of HD videos using the graphics card. It allows the parallel decoding of two MPEG2, H.264 and VC-1 streams and therefore compatible to BD-Live. Furthermore, the new UVD3 also supports DivX, Xvid and MPEG4 Part 2 decoding. Blu-Ray 3D via MCV (Multiview Video Coding) is theoretically supported by the UVD3 but wasn't available in the first laptops and platforms (no hardware accelleration and no HDMI 1.4 output).

Ναί το έχω δεί.

Μην κάνεις αγορά καλωδίου δεν έχει νόημα. Σου είπα. Δοκίμασε τελευταίους drivers και powerDVD11 το τελευταίο.

Τόσο καιρό λέγανε ότι υποστηρίζει πλήρως τα features των APUs και αφού βγάλανε το 2408 λένε οτι τώρα τα υποστηρίζουν. Αν δείς τα φόρα της Cyberlink έχουν πολλά θέματα με αυτό το πράγμα.

Άλλο πρόγραμμα που να υποστηρίζει πλήρως το UVD3 + MVC δεν ξέρω.

Ναί το έχω δεί.

Μην κάνεις αγορά καλωδίου δεν έχει νόημα. Σου είπα. Δοκίμασε τελευταίους drivers και powerDVD11 το τελευταίο.

Τόσο καιρό λέγανε ότι υποστηρίζει πλήρως τα features των APUs και αφού βγάλανε το 2408 λένε οτι τώρα τα υποστηρίζουν. Αν δείς τα φόρα της Cyberlink έχουν πολλά θέματα με αυτό το πράγμα.

Άλλο πρόγραμμα που να υποστηρίζει πλήρως το UVD3 + MVC δεν ξέρω.

μολις παω το απογευμα σπιτι θα επανελθω με μοαρ ινφος

παντως εχω σχεδον πιστει οτι δεν προκειται να δω 3d...

AMD E-350: Fusion and Mini-ITX solutions (page 3: Atom, Zacate/Ontario: GPU, interconnexions) - BeHardware

Most importantly, the chip includes UVD3 derived technology which handles the acceleration of video decoding for MPEG 2, VC1, H.264 and Xvid formats. However and in contrast to the ‘real’ UVD3, MVC (the 3D version of the H.264/AVC decoding used for 3D Blu-rays) is not supported.

Ναι δεν μας λένε όμως αν είναι θέμα driver ή hardware.:fist:

Δοκίμασε. Τσάμπα είναι.

Ναι δεν μας λένε όμως αν είναι θέμα driver ή hardware.:fist:

Δοκίμασε. Τσάμπα είναι.

φακ μι δηλαδη...

παιζει και τετοιο σκηνικο?

να μπορει αργοτερα μεσω update στους drivers να αναπαραγει 3d content και να τον φαω στον a$$??? :p

σε λιγοτερο απο 4 ωρες παντως θα ξερουμε.

παντως εχω την αισθηση οτι μου ειχε πεταξει μηνυμα για την αναβαθμιση των catalyst πριν κανα 2 βδομαδα και πρεπει να την εκανα...

τεσπα...

Περνάς και drivers για το chipset/VGA/AVivo έτσι; Μην κάνεις μόνο τον vga driver update.

Περνάς και drivers για το chipset/VGA/AVivo έτσι; Μην κάνεις μόνο τον vga driver update.

glad u clarified this... :T:

3hours to go...

Παρεμπιπτόντως την οθόνη σου την έχει μέσα στη λίστα με τις υποστηριζόμενες;

Παρεμπιπτόντως την οθόνη σου την έχει μέσα στη λίστα με τις υποστηριζόμενες;

δεν την εχει.. φανταζομαι ο λογος ειναι επειδη ειναι αρκετα νεοτερη..

μικρο update...

συνδεσα το zbox σε ενα samsung monitor.

μεσα στο zbox εχω εγκατεστημενο τον vlc (και τον ειχα σε εκτιμηση)

με τον vlc λοιπον ειχα τα σπασιματα.

εβαλα power dvd (οπου και διαβασα κατι για hardware acceleration) και οχι απλα δεν υπαρχουν σπασιματα αλλα η ταινια δειχνει απιστευταμπλ smooth.:dance3::dance3::dance3:

μενει μονο να το συνδεσω με την lg μου και να δω οτι ολα δουλευουν κανονικα.

εντυπωσεις εντος ολιγου..

ολα κομπλε!!! το μονο μειων οτι βλεπω τους υποτιτλους αριστερα δεξια και οχι στο κεντρο.

καμμια ιδεα πως μπορει να φτιαχτει αυτο?

επισης για καποιο λογο δεν εχει το βαθος που περιμενα.

να υποθεσω πως εχει να κανει με το συμπιεσμενο format της ταινιας?

να εξηγησω τι εννοω.

ενα δισκακι blue-ray 3d εχει σαν μεγεθος αρχειου κοντα στα 45-50gb..

οι ταινιες που "κυκλοφορουν" παιζουνε απο 9-14gb.. αυτο εχει σαν αποτελεσμα να χανουμε αρκετα απο το βαθος της-ποιοτητας της να φανταστω?

Ντενη σε υπερευχαριστω για τις συμβουλες σου.ειμαι κατα υποχρεωμενος.

αν μπορεις να βοηθησεις και σε αυτα τα τελευταια μου ερωτηματα ειμαστε σουπερ!!! :T::T::T:

Το βάθος το ρυθμίζεις μέσα στο powerdvd. Άντε βγές τώρα να πείς οτι παίζει 3D με v1.3a και HD6310 να σε κάψουν ζωντανό στο σύνταγμα. Μάγισσε, έ μάγισσε :hehe:

Για τους υπότιτλους δεν ξέρω και δεν έχω και fusion για να δοκιμάσω ρυθμίσεις στο PowerDvD. Διόρθωσε και τον τίτλο στο thread ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.