therock Posted January 17, 2012 #1 Share Posted January 17, 2012 Εχει δοκιμασει κανεις καποια απο τις συσκευες που κυκλοφορουν που εχουν μονο τον απαραιτητο αριθμο κουμπιων που απαιτουνται για games? Τα κλασσικα πληκτρολογια θεωρω πως ειναι πολυ μπουγιο για χρηση WSAD gaming. Ψαχνω να βρω ποιο ειναι το καλυτερο απο τα παρακατω για να κανω αγορα. Να αναφερω πως το θελω για FPS. RTS/MMO δεν με απασχολουν. Saitek Cyborg Command Unit Belkin N52TE Logitech G13 Wolfking Και αλλα αντιστοιχα που προφανως να μην γνωριζψ η ξεχασα να υποδειξω. Απο εικονες/review ειμαι αναμεσα στα 2 πρωτα, αλλα δεν ξερω ποιο ειναι το απολυτως καλυτερο. Επειδη η συγκεκριμενη αγορα ειναι καπως ιδιαιτερη και συγκεκριμενο το κοινο που εχει αποψη απο πρωτο χερι ειναι δυσκολο να αποφασισω και ρωταω εδω μπας και υπαρχει καποια προτερη γνωση που θα με βοηθησει να καταληξει στην σωστη αποφαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Posted January 17, 2012 #2 Share Posted January 17, 2012 Δες και το παρακάτω πληκτρολόγιο ίσως είναι αυτό που ζητάς.Vengeance Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Posted January 17, 2012 Author #3 Share Posted January 17, 2012 Τα δυνατα του σημεια ποια ειναι? Το οτι εχει χρωματισμενα τα πληκτρα και βραχιονα για τον καρπο του αριστερου χεριου? Ε αυτα απο μονα τους δεν λενε και πολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted January 17, 2012 #4 Share Posted January 17, 2012 Υπαρχει και το παρακατω που σκεφτομαι να το παραγγειλω (43.70€ τελικη τιμη) απο Αμερικη !http://www.cybersnipa.com/us/gaming-keyboards/gamepad.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Posted January 17, 2012 Author #5 Share Posted January 17, 2012 Αυτο που λες ειναι παλιο ρε συ και ειδικα και για τετοια τιμη πολυ ακριβο. Σαν και αυτα υπαρχουν και αλλα, αλλα το θεμα ειναι να ξερουμε με ποιο τροπο να διαλεξουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Posted January 17, 2012 #6 Share Posted January 17, 2012 Τα δυνατα του σημεια ποια ειναι? Το οτι εχει χρωματισμενα τα πληκτρα και βραχιονα για τον καρπο του αριστερου χεριου? Ε αυτα απο μονα τους δεν λενε και πολλα.Μάλλον δεν το είδες πολύ καλά. Πρώτον είναι mechanical με red swiches(όχι όλα στο link που σου έδωσα τα λέει αναλυτικά).Δεύτερον τα πλήκτρα δεν είναι χρωματισμένα αλλά κοίλα και ελαστικά και αν δεν σου αρέσουν έχει και τα κλασικά.Τρίτον κατασκευή από αλουμίνιο.Τέλος εσύ για ποιό καρπό θέλεις βραχίονα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Posted January 17, 2012 Author #7 Share Posted January 17, 2012 Κοιτα για πληκτρολογιο καλο ειναι και σιγουρα ξεχωριζει απο ολα τα υπολοιπα. Αυτο που μου χαλαει και ο λογος που το "αποπηρα" ειναι οτι εξακολουθει να παραμενει πληκτρολογιο, που σημαινει οτι εχει μπουγιο και απλωνεται πολυ στο φαρδος σε αντιθεση με την κατηγορια που κοιταζω, που προσφερουν μονο τα πληκτρα που χρειαζονται για Gaming. Αν δλδ τα χαρακτηριστικα του τα συνδυαζε με το να παρεχει μονο τα απαραιτητα πληκτρα θα ηταν ισως η απολυτη επιλγοη. Αλλα ολο τα υπολοιπα πληκρτα τι να τα κανω? Δεν θελω ενα συνδυαστικο πληκτρολογιο. Θελω να εχω ενα gaming keypad για παιχνιδια και ενα slim keyboard για την υπολοιπη χρηση γραφειου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Posted January 17, 2012 #8 Share Posted January 17, 2012 Υπαρχει και το παρακατω που σκεφτομαι να το παραγγειλω (43.70€ τελικη τιμη) απο Αμερικη !Game Pad Gaming Equipment | Cyber SnipaΤο έχω 2,5 χρόνια τώρα, πολύ καλό αν και ακριβούτσικο (31€ από eshop).Στιβαρή κατασκευή, τα πλήκτρα πολύ βολικά και δεν ξεβάφουν με τη χρήση.Μειονέκτημα ότι έχει F1-F4 μόνο, καθώς συνηθίζω να κάνω quicksave με F5 και quickload με F9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Posted January 17, 2012 #9 Share Posted January 17, 2012 συγγνώμη αυτά πληκτρολόγια τι προσφέρουν έναντι του "κλασσικού"? Βολεύουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Posted January 18, 2012 Author #10 Share Posted January 18, 2012 συγγνώμη αυτά πληκτρολόγια τι προσφέρουν έναντι του "κλασσικού"? Βολεύουν? Ε ναι ρε συ, απο την μια εχεις ενα μακρυναρι με καμμια κατοσταρια πληκτρα και βαλε και απο την αλλη ενα μαζεμενο κατασκευασμα που εχει μονο οσα σου χρειαζονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted January 18, 2012 #11 Share Posted January 18, 2012 Το έχω 2,5 χρόνια τώρα, πολύ καλό αν και ακριβούτσικο (31€ από eshop).Στιβαρή κατασκευή, τα πλήκτρα πολύ βολικά και δεν ξεβάφουν με τη χρήση.Μειονέκτημα ότι έχει F1-F4 μόνο, καθώς συνηθίζω να κάνω quicksave με F5 και quickload με F9.Θα το προτεινες ? Τι παιχνιδια παιζεις ? Μετα απο καιρο, εχω αρχισει FPS (ΒF3) και θελω ενα πιο μαζεμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Posted January 18, 2012 #12 Share Posted January 18, 2012 Θα το προτεινες ? Τι παιχνιδια παιζεις ? Μετα απο καιρο, εχω αρχισει FPS (ΒF3) και θελω ενα πιο μαζεμενο.Αν σε μπερδεύει το keyboard είναι καλή λύση. Μου πήρε λίγο χρόνο να το συνηθίσω αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να χειριστείς fps-rpg-platform, σχεδόν τα πάντα. Είχα κάνει και mini-review τότε.Υπόψην ότι στο BF3 δεν μπορείς να πιλοτάρεις jets-helis καθώς απαιτούν awsd και βελάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Posted January 20, 2012 #13 Share Posted January 20, 2012 Δεν το 'χω με τα ιπταμενα καθολου. Οποτε ισως με βολεψει...Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick22 Posted January 28, 2012 #14 Share Posted January 28, 2012 Ρε σεις τι παίζει με αυτά εδώ Belkin n52te F8GFPC200 Razer Nostromo - Gaming Keypad | Razer Online Shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Posted January 28, 2012 Author #15 Share Posted January 28, 2012 Το ιδιο ειναι. Απλως υποτιθεται πως αρχικα εβγαλε η Belkin το N52, και μετα σε συνεργασια με την Razer βγαλανε το N52TE (Στην συσκευασια αλλωστε λεει "Powered by RAZER"). Επειτα τα παρατησε και ανελαβε εξ'ολοκληρου η Razer, και το ονομασε Razer Nostromo. Προκειται για το ιδιο προιον σε μεταγενεστερη κυκλοφορια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.