Jump to content

Καινουριο pc 2012 για games

bep1995

Recommended Posts

Γεια σας, εγω με τον αδερφο μου σκοπευουμε να φτιαξουμε ενα νεο μηχανημα γυρω στα €1.000 (μονο πυργο και χωρις σκληρο) για παιχνιδια κυριος και διαφορα γενικα... Εχω σκεφτει καποια κοματια και θελω την γνωμη σας :D

Intel Core i5 2500K

Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3

Aerocool Strike X

Corsair HX850W

Corsair Vengeance 8GB

Sapphire Radeon HD 6970 FleXBattlefield 3 Edition

Samsung SH-222AB

Τον υπολογιστη θα τον παρουμε στα τελη της Ανοιξης ισος (καπου εκει...) το μονο που ισος να αλαξω μεχρι τοτε ειναι η καρτα γραφικων με καποια 7000 της AMD (την 7870 ισος αν εχει γυρω στα 300-350)

Να ρωτισω κατι, το 1115 θα ειναι συμβατο και τους ivy-bridge σε περιπτοση αναβαθμησης;;;

Φίλε μου είναι Ιανουάριος και τον υπολογιστή θα τον πάρεις σε 5 μήνες από τώρα. Μέχρι τότε ποιος ζει, ποιος πεθαίνει. Μπορεί να είμαστε και στην δραχμή. Όταν θα είναι καιρός να τον πάρεις κάνε έν ποστ. Μέχρι τότε. Adios amigo. Πάντως γενικά είναι δυνατό το σύστημα.

Οπως ειπα μονο την καρτα θα αλαξω με μια 7870 ισως (πιστευω θα ειναι ιδια η καλυτερη απο την 6970 και απο οτι εμαθα θα εχει γυρω στα €300 οσο θα επερνα δηλαδη την 6970 :) ) μπορει να το παρω σε 5 μηνες αλλα εκτος απο την GPU τι αλλο θα μπορουσα να αλαξω; δεν νομιζω η Corsair να βγαλει καινουρια τροφοδοτικα ουτε πιστευω να αξιζει να παω σε ivy-bridge, τι λετε;;; ο 2500k πιστεται θα εινια επερκεις για games για κανα 2 χρονακια ακομα;

Γεια σας, εγω με τον αδερφο μου σκοπευουμε να φτιαξουμε ενα νεο μηχανημα γυρω στα €1.000 (μονο πυργο και χωρις σκληρο) για παιχνιδια κυριος και διαφορα γενικα... Εχω σκεφτει καποια κοματια και θελω την γνωμη σας :D

Intel Core i5 2500K

Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3

Aerocool Strike X

Corsair HX850W

Corsair Vengeance 8GB

Sapphire Radeon HD 6970 FleXBattlefield 3 Edition

Samsung SH-222AB

Τον υπολογιστη θα τον παρουμε στα τελη της Ανοιξης ισος (καπου εκει...) το μονο που ισος να αλαξω μεχρι τοτε ειναι η καρτα γραφικων με καποια 7000 της AMD (την 7870 ισος αν εχει γυρω στα 300-350)

Να ρωτισω κατι, το 1115 θα ειναι συμβατο και τους ivy-bridge σε περιπτοση αναβαθμησης;;;

Oλες οι επιλογες σου ειναι καλες

αλλα αφου δεν θα παρεις τωρα ποιος ξερει τι τιμες θα υπαρχουν και τι μπορει να βρησκεις

βασικα οπως λες και συ ισως καρτα να αλλαξεις η και οχι αφου και με μια 6970 θα κανεις την δουλεια σου και λογικα θα ειναι και πιο φθηνη ;)

Οπως ειπα μονο την καρτα θα αλαξω με μια 7870 ισως (πιστευω θα ειναι ιδια η καλυτερη απο την 6970 και απο οτι εμαθα θα εχει γυρω στα €300 οσο θα επερνα δηλαδη την 6970 :) ) μπορει να το παρω σε 5 μηνες αλλα εκτος απο την GPU τι αλλο θα μπορουσα να αλαξω; δεν νομιζω η Corsair να βγαλει καινουρια τροφοδοτικα ουτε πιστευω να αξιζει να παω σε ivy-bridge, τι λετε;;; ο 2500k πιστεται θα εινια επερκεις για games για κανα 2 χρονακια ακομα;

Φίλε μου η 7870 σε κανα δυό μήνες ίσως κοστίζει γύρω στο 1.000.000 Drachmas, οπότε υπολόγισε πόσο περίπου θα κοστίζει όλο το pc...:slap:

Καλύτερα να έχεις το νού σου για προσφορές και ότι απο αυτά που θέλεις το βρίσκεις σε καλή τιμή τσίμπα το αμέσως και σιγά σιγά θα το φτιάξεις μέχρι τότε το pc:T:

Αφου θα περιμενεις μεχρι τον Απριλιο, θα παρεις Ivy Bridge και μητρικη με Z77 και σιγουρα καποια απο τις νεες καρτες γραφικων ΑΤΙ 7870 ή nVidia 660/760 (whatever). Αν αγοραζες αυριο μια χαρα ειναι αυτα που διαλεξες.

Αφου θα περιμενεις μεχρι τον Απριλιο, θα παρεις Ivy Bridge και μητρικη με Z77 και σιγουρα καποια απο τις νεες καρτες γραφικων ΑΤΙ 7870 ή nVidia 660/760 (whatever). Αν αγοραζες αυριο μια χαρα ειναι αυτα που διαλεξες.

το z77 ειναι ο αντικαταστατης του z68;;; ξερουμε ποτε βγαινει;;

Οι Ivy θα ειναι στις ιδιες ακριβως τιμες με τους Sandy (για τα αντιστοιχα μοντελα). Για τις μητρικες δεν ξερω τιμες, αλλα μπορεις να παρεις και Ζ68 αν ειναι πολυ ακριβες οι Ζ77.

Το θέμα δεν είναι μόνο το πόσο ακριβές θα είναι οι μητρικές με το Z77, αλλά και κατα πόσο λειτουργικές!

Έχω μάθει να μην αγοράζω πρώτης γενειάς εξαρτήματα για pc γιατί ότι ελλατωματικό είναι να βγεί, βγαίνει πάντα στις πρώτες παρτίδες και μετά τα συμμαζεύουν!

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους Ivy Bridge...

Οπότε αν είναι για να περιμένεις το Ζ77 και τους Ivy Bridge, με δεδομένο ότι θα λανσαριστούν κατα τον Απρίλιο θα πρέπει να κινήθεις μετά τον Σεπτέμβρη για να έχει βγεί στην φόρα ήδη ότι "στραβό" μπορεί να κουβαλάνε και μετά.... βούρ στον πατσά!

Δεν μπορω να περιμενω μεχρι τον Σεπτεμβρη γιατι τωρα ειναι σαν να μην εχω pc με αυτο το λαπτοπ (4 χρονια το εχω) η αγορα θα γινει Μαιο η Ιουνιο, οι ivy θα βγουν Μαρτιο με Απριλιο εμαθα, θα δω μερικα reviews και αν αξιζουν και βρω καπιον στα €200 θα το παρω μαλλον, για μητρικη επιδη δεν ξερω και δεν νομιζω μεχρι τοτε να εχουν βγει πολλες ουτος ωστε να υπαρχει και μεγαλη ποικιλια σε τιμες αν δεν βγω καμια με €140-150 θα χτυπησω ισος μια z68 (σαν αυτην που εχω στο ποστ πιο πανω) με pci-e 3.0 αν βρω και αν φυσικα ειναι συμβατη ο ivy-bridge (αν και δεν νομιζω να εχει καμια διαφορα το pci-e 3.0 απο το 2.0, τουλαχιστων δεν νομιζω να ειναι οπτικη, αλλα αν εχω pci-e 3.0 καλο θα ειναι κακο δεν θα ειναι :D

Να ρωτισω κατι ασχετο, ξερει κανεις αν η 7870 θα ειναι graphics core next (GCN) η οχι;;; ξερω οτι θα ειναι οι 7950-7970 αλλα δεν ξερω για την 7870 (που μαλλον θα παρω)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.