patirgerasimos Posted January 25, 2012 #1 Share Posted January 25, 2012 Σήμερα σύνδεσα ένα σκληρό για μια δουλειά που ήθελα. Μετά που τον έβγαλα ανακατεύθηκαν τα καλώδια και μπλόκαραν το fan της κάρτας γραφικών gigabyte nvidia 250gs. Εγώ ήμουν εντελώς απορροφημένος που δεν πήρα χαμπάρι τι είχε γίνει και συνέχισα την εργασία μου (ευτυχώς word internet και foxit reader) για πάνω από μία ώρα. Όταν τέλειωσα και έκλεισα όλα τα παράθυρα ανακουφισμένος είδα την θερμοκρασία της κάρτας να είναι 110 βαθμοί το ανεμιστηράκι να είναι 100% usage και τα rpm να είναι 0. όταν άγγιξα και το κουτί κατάλαβα τί έγινε.Αφου τακτοποίησα τα καλώδια και μετά το restart, το οποιο έγινε χωρίς πρόβλημα, οι θερμοκρασίες είνια νορμάλ. Υπάρχει κανα πρόγραμμα να στρεσάρω την κάρτα για να δω αν έβγαλε πρόβλημα??Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Posted January 25, 2012 #2 Share Posted January 25, 2012 Δεν υπαρχει λογος ανησυχίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Posted January 25, 2012 Author #3 Share Posted January 25, 2012 Πόση είναι η μέγιστη θερμοκρασία που αντέχουν? θα έκλεινε από μόνο του τότε το pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Posted January 25, 2012 #4 Share Posted January 25, 2012 Υep.Ειδικα αυτες οι καρτες ειχαν μεγαλο threshold στις θερμοκρασιες-οι μισες και βαλε ηταν fanless-Απαξ και μπηκες windows και δεν σου πεταει artifacts εισαι good to go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Posted January 25, 2012 Author #5 Share Posted January 25, 2012 ωραία..άμα μερικές ώρες cod θα το επιβεβαιώσουν...χεχεΕυχαριστωώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.