therock Posted January 26, 2012 #1 Share Posted January 26, 2012 Επειδη εχω παρει καινουριο και καλο Laptop και ως γνωστον εχουν θεματα με τις θερμοκρασιες γενικοτερα, ψαχνω για το καλυτερο προιον της κατηγοριας για να το προστατεψω αναλογα. Οποτε προτασεις για generic no-name coolers ή turbo-x προτασεις δεν μου κανουν. Συγκεκριμενα το εχω ψαξει και ειμαι αναμεσα στα 2 κορυφαια κατα τα λεγομενα προιοντα Zalman NC-3000U και Coolmaster U3. ZM-NC3000U ::: Zalman, leading the world of Quiet Computing Solutions ::: Cooler Master NotePal U3 NotePal U3 - Cooler Master - Leading Provider of Computer Case | Cooler | Power Supply Αλλα επειδη προκειται για ιδιαιτερη αγορα, δεν μπορω να βρω συγκριτικα review, ουτε αποψεις απο χρηστες που εχουν και τα 2. Μονο μεμονωμενες κριτικες μπορω να βρω. ΚΑτα κυριο λογο σε Zlaman τεινω, ειδκοτερα αφου ακουσα πως και αυτο τις Coolermaster παρουσιαζεις θεμα με τους α;νεμιστηρες μετα απο καποιες βδομαδες, και πως τα λαστιχακια δεν κρατανε καλα τις ακρες του laptop και αυτο μερικες φορες γλιστραει. Εχει κανεις καποια προσωπικη αποψη για να μπορεσω να αποφασισω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.