Jump to content



Τρελλη ευκαιρια αλλα μεγαλο ρισκο!!


Lewnidas

Recommended Posts

http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=1397871

Ειναι τρελλη ευκαιρια αλλα μου φαινεται απατη ,τα σχολια που εχουν γραψει ειναι πολυ καλα..

ειναι η 2η φορα που βαζει αυτη την αγγελια δηαλδη συγνςμη στη δραμα ανετα 8α μπορουσε να τη σπρωξει αφου ειναι σε ξευτελιστικη τιμη..

8ελω να ακουσω τις γνωμκες στη συγκερκιμενη δημοπρασια..

Link to comment
Share on other sites

Τι να πούμε βρε Λεωνίδα συγκεκριμένα... εδώ ισχύει αυτό που ισχύει σε όλες τις δημοπρασίες αυτού του τύπου(όχι του χρήστη, lol).

Ή είναι ευκαιρία ή κάτι παίζει. Από την στιγμή που ο άνθρωπος έχει μόνο καλές αξιολογήσεις, ίσως να είναι ευκαιρία.

Link to comment
Share on other sites

Τείνει περισσότερο να είναι ευκαιρία λόγω του ότι γράφει "ο έλεγχος είναι δεκτός" αλλά από την άλλη με τέτοια τιμή όλοι θα δίνουν και κάτι παραπάνω και τελικά όλο και κάποιος θα δώσει 1500 για την "ευκαιρία".:nerd:

Link to comment
Share on other sites

Ενα μυστηριο πραμα, αυτοι οι μηδενικοι χρηστες γραφονται 2 μερες πριν, εμφανιζονται σαν απο μηχανης θεοι και σου πανε τη δημιπρασια στο θεο..... :T:

υγ : και βεβαια το πρωτο πραγμα που τους ενδιαφερει ειναι η τρελλη ευκαιρια που κι εσυ εχεις βρει........ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ ευτυχως υπαρχουν κι αυτες οι ευκαιριες και μεγαλωνει οι κοινοτητα του φλεα..........:dots:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.