Guest Posted July 9, 2004 #1 Share Posted July 9, 2004 Μου έστειλαν ένα DVD-r μάρκας general that's white (αυτό γράφει απάνω) με κάτι videakia μέσα αλλά όταν πάω να τα τρέξω ή να τα επιλέξω από τον explorer, αρχίζει και καθυστερεί το σύστημα. Τα video είναι σε συμπιεσμένη μορφή .avi (μάλλον divx) και το DVD-rom είναι ένα pioneer της κακιάς ώρας (dvd-500Μ αν θυμάμαι καλά). Μήπως έχει να κάνει με codecs ή θέλει κανένα firmware update το drive? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Posted July 9, 2004 #2 Share Posted July 9, 2004 Καταρχην η μαρκα αυτη (το δισκακι εννοω)ειναι λιγο τζαζ...χαχαχα Αλλα παντως παιχτα ενα-ενα..Μπας και το προβλημα ειναι σε κανα-δυο μονο και οχι στο δισκακι καθεαυτο...Το dvd σου αν και παλιο αφου παιζει γενικα μαλλον ειναι αθωο... Ενας καλος τροπος ειναι να βαζεις thumbnails view...οτι δεν βγαινει σε thumb=θελεις codecs..Τα υπολοιπα ειναι ΟΚ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 9, 2004 #3 Share Posted July 9, 2004 Αρχική απάντηση από Manu_Dhthen1 Καταρχην η μαρκα αυτη (το δισκακι εννοω)ειναι λιγο τζαζ...χαχαχα Αλλα παντως παιχτα ενα-ενα..Μπας και το προβλημα ειναι σε κανα-δυο μονο και οχι στο δισκακι καθεαυτο...Το dvd σου αν και παλιο αφου παιζει γενικα μαλλον ειναι αθωο... Ενας καλος τροπος ειναι να βαζεις thumbnails view...οτι δεν βγαινει σε thumb=θελεις codecs..Τα υπολοιπα ειναι ΟΚ.. Κανένα δεν βγαίνει σε thumb. Μάλλον θα ξαναζητήσω να μου το γράψουν σε άλλη μάρκα και να μου το ξαναστείλουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 27, 2004 #4 Share Posted July 27, 2004 Τελικά το dvd-rom είναι πολύ τζαζ. Σε ενός φίλου μου το dvd+rw μια χαρά έπαιζε το παραπάνω dvd και το ίδιο dvd που μου ξανάστειλαν σε διαφορετική μάρκα (ούτε αυτό έπαιζε στο δικό μου). Μάλλον θα πάρω ένα dvd+rw μου φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.