Jump to content



Atenet Prepaid card απορίες - διευκρινίσεις .


Athens2004

Recommended Posts

Λοιπον .

Ειχα βγαλει μια prepaid στην Αγροτικη πριν κανα 2 χρονια και την ειχα κανει linked με το payal account μου κυριως για πραγματα που ψωνιζα στο ebay . ( η καρτα ληγει τέλη του 2012) . Καποια στιγμη (χθες) θελησα να την χρησημοποιησω ως κοινη Visa για αγορα απο κατάστημα <--Uk (το οποιο παρεπιμπτοντως δεν δεχεται paypal - μονο πιστωτικη) . Στο checkout ομως χτυπαει και δεν την δεχεται (error - να κοιταξω τα στοιχεια αν τα γραφω σωστα κλπ ) .

Η κάρτα εχει μεσα το ποσο που θελω να αγορασω 100% . Υπεθεσα πως φταιει το οτι την εχω linked με το paypal account λοιπον και μπήκα στην σελίδα του paypal και την εκανα unlinked . Παλι τα ιδια ομως .

εχει κανεις υπόψιν ? Βασικα δεν θα επρεπε να δουλευει σαν οποιαδηποτε Visa ??

Μηπως απο την στιγμη που την κανω unlinked πρεπει να περιμενω καποιο διάστημα ? (1-2 μέρες ) ?

Link to comment
Share on other sites

Οκ Ας το διαγραψει καποιος admin τελικα ναι μεν ειχα το ποσο του προιοντος και των μεταφορικων αλλα δεν ειχα υπολογισει την προμηθεια της συναλαγης , και ερχοταν οριακα .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.