Jump to content



NEO BF MOD, NEO WEBSITE.... Mάθετε περισσότερα!!!


Dimmis MC

Recommended Posts

To MC Team δημιουργήθηκε στις 30 Απριλίου του 2004 απο τους Dimmis MC, Joe Halpern και GR Gordon Ross, με σκοπό την ανάπτυξη ενός νέου mod για το Battlefield 1942, το όνομα του οποίου είναι Mediterranean Crisis (The Greek-Turkish Conflict). Σήμερα, ύστερα απο 2 μήνες, το MC Team μετράει 12 ενεργά μέλη. Το MC Team εχει International ταυτότητα αφού τα μέλη του είναι απο όλο το κόσμο (Ελλάδα, Τουρκία, Γερμανία, Αμερική, κτλ), ενώ πρόσφατα απέκτησε και την δική του σελίδα στο www.bf1942-mc.com .

Αν σας αρέσουν τα games και ειδικότερα το BF1942, επισκεφτείτε την σελίδα μας και μάθετε περισσότερα.

Αν θέλετε να ενταχθείτε στο δυναμικό της ομάδας μας και να προσφέρετε τις γνώσεις σας απο κάποιο πόστο επισκεφτείτε την σελίδα μας www.bf1942-mc.com/join.php και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα μας.

Αν θέλετε να καταθέσετε την άποψη σας για κάποιο θέμα σχετικό, επισκεφτείτε την σελίδα μας www.bf1942-mc.com/forum .

Αν πάλι θέλετε να γίνετε μέλος της clan μας ωστε να παίζετε μαζι μας στο internet κάποιο απο τα Battlefield1942, Mediterrenean Crisis, Desert Combat, MOHAA, UT2004, Falcon, Lock On, Americas Army, επισκεφτείτε την σελίδα μας http://greekopforces.clan.gr/GR/SignupGR.htm .

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα online στο ICQ# 283804834.

Το Mod κυκλοφορεί επίσημα τέλος του Ιουλίου, αλλά μια πιο ολοκληρωμένη δουλεία θα κυκλοφορήσει αρχές Σεπτεμβρίου με διανομή εξασφαλισμένη για όλους τους Έλληνες απο το περιοδικό PC Magazine στο συνοδευτικό του DVD, ενω ενδέχεται να κυκλοφορήσει και απο υπόλοιπα περιοδικά. Έτσι για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να κατεβάσουν το mod είτε απο το site μας, είτε απο τους server του filefront.com, λόγω μεγέθους (650ΜB), μπορούν να το προμηθευτούν απο τον έντυπο τύπο.

Τέλος να αναφέρω και δύο ακόμα πραγματάκια για τις διοργανώσεις του MC Team.

A) Διοργάνωση καλοκαιρινού Lan Party στην Χαλκίδα.

Συνδιάζουμε μπάνιο στη θάλασσα και κλιματισμό κατα τις απογευματινές Lan Gaming ώρες μας, στο oλοκαίνουργιο κατάστημα των Bits'n'Bytes της Χαλκίδας (όποιος γουστάρει... μέσα και για bunge απο την γέφυρα)!!!

Β) Έναρξη MC τουρνουά

Απο Οκτώμβριο αρχίζει και το επίσημο απο την clanbase τουρνουά του Mediterranean Crisis, απο τις χώρες της μεσογείου (Ελλάδα, Ιταλία, Κύπρος, Τουρκία, Σερβία, Ισραήλ).

Περισσότερες πληροφορίες και απο το forum του site μας (http://bf1942-mc.com/forum/viewtopic.php?t=12).

post-919-1416071085,5298_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.