Jump to content

Πρόβλημα με καινούργια μηητρική ASROCK 880GM-LE RETAIL

hall2001

Recommended Posts

Καλημερίζω όλους τους φίλους του φόρουμ και αν είναι δυνατών ζητώ την γνώμη σας στο εξείς πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο στήσιμο ενος σχετικά καινούργιου συστήματος.

Έχουμε και λέμε m/b ASROCK 880GM-LE RETAI ram APACER 2GB DDR3 PC10600 1333MHZ x2 cpu AMD ATHLON II X2 250 3.0GHZ DUAL CORE BOX SEAGATE HDD Barracuda 7200.12 320GB ST3320418AS, SATA II, 3.5'

POWER SUPPLY 450W ATX bulk

Eνω λοιπόν τα μοντάρω όλα κανονικά πάνω στο case με το που βάλω στην θέση on το psu και χωρίς να πατήσω το power b.ακόμα και συνδεδεμένο να μη το έχω αυτό ανοίγει μόνο του, τα fan αρχίζουν και λειτουργούν αλλά χωρίς καμία άλλη ένδειξη κανονικής λειτουργίας 1ον δεν έχω εικόνα στην οθόνη 2ον το speaker δεν κάνει κανένα μπιπ 3ον το pc δεν κλείνει αν δεν το κλείσω απο το psu.

΄Εχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά psu άλλες μνήμες άλλον επεξεργαστή στήσιμο έξω απο το κουτί άλλη οθόνη τίποτα έχω κάνει τα πάντα λέμε.Πιστεύω ότι είναι θέμα μητρικής μάλλον βραχυκυκλωμένης εσείς τι λέτε.

Βραχυκήκλομα είναι σίγουρα!!!Μου έχει τύχει και μένα αύτο!Δες το κουμπί PWR, μην το συνδέσεις στη μητρική!Δεν ξερω αν το psu σου βγάζει 24v kai 12v ξεχοριστά, μια φορα το εκανα λαθος και αναβε μονο του...αλλα τα εφτησε μετα η μητρική!Αλλα στην δική περίπτωση δεν νομιζώ να ειναι αυτοΜήπως έχεις βάλει καμιά γέφυρα στο pwr???ανθρωποι ειμαστε...λάθη κάνουμε!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.