Vallgox Posted February 9, 2012 #1 Share Posted February 9, 2012 Exω το εξης συστημα:cpu phenom II x4 955,gpu HD6850 1GB Saphire(απλη εκδοση,χωρις oc),ram 4GB,psu 650W CM FX,win7 32bitκαι το εχω συνδεσει με μια καινουργια hdtv Samsung UΕ32D5000 32" D5000 Full HD LED TV - TECH SPECS | SAMSUNG1.Οταν συνδεω την οθονη με hdmi στην καρτα και βαζω αναλυσεις 1080p/i(σε οποιαδηποτε hz)απο το CCC και απο τα windows 1920x1080(που μαλιστα λεει ''προτεινετε''),μου βγαινουν πολυ θολα και ασχημα ολα,με αλλα νταλον χρωματα,καμια σχεση με full hd.Οταν κατεβαζω λιγο την αναλυση πχ στο 1680χ1050 τα πραγματα φτιαχνουν,αλλα δεν ειναι στο native και μου κανει scalling+οτι ''συμπιεζετε'' λιγο η εικονα.2.Στο menu της οθονης δε βρηκα κατι.Εψαξα και διαφορες ρυθμισεις απο το CCC(scalling,res,hz κτλ)αλλα δεν εγινε τιποτα.Στο τελος καταφερα να κανω και μια μα..κια και τωρα οποτε συνδεω την οθονη με hdmi,το μονο που μου βγαινει ειναι στην αρχη το σημα των windows οταν ανοιγουν και μετα μαυρη μαυριλα...Το μονο που φενεται ειναι ο κερσορας του ποντικιου.Πριν απο αυτο μου με πεταγε μεσα στα windows χωρις ποντικι χωρις εικονιδια,τιποτα...Απλα εβλεπα την εικονα της επιφανειας εργασιας.Η οθονη και η καρτα ειναι μια χαρα(τα τσεκαρα)απλα κατι πρεπει να πειραξα απο τις ρυθμισεις του CCC για hdmi και αν θυμαμε καλα κατι με τα κουτακια που λεει οθονη 1 οθονη 2 στο desktop managment>creating and arraging desktops ειτε την απενεργοποιησα ειτε την εβλα μονο για movies,games κτλ ή κατι τετοιo και δεν ξερω πως να την επαναφερω.Το πρωτο προβλημα μου το βγαζει και στο xbox360 η οθνη οταν βαζω 1080p/i με hdmi.Οποτε υποψιαζομαι οτι ή κατι τρεχει με την οθονη ή με το καλωδιο τελικα και ισως οχι με την καρτα και το CCC...Αλλα απο την αλλη,παιζει ενα hdmi καλωδιο να μην μπορει να μεταφερει 1080p σημα σωστα? δεν νομιζω...Στο pc,με VGA(+ανταπτορας vga to dvi γιατι η καρτα δεν εχει vga υποδοχη)λειτουργει κανονικα σε 1920χ1080,αλλα στα games οταν κουνιετε η καμερα,τα ειδολα αφηνουν ενα μπλε χρωμα πισω τους.Αυτο συμβαινει διοτι το vga καλωδιο που χρησιμοποιω ειναι φτηνιαικο? ή φταιει ο ανταπτορας VGAtoDVI? διοτι η οθνη γενικα δεν παρουσιαζει προβληματα ghosting σε συνδεση vga απο οτι ειδα και σε reviews.Oπως και να εχει δεν υπαρχει περιπτωση να μεινω στο vga,η συνδεση θα γινει με hdmi,απλα το αναφερω.βρηκα και 2 σχετικα video που ολα φενετε να ειναι ok σε συνδεση με pc σε hdmi και 1080p με την συγκεκριμενη hdtv[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-ounXyONFE0]Samsung ue32d5000 Full HD 1080p (connected with pc s hdmi gameplay call of duty full graphics) - YouTube[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=WKkaBJRPjno]Samsung UE32D5000 LED TV Plasma 5000 Serie PERFEKTER PC Monitor f[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Posted February 9, 2012 #2 Share Posted February 9, 2012 Το πρωτο προβλημα μου το βγαζει και στο xbox360 η οθνη οταν βαζω 1080p/i με hdmi.Οποτε υποψιαζομαι οτι ή κατι τρεχει με την οθονη ή με το καλωδιο τελικα και ισως οχι με την καρτα και το CCC...Αλλα απο την αλλη,παιζει ενα hdmi καλωδιο να μην μπορει να μεταφερει 1080p σημα σωστα? δεν νομιζω... Παιζει ναι. Δεν τυχαιο που στην αγορα κυκλοφορουν HDMI του ενος (1) € και αλλα που κανουν 100€ Και γω παλιοτερα ειχα φαει μια μερα να ψαχνω τι διαολο συνεβαινε και η εικονα ηταν αισχος και εφταιγε το φτηνιαρικο καλωδιο που πηρα απο το Πλαισιο. -το πεταξα στη φωτια οταν καψαμε κλαδια την επομενη μερα- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallgox Posted February 9, 2012 Author #3 Share Posted February 9, 2012 Aπο την αλλη ομως διαβαζω παντου,οτι επιδη λεει το hdmi μεταφερει ψηφιακο σημα,δεν το επιρεαζετε ατο καλωδιο...Θα δοκιμασω παντως και ενα αλλο.Μου κανει εντυπωση που σε 1680χ1050 τραβαει,ενω σε 1080p οχι...Τι hdmi καλωδιο να παρω?(καλες τιμες παντα)Πρωτα απο ολα οπως και να εχει,πρεπει να λυσω το δευτερο προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.