jonyli Posted February 10, 2012 #1 Share Posted February 10, 2012 Kαλησπέρα σε όλους.Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το καινούργιο PC που έστησα και θα ήθελα κάποια συμβουλή/γνώμη.Το pc που έστησα αποτελείται απο:M/B:Gigabyte GA-A75M-D2HΕπεξεργαστή:AMD A6 3500 2.1GHZΤροφοδοτικό:TURBO-X 500WattMνήμη:CORSAIR 1600MHZ 4GBHDD: OCZ SSD 64GBΛοιπόν με το που τροφοδοτώ το PC , ανοίγει η οθόνη και όλα δείχνουν να δουλεύουν κανονικά , αλλά δυστυχώς το σύστημα σταματάει στην αρχική εικόνα της μητρικής χωρίς να προχωράει για να μπουτάρει παρά βλέπω συνέχεια την εικόνα.Το μπίπ ακούγεται κανονικά και τά ανεμηστηράκια δουλεύουν (cpu - case). Η μητρική είναι καινούργια καθώς και όλα τα componets.Τήν μόνη δοκιμή που έκανα ήταν αλλαγή μνήμης με μία αλλη ddr3 που είχα , χωρίς αποτέλεσμα.O τύπος της μνήμης που έχω εγκαταστήσει δεν είναι απο αυτούς (CORSAIR) που προτείνει η GIGABYTE και βέβαια αυτό το διαπίστωσα αφου είχα αγοράσει την μνήμη. Εχω κάνει σύνθεση PC και άλλες φορές και έχω κάποα εμπειρία , αλλά αυτό πρώτη φορά μου έτυχε και δεν ξέρω τι φταίει.Εγώ πιστεύω , χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι αυτό είναι πρόβλημα της μητρικής.Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί?Μήπως Φταίει κάποιο άλλο component?Nα επιστρέψω την μητρική για αντικατάσταση?Όποια συμβουλή/κατεύθυνση απο κάποιον πιο έμπειρο θα με βοήθαγε πολύ.Συγγνώμη για το μεγάλο post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Posted February 10, 2012 #2 Share Posted February 10, 2012 clear cmos δοκίομασες?....κανα μπιπ δε κάνει η μητρική? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonyli Posted February 10, 2012 Author #3 Share Posted February 10, 2012 Φίλε μου Τάκη ευχαριστώ για την απαντησή/συμβουλή σου.Clear cmos έκανα , τίποτα.Το μπίπ όπως είπα ακούγεται κανονικά μια φορά στηη αρχή όταν κάνω power on και μετά βγάζει την εικόνα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Posted February 10, 2012 #4 Share Posted February 10, 2012 βγαλε απο πανω δισκους dvd κλπ και δοκιμασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonyli Posted February 11, 2012 Author #5 Share Posted February 11, 2012 Τα εχω βγάλει όλα.Δεν υπάρχει τίποτα στις sata.Απο ότι καταλαβαίνω είναι πρόωλημα στο bios.Θα επιστρέψω την μητρική.Ευχαριστώπάντως για τις συμβουλές σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.