x0ntr0s Posted February 29, 2012 #1 Share Posted February 29, 2012 καλησπερα παιδια αντιμετωπιζω τωρα τελευταια ενα προβλημα με το pc...οταν κανω shut down τα windows ενω σβηνει η οθονη και το power button του πυργου η μητρικη,το τροφοδοτικο η καρτα γραφικων και οι ανεμηστηρεσ που εχω μεσα στο κουτι παραμενουν ανοιχτοι(ενω παλια εκλειναν ολα μαζι συγχρονως...και ενα ακομα θεμα ειναι οτι οταν παταω to reset button το pc σβηνει και ξεκιναει μετα απο λιγο env palia δεν το εκανε..το εκανα φορματ,εβγαλα περιτα ρευματα μηπωσ φταιει αυτο(απο ανεμηστηρες λαμπεσ και ενα fan controller που εχω)εκανα αναβαθμιση βιος εβαλα μετα default settings sto bios μπας και...και στο τελος εβγαλα την μπαταρια τησ μητρικησ αλλα τπτ απολυτωσ...αν γνωριζει καποιοσ κατι ασ μου πει...ευχαριστω πολυspecs toy pc moy:case: THERMALTAKE armor+ vh6000bws mother: MSI BIGBANG TRINERGYprocessor: ΙNTEL CORE I7 860 2.8GHzheatsink: COOLERMASTER V8 ram: GSKILL RIPJAWS 4GBgraphic: ASUS GTX260 216 CORESKAI ENA 1000W TROFOΔΟΤΙΚΟ ΤΗΣ COOLERMASTER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.