Hurricane38 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2012 Γεια σε ολους.Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιοσ μετατροπεας απο hdmi σε video in video out.Μου κανει και καρτα γραφικων με video in video out pci η pci express.Αν ξερει κανεις ας μου πει καθως επισης και που το πουλανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 1, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 Δεν νομιζω να υπαρχει απλος μετατροπεας, μιας κ μιλαμε για ενα ψηφιακο σημα και για ενα αναλογικο. Στο ebay υπαρχουν καποιοι μετατροπεισ στα 40-55€... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurricane38 Μάρτιος 1, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 ισως να κανω λαθος διατυπωση.Εχω ενα φιλο που δουλευει σε ραδιοφωνικο σταθμο και θελει μια καρτα γραφικων νεας τεχνολογιας αλλα που να μπορει να εχει video out για να λαμβανει σημα απο τον υπολογιστη στην καμερα η να βαζει βιντεο απο την καμερα στον υπολογιστη,δεν εχω καταλαβει ακριβως γιατι δεν εχω ασχοληθει με αυτα.Μια απλη καρτα γραφικων pci express με εξοδο video out μου κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Μάρτιος 1, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2012 ισως να κανω λαθος διατυπωση.Εχω ενα φιλο που δουλευει σε ραδιοφωνικο σταθμο και θελει μια καρτα γραφικων νεας τεχνολογιας αλλα που να μπορει να εχει video out για να λαμβανει σημα απο τον υπολογιστη στην καμερα η να βαζει βιντεο απο την καμερα στον υπολογιστη,δεν εχω καταλαβει ακριβως γιατι δεν εχω ασχοληθει με αυτα.Μια απλη καρτα γραφικων pci express με εξοδο video out μου κανει?Μάλλον ζητάς video capture card.Edit: Αν η κάμερα είναι ψηφιακή, η μεταφορά των δεδομένων μπορεί να γίνει και μέσω USB ή Firewire, οπότε αρκεί μια μητρική που να υποστηρίζει το ανάλογο πρωτόκολλο άνευ εξειδικευμένης κάρτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.