komaster Posted March 4, 2012 #1 Share Posted March 4, 2012 Καλησπέρα σε όλους,Έχω 2 Router Linksys WAG354G και Linksys WAG354G V2Ποιό απο όλα δουλεύει σε γραμμή PSTN πως θα το δω( δεν γράφει πουθενά Annex A ή Β) ξέρει κανείς ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasNK Posted March 5, 2012 #2 Share Posted March 5, 2012 Λίγο που έψαξα στο google βλέπω ότι είναι για isdn και ANNEX_B.Για pstn είναι το μοντέλο linksys WAG354-A. Εσύ τι γραμμή έχεις; Μπορεί με λίγο ψάξιμο να βρεις κανένα firmware που να το κάνει για pstn αν και τα 2 έχουν το ίδιο hardware... Ψάξτο λίγο και εσύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaster Posted March 5, 2012 Author #3 Share Posted March 5, 2012 Σε ευχαριστώ εγώ έχω PSTN γραμμή και θα με ενδιάφερε να αξιοποιήσω αυτά τα Ρουτεράκια. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν και σκέτο σαν ενίσχυση σήματος του βασικού Router. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaster Posted March 5, 2012 Author #4 Share Posted March 5, 2012 Λίγο που έψαξα στο google βλέπω ότι είναι για isdn και ANNEX_B.Για pstn είναι το μοντέλο linksys WAG354-A. Εσύ τι γραμμή έχεις; Μπορεί με λίγο ψάξιμο να βρεις κανένα firmware που να το κάνει για pstn αν και τα 2 έχουν το ίδιο hardware... Ψάξτο λίγο και εσύ...Τώρα που το βλέπω μήπως ισχύει το αντίθετο ;Μήπως είναι για PSTN το Router αυτό ;Για κοίτα παρακάτω:Linksys by Cisco - WAG354G Support Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.