Jump to content



προβλημα με laptop(καρτα γραφικων?)


dark_ds

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια. εχω ενα laptop innovator με καρτα γραφικων nvidia 8600m gt. συνεχεια βγαζει κατι σαν χιονια η οθονη μετα απο λιγο συνηθως ετρωγα μπλε οθονες με αυτους τους κωδικους

0x00000050

0x0000008e

στο πρωτο εκανα αυτο "Stop error code 0x00000050 (PAGE_FAULT_IN_NON-PAGED_AREA)" occurs after installing Service Pack 1 (SP1) και σταματησαν οι μπλε οθονες αλλα τα χιονια συνεχιζουν κανονικα

το ειχα παει και σε τεχνικο πριν δοκιμασω τιποτα..αλλα μου λεει ειναι μια χαρα.

ετρεξα και memtest αλλα δεν εβγαλε τιποτα

τι συμβαινει?

Link to comment
Share on other sites

το παλικάρι μιλάει για laptop :)

η 8600m gt είναι μακράν από τις πιο προβληματικές κάρτες γραφικών που έχουν βγει τα τελευταία 5χρόνια στα laptop.

αν είσαι αθήνα και θες να του ρίξω μια ματιά στείλε μου πμ

Link to comment
Share on other sites

δυστυχως το ξερω οτι ειναι απο τις πιο προβληματικες..εχω και ενα αλλο λαπτοπ που εχει την ιδια..χαλασε αλλα τοτε ειχα εγγυηση οποτε κανενα προβλημα. τι εννοειται? να δοκιμασω σε εξωτερικη οθονη? για πιο λογο?

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασε και κανενα φορματ μηπως φταιει καποιος driver. Μου εκανε και μενα κατι σαν χιονακια καμια φορα και παρασιτα στον ηχο κ μετα μπλε οθονη. Στον σταθερο βεβαια, και εφτιαξε με φορματ γιατι ειχα γεμισει σαβουρα.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

επειδη εχω ενα vaio με 8600m gs εκανε και εμενα τα ιδια...μπλε οθονες, χιονια, να κολαει στο boot... θέωρησα οτι μας ψόφησε η gpu..

αφου το καλοκαιρί το είχα μαμησει να χτυπαεί 90-100αρες το cpu kai h gpu.

τελικα το ανοιξα και το καθάρισα μέσα... εβγάλε το χνούδι και τη σκόνη της αρκουδας... για να καταλαβεις απο το πολύ ψησιμο η περιοχη γυρω απο cpu gpu εχει αλλαξει χρώμα... :wall:

όταν το είδα είπα καλα 40... αλλα τελικα το vaio σκυλι...

έκανα φορματ εβαλα και ενα driver με πατέντα (γτ η μαμα σονυ δεν θα βγάλει ποτε drivers gia 64bit για το laptop μου) και ολα οκ τωρα...

Link to comment
Share on other sites

θα δοκιμασω σε εξωτερικη οθονη,θα τον καθαρισω και βλεπουμε. αν αλλαξω παστα..βαζω την ιδια με τα desktop ε? format εκανα..στην αρχη περασα τα 7αρια..εκανε χιονια ασταματητα..απο το boot μεχρι το τελος..αλλα χωρις bsod. εβαλα μετα τα vista λιγα χιονια αλλα με bsod.τουλαχιστον εχω και επιλογες :wall:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.