fonzi Posted March 17, 2012 #1 Share Posted March 17, 2012 Ο φορητός είναι αυτός Satellite L750-1LU - Προδιαγραφές προϊόντος - Toshibaστην κάρτα γραφικών λέει:-----------------------------------------------Εσωτερικές λειτουργίες βίντεο Υποστηρίζονται οι ακόλουθες εσωτερικές λειτουργίες βίντεο: ανάλυση : 1.366 x 768 Μέγ. εξωτερικές λειτουργίες βίντεο μέγ. ανάλυση : 2.048 x 1.536 μέγ. ρυθμός ανανέωσης οθόνης : 100 Hz non-interlaced ανάλυση με μέγ. ρυθμό ανανέωσης οθόνης : 1.920 x 1.200 -----------------------------------------------τον συνδέω με hdmi σε 42" fullHD tv και μου δείχνει στις ρυθμίσεις ως μεγιστη ανάλυση 1366 χ 768Τι κάνω λάθος;Τι εννοεί "Μέγ. εξωτερικές λειτουργίες βίντεο" και τι "εσωτερικές" ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Posted March 17, 2012 #2 Share Posted March 17, 2012 Όταν λες ρυθμίσεις εννοείς το Nvidia control panel ή από το τις ρυθμίσεις οθόνης των windows; Λογικά ψάχνοντας στις ρυθμίσεις του nvidia cp θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Posted March 17, 2012 Author #3 Share Posted March 17, 2012 Και με τους δύο τρόπους νομίζω τα ίδια βγάζει.Μου δείχνει ότι η τβ είναι fullHD και δίπλα έχει προτιμώμενη ανάλυση 1366χ768 και παραπάνω τίποτα. Θα ξαναδοκιμάσω μήπως φταίει ότι έχω ταυτόχρονα ανοιχτή και την οθόνη του φορητού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Posted March 17, 2012 #4 Share Posted March 17, 2012 Ναι πρέπει να ορίσεις σαν βασική οθόνη την TV, και μετά λογικά θα μπορείς να επιλέξεις ανάλυση. Εκτός αν το έχεις κάνει ήδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Posted March 18, 2012 #5 Share Posted March 18, 2012 Και με τους δύο τρόπους νομίζω τα ίδια βγάζει.Μου δείχνει ότι η τβ είναι fullHD και δίπλα έχει προτιμώμενη ανάλυση 1366χ768 και παραπάνω τίποτα. Θα ξαναδοκιμάσω μήπως φταίει ότι έχω ταυτόχρονα ανοιχτή και την οθόνη του φορητού.Από ότι κατάλαβα ο driver βάζει αυτόματα την tv σε duplicate mode και για αυτό στη ρυθμίζει στην ανάλυση της οθόνης του φορητού.Βάλε να δείχνει μόνο στην tv και θα ξεκλειδωθούν οι υπόλοιπες αναλύσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Posted March 18, 2012 Author #6 Share Posted March 18, 2012 Ετσι θα είναι.Το έδωσα πίσω σε φίλο που μου το είχε δανείσει και δεν θα το έχω στα χέρια μου για λίγες μέρες. Ήθελα να δοκιμάσω ώστε να "στήσω" ένα ίδιο σύστημα.Αλλά, ακόμα και σε 1366 χ 768 έδειχνε εξαιρετικά καθαρά στην 42" τα πάντα! Εννοώ και windows interface, κείμενο κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Posted March 19, 2012 #7 Share Posted March 19, 2012 Βασικά κάνε ένα shut down και κούμπωσε τότε την τηλεόραση.Μετά άνοιξέ το και πήγαινε στις ρυθμίσεις του control panel και από εκεί λογικά θα σου εμφανίζει και την οθόνη του laptop αλλά και την τηλεόραση.Οπότε επιλέγοντας την τηλεόραση τότε θα μπορείς να επιλέξεις και την ανάλυση που θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.