Jump to content

Full HD από laptop

Recommended Posts

Ο φορητός είναι αυτός Satellite L750-1LU - Προδιαγραφές προϊόντος - Toshiba

στην κάρτα γραφικών λέει:

-----------------------------------------------

Εσωτερικές λειτουργίες βίντεο

Υποστηρίζονται οι ακόλουθες εσωτερικές λειτουργίες βίντεο:

ανάλυση : 1.366 x 768

Μέγ. εξωτερικές λειτουργίες βίντεο

μέγ. ανάλυση : 2.048 x 1.536

μέγ. ρυθμός ανανέωσης οθόνης : 100 Hz

non-interlaced ανάλυση με μέγ. ρυθμό ανανέωσης οθόνης : 1.920 x 1.200

-----------------------------------------------

τον συνδέω με hdmi σε 42" fullHD tv και μου δείχνει στις ρυθμίσεις ως μεγιστη ανάλυση 1366 χ 768

Τι κάνω λάθος;

Τι εννοεί "Μέγ. εξωτερικές λειτουργίες βίντεο" και τι "εσωτερικές" ;

Όταν λες ρυθμίσεις εννοείς το Nvidia control panel ή από το τις ρυθμίσεις οθόνης των windows; Λογικά ψάχνοντας στις ρυθμίσεις του nvidia cp θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Και με τους δύο τρόπους νομίζω τα ίδια βγάζει.

Μου δείχνει ότι η τβ είναι fullHD και δίπλα έχει προτιμώμενη ανάλυση 1366χ768 και παραπάνω τίποτα.

Θα ξαναδοκιμάσω μήπως φταίει ότι έχω ταυτόχρονα ανοιχτή και την οθόνη του φορητού.

Ναι πρέπει να ορίσεις σαν βασική οθόνη την TV, και μετά λογικά θα μπορείς να επιλέξεις ανάλυση. Εκτός αν το έχεις κάνει ήδη.

Και με τους δύο τρόπους νομίζω τα ίδια βγάζει.

Μου δείχνει ότι η τβ είναι fullHD και δίπλα έχει προτιμώμενη ανάλυση 1366χ768 και παραπάνω τίποτα.

Θα ξαναδοκιμάσω μήπως φταίει ότι έχω ταυτόχρονα ανοιχτή και την οθόνη του φορητού.

Από ότι κατάλαβα ο driver βάζει αυτόματα την tv σε duplicate mode και για αυτό στη ρυθμίζει στην ανάλυση της οθόνης του φορητού.Βάλε να δείχνει μόνο στην tv και θα ξεκλειδωθούν οι υπόλοιπες αναλύσεις.

Ετσι θα είναι.

Το έδωσα πίσω σε φίλο που μου το είχε δανείσει και δεν θα το έχω στα χέρια μου για λίγες μέρες. Ήθελα να δοκιμάσω ώστε να "στήσω" ένα ίδιο σύστημα.

Αλλά, ακόμα και σε 1366 χ 768 έδειχνε εξαιρετικά καθαρά στην 42" τα πάντα! Εννοώ και windows interface, κείμενο κλπ

Βασικά κάνε ένα shut down και κούμπωσε τότε την τηλεόραση.Μετά άνοιξέ το και πήγαινε στις ρυθμίσεις του control panel και από εκεί λογικά θα σου εμφανίζει και την οθόνη του laptop αλλά και την τηλεόραση.Οπότε επιλέγοντας την τηλεόραση τότε θα μπορείς να επιλέξεις και την ανάλυση που θες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.