Jump to content



Πρόβλημα θερμοκρασίας με MSI R6950 twin Frozr III 2GB.


kousein

Recommended Posts

Παιδια εχω την MSI 6950 twin frozr III power OC edition 2 gb και εδω και 2-3 μερες στα windows βλεπω αυτο :

6950.gif

δηλαδη τρελλες θερμοκρασιες και δουλευει στο φουλ χωρις να εχω φορτωσει καποιο game και φυσικα χωρις να εχο πειραξει τπτ στην καρτα.εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να παιζει η να την παω πισω πλαισιο να ησυχασω?ουτε 2 μηνες δεν την εχω.υπαρχει περιπτωση να εχω φαει καναν ιο και να μου εχει load η GPU?εχτες νομιζοντας οτι μπορει να φταιει η pci express θυρα την εβαλα σε αλλη pci express και δουλεψε με κατω απο 40 βαθμους στα windows και γυρω στους 58 σε game.σημερα ομως τπτ..παλι ψηνεις αυγα!! βοηθατε γιατι καιγομαστε κυριολεχτικα!

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=21700]kousein[/MENTION] Η εικόνα που μας παρέθεσες είναι με την gpu στην δεύτερη pci, ή στην αρχική;;;

Κατά τα άλλα όντως, είναι πολύ καλοί οι 69 βαθμοί, για 100% load, αλλά τι είναι αυτό που στρεσάρει την κάρτα; :hmm:

Link to comment
Share on other sites

αυτο ειναι το θεμα ρε παιδια οτι δεν τρεχω τπτ απο πισω ουτε καποιο γκειμ ουτε τπτ..δεν ξερω γιατι λεει 100% load..!οι normal θερμοκρασιες μου στα windows ειναι 38 βαθμοι κανονικα.αφου να φανταστειται οτι με το bf3 και δεν ανεβαζε πανω απο 60 ποτε.αυτες οι θερμοκρασιες ειναι με τιν καρτα στην πρωτη pci express x 16.

Link to comment
Share on other sites

την τεσταρα και στις 2 τα ιδια μου κανει..γυρναει στις νορμαλ θερμοκρασιες οποτε θελει αυτη...!! :getlost:..εντομεταξι αυτο μου το εκανε τελειως ξαφνικα εδω και 2 μερες τωρα..ξεκιναω windows και η καρτα δουλευει 100% load και πχ σημερα που εψαχνα φορουμς να δω τι παιζει ξαφνικα πηγε νορμαλ θερμοκρασιες μονη της και μετα απο λιγο παλι φουλ !!

Link to comment
Share on other sites

Αν ηταν CPU, θα σου ελεγα πηγαινε Εποπτεια Πορων και τσεκαρε ποια υπηρεσια/διεργασια τρωει την περισσοτερη επεξεργαστικη ισχυ...

Κατεβασε μια αυτο Speccy - Standard και ποσταρε μας την καρτελα Summary...

Επισης κατεβασε τους τελευταιους οδηγους του προγραμματος GPU-Z

Και τελος, οπως προαναφερθηκε, κατεβασε τους τελευταιους οδηγους της καρτας γραφικων...

Κριμα παντως, γιατι η καρτα σου διαθετει ενα απο τα καλυτερα [αν οχι το καλυτερο] συστηματα αεροψυξης στις GPU...

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τον χρονο σας παιδια..θα δοκιμασω οτι μου ειπατε και θα κατεβασω και το προγραμματακι αυτο να ανεβασω το sum που λετε κ για το gpuz.ναι το ξερω οτι ειναι καλη και γιαυτο εχω ξενερωσει επειδη δεν την εχω ουτε 2 μηνες και ακομα την πληρωνω :wall:.ασ ελπισουμε οτι δεν ειναι κατι σοβαρο.

Link to comment
Share on other sites

Παντως μη σκας...Εφοσον εισαι σε εγγυηση, κανεις ενα ομορφοτατο rma, και εισαι αρχοντας...

Ελπιζω μονο να μην αρχισουν τα κουλα στο Πλαισιο, με τα εξαντλημενα stock, και σου πλασαρουν αλλο μοντελο, ή κανα πιστωτικο...

Link to comment
Share on other sites

μαλλον κατι εχει τσιμπησει στο ολο συστημα..εννοειται rma last option γιατι πλαισιο θα αρχισουνε τις @@ριες.θα το κοιταξω πιο μετα γιατι τωρα δεν ειμαι στο pc αυτο και θα δουμε!!δεν ειχα εδω και καιρο εντωμεταξυ antivirus οποτε παιζει εντονα κανας ιος!οψομεθα σε λιγο!:)

Link to comment
Share on other sites

λοιπον παιδια παλι τα ιδια εχουμε εδω..εχει παρει φωτια.

http://speccy.piriform.com/results/SODIKq1TvVJNejrOSlXY7rN

Τωρα περασα και ESET και σκαναρο να δω για ιους..αναμενουμε..

Link to comment
Share on other sites

λοιπον παιδια μετα απο τοσες ωρες μαλλον βρηκα τι φταιει...εκανα uninstall τους drivers και περασα τους πιο παλιους και δουλευει αψογα με 36 βαθμους..οποτε μαλλον φταιγανε οι 12.2 της ΑΤΙ...θα δειξει.

Link to comment
Share on other sites

ναι εδω και 1 ωρα τωρα ειναι στο 1% load και σε νορμαλ θερμοκρασιες.

6950_2.gif

περασα τους 11.12 drivers και φαινεται παει καλα..θα δειξει τωρα αλλα ελπιζω να τους το σφυριξει καποιος και να βγαλουνε καποιο φιξ αλλιως θα τους το πω εγω..!!δλδ ωρες ωρες ειναι να πηδηχτεις απτο παραθυρο με αυτα που βλεπεις!! :wall: παντως ευχαριστω για τα tips guys :mobile1:

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον σημερα το πρωι παλι τα ιδια ειχαμε...αναγκαστικα εβγαλα τους drivers και δουλεψε αλλα μολις κανω restart το pc παλι τα ιδια...τι να πω.παντως σιγουρα κατι με τους drivers παιζει γιατι οταν τους βγαζω στρωνει...:wall:

Link to comment
Share on other sites

ναι και με τους 11.12 παλι τα ιδια εχω..τους εβγαλα εκανα ρεσταρτ και τωρα εχει πιασει μονο του λεει εδω τους 12.1..αλλα χωρις να εχω περασει εγω τπτ..αρα δεν εχω προσβαση σε καταλυστ αμα το αφησω ετσι..μονο ετσι δουλευει stable ομως...!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.