Jump to content



Ακουστικά και σύνδεση με κάρτα ήχου.


volanis1980

Recommended Posts

Καταρχάς επιτρέψτε μου να καλοσωριστώ :upside: στην παρέα σας.

Στο θέμα μας τώρα: Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι ακουστικά, αλλά επειδή τα ηχεία μου δεν έχουν την απαραίτητη έξοδο πρέπει να τα συνδέσω απευθείας στην κάρτα ήχου. Για να φτάνουν όμως τα ακουστικά στα αυτιά μου θα πρέπει το καλώδιο να είναι τουλάχιστον 2-2,5 μέτρα. Γνωρίζετε αν υπάρχουν ακουστικά με τόσο μεγάλο καλώδιο; Κάτι είχα διαβάσει για προέκταση αλλά δεν έχω ιδέα από που μπορώ να αγοράσω κάτι τέτοιο. Καμιά βοήθεια;

Link to comment
Share on other sites

Kαλώς ήρθες! Εγώ έχω αγοράσει προέκταση από μαγαζί με ηλεκτρονικά πχ Κατουμάς. Αρκει να τους πεις το μήκος και τον τύπο του βίσματος. Πάντως αξίζει να δοκιμάσεισ και τα ασύρματα ακουστικά. :)

Link to comment
Share on other sites

Αυτα που θα χρειαστεις ειναι 2 πραγματα.Αρχικα θα παρεις ενα καλωδιο απο minijack σε minijack (αρσενικα) και μια "μουφα" απο θηλυκο minijack σε θηλυκο minijack.

Το καλωδιο που χρειαζεσαι υπαρχει σε διαστασεις των 1.5 , 3 , 5 m κ.ο.κ

Απλα πηγαινε σε ενα οποιοδηποτε καταστημα με ηλεκτρονικα ειδη και θα τα βρεις

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.