Jump to content



Πρόβλημα με ποντίκι


Recommended Posts

Posted

Έχω το σετ Wireless Keyboard 6000 v3.0-Wireless Laser Mouse 6000 v2.0 της Microsoft, αγορασμένο πριν 1,5 χρόνο περίπου. Εδώ και 2-3 ημέρες η κύλιση του ποντικιού έχει γίνει προβληματική αφού δουλεύει ανεξέλεγκτα. Για παράδειγμα, στον Internet Explorer (αλλά και στον Firefox) όταν ανοίξω μια σελίδα γίνεται αυτόματα κύλιση είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω ανάλογα με τα κέφια του ποντικιού. Το δοκίμασα και στο 2ο PC που και εκεί αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασα ν' αλλάξω θέσεις στο USB stick χωρίς επιτυχία. Επίσης, απεγκατέστησα το λογισμικό αλλά και τον generic mouse driver χωρίς να λυθεί το πρόβλημα. Το περίεργο είναι πως στο Acrobat Reader δεν έχω πρόβλημα. Πάσα βοήθεια δεκτή.

Posted

Για την ώρα προσπαθώ να το ανοίξω ολόκληρο για να το καθαρίσω καλά και μέσα αλλά φοβάμαι μην το σπάσω αφού δεν φαίνεται ν' ανοίγει εύκολα. Εκτός από μια βίδα εκεί που μπαίνουν οι μπαταρίες, βρήκα άλλες 2 κρυμμένες στα ποδαράκια.

Posted

Δες μήπως έχεις κανέναν ιό. Αν όχι τότε αν έχεις εγγύηση ίσως να μην ήταν καλό να το ανοίξεις λόγω εγγύησης.

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.