Jump to content



LG M27 ρύθμιση.


Stathis1

Recommended Posts

Γειά σας. Πήρα μία LG 27άρα pc/tv μονιτορ αλλά εγώ την χρησιμοποιώ μόνο για το pc. Την έχω συνδέσει με hdmi. Λοιπόν άνοιξα το LCD monitor test images για να την ρυθμίσω, όμως η οθόνη στις ρυθμίσεις έχει και black level low και high το οποίο δεν ξέρω στο pc τί θα πρέπει να είναι. Γενικά όσοι έχετε LG το backlight πού το έχετε? Το έχω γύρω στο 50 και φαίνεται φωτεινή αλλά προφανώς θα θέλει και συνήθεια. Γενικά την έχω φέρει σε ένα σημείο που να περνάει τα τέστ άσπρου μαύρου του lagom αλλά στο gamma τεστ δεν λέει να έρθει με τίποτε στο 2-2.2, έχει 3 επιλογές για gamma η οθόνη με καμία δεν πάει εκεί, κυμαίνεται γύρω στο 1.5-1.8. Οκ, πιθανώς είναι και το tn panel.

Ά και κάτι ακόμη, έχει ένα καμμένο pixel κόκκινο προς το κέντρο στο κάτω 1/3 της οθόνης. Παίζει να φτιάχνεται αυτό με κάνα software? Φαίνεται σε σκούρα φόντα κυρίως.

Link to comment
Share on other sites

Το πιξελ μονο αν ειναι κολλημενο αλλα δυσκολα.

Ριξε τη φωτηνοτητα στο 30% μη στραβωθεις κιολας...

Με το ματι και το χερι calibration δεν κανεις οσο και να το παλευεις...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.