Jump to content



Α64 3400+ και 1Gb DDR


Chosen

Recommended Posts

Γεια σας και παλι, αυτο το θεμα δεν το ανοιγω στην κατηγορια mobile computing γιατι νομιζω οτι εχει να κανει με τους γενικοτερους κανονες Α64 και μνημων.

Ο φορητος μου λοιπον εχει πανω 512Mb (2x256Mb SO-DIMM) μνημης DDR333 Micron ή Crucial.

Σκεφτομουν να βαλω πανω ενα γιγα και κολλησα σε δυο προβληματα/αποριες. Το ενα, ξεφορτωμα των 256αρων, λυθηκε ηδη χαρη στην (ακομα μια φορα) "ξηγα" του Νονου :)

Το αλλο μου "κολλημα" ειναι αν θα παιξουν οι 512αρες με τον Α64. Τι πρεπει να ψαξω και που πρεπει να το ψαξω; Οι εναλλακτικες που εχω στο θεμα των 512, ειναι μαλλον Apacer με Infineon chips ή Kingston.

Οι πληροφοριες που φανταζομαι οτι μπορουν να βοηθησουν να με ξεστραβωσετε, ακολουθουν επισυναπτωμενες. Αν χρειαστει να πω κατι αλλο, ask it!

(Δεν εβαλα "Help me!" και "χανομαι" και "σβυνω" στον τιτλο, 1ον επειδη ειναι καλοκαιρι και 2ον επειδη το απεχθανομαι σαν συνηθεια...)

post-129-1416071117,9368_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από unstoppable [Χθες, στις 17:38]

Ακριβες stepping της Cpu ξερεις?

Αν εννοεις αν εχω δει φυσικα τον επεξεργαστη, τοτε οχι. Εχουνε βγαλει κανα utilitακι που να μας λεει τιποτα τετοιο; Γιατι δε με βλεπω να το ξεκοιλιαζω σε αυτο το βαθμο...

Link to comment
Share on other sites

δε πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα με 1G μνήμες απλά φρόντισε να είναι ίδιο το ζευγάρι. Το αρνητικό είναι ότι ο επεξεργαστής σου είναι CG και πολύ φοβάμαι ότι αν διαβάσει 4 Βanks το ΒΙΟS θα βάλει CPC2T από 1Τ (1Τ παίζουν όλοι με 1G στα 200 synch εκτός και αν είναι εξεζητημένη η μνήμη) Ανάμεσα από Αpacer και Κingstone εγώ θα έπαιρνα την φτηνότερη.

καλά είναι να δοκιμάσεις πριν πάρεις αν μπορείς βέβαια, αλλά αν μπορούσες δε θα μας έγραφες "Help me!" και "χανομαι" και "σβυνω" με πλάγιο τρόπο :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.