Jump to content



Πως θα γινει ADSL???


ΝTG

Recommended Posts

Λοιπον εβλεπα στην τηλεοραση ια διαφημιση για την netcarta και ανεφερε οτι μεσω αυτη μπορεις να εχεις προσβαση στο ιντερνετ μεσω DSL.

Πως μπορω να αποκτησω με το λιγοτερο δυνατο κοστος DSL ετσι ωστε μετα να να μπαινω με την netcarta των 8€ που αναλογει για 30 ωρες???

ξερω θα μου πειτε 30 ωρες τι να σου κανουν??Δεν μπαινω τοσο συχνα (δεν με ενδιαφερει καν το 24ωρο!Απλα θελω να κατεβαζω γρηγορα αυτα που βρισκω κατα καιρους!

ISDN νομιζω δεν λεει απο ταχυτητα (se συγκριση με dsl) και πιστευω ουτε και απο οικονομικης αποψης αν εξαιρεσης το αρχικο κοστος που θελει το dsl!

Κανω καπου λαθος στους συλογισμους μου??

Οποιαδηποτε βοηθεια guys καλο θα ηταν να δουμε και εμεις καμμια ασπρη (και γρηγορη)μερα!

Link to comment
Share on other sites

ειδα οτι η netcarta υποστηριζει και 384 ισως και παραπανω αλλα δεν με ενδιαφερει!

Το συνολικο ελαχιστο κοστος που θα θελω απο PSTN που ειμαι τωρα μεχρι την ωρα που θα μπω με dsl poio eiναι?Αν γινεται αναλυτικα να μου πειτε τι θα χρειστω και ποσο πηγαινει το μαλλι για το καθε τι γιατι δεν ξερω και παρα πολλα (εως τιποτα)! Ευχαριστω και παλι!

Link to comment
Share on other sites

κοίτα αυτές οι κάρτες δεν έχουν ογκοχρέωση αλλά χρονοχρέωση όπως ανέφερες (περιορισμένου χρόνου) Τα πάγια μηνιαίας συνδρομής του OTE θα τα βρεις στο site του όπως και τα τέλη σύνδεσης (ή τον εξοπλισμό αν τον πάρεις από τον ΠΟΤΕ)κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Δενμεπειραζει για την χρονοχρεωση!Λιγα πραματα κατεβαζω απλα τυχαινει κατα καιρους αυτα τα πρματα να ειναι μεγαλα!(οχι ταινιες βεβαια)!Με αυατα που ανεφερες ειμαι καλυμενος??Για να δω ποσο παει το μαλλι.

Link to comment
Share on other sites

Γ@μω τη τυχη μου ....την αφραγκια μου....και τις συγκυριες μου!!!Με βλεπω να βαζω isdn και να χρησιμοποιω την εν λογω καρτα!!!!!!Με εχουν πρηξει!Μολις μπαινω νετ τοτε θυμουνται να παρουν τηλεφωνο!

Link to comment
Share on other sites

aDSL αλλά ποιος provider. Παιδιά δεν έχω καταλάβει το κόστος της ADSL. Η συμφέρουσα εταιρία είναι η VIvodi (Cisco networks) και στις χαμηλότερες τιμές. Εκτός ςπό τα τέλη εγκατάστασης και ενεργοποίησης και Modem, Κάθε μήνα για 384kb/s πόσο θα πληρώνω ; Στο Δείτε εδώ και πείτε μου παιδια... Ποιο είναι το κόστος ; Πόσο θα πληρώσω την πρώτη φορα και μετά πόσο θα μου έρχετε ο λογαριασμος κάθε μήνα ;

http://www.vivodi.gr/site/content.php?sel=87#

19 (τι είναι τα Shared και τα Full LLU????) Euro τον μήνα λέει για 256kb/s ενώ στο site ΑDSLgr αναφέρει το ίδιο πακέτο 51Ευρο τον μήνα... Τι γίνετε ??? Ξέχασαν να ανεώσουν τις τιμές ; Ιδίως στην 256 λέει 17Ευρο τον μήνα και στο ADSLgr λέει 40. What the hell is going on ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.