Jump to content



Προβλημα με Win mediaplayer 9 σχετικα με dvd


cozzyz

Recommended Posts

καλησπερα ... οταν παω να δω συγκεκριμενα dvd με τον windows media player 9 μου πεταει ενα μυνημα οτι δεν υπαρχουν καποιοι dvd codecs. Χρειαζετε καποιο plugin η απλα o win media δεν πεζει dvd ? αν χρειαζομαι plugin που μπορω να το κατεβασω? ειναι free?

Link to comment
Share on other sites

Χρειάζεται mpeg2 codec προκειμένου να παίξει dvd... Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος δωρεάν, εγώ χρησιμοποιώ τον InterVideo DVD & MP3 XPack(plugin).

άλλη λύση είναι να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα, powerdvd πχ, το οποίο έχει τον codec και μπορείς μετά με τον WMP να δεις dvd.

Edit: με το K-Lite πρέπει να είσαι οκ.

Link to comment
Share on other sites

το προβλημα ειναι οτι με εχει πιασει μανια και ξηλωνω ολα τα "παρανομα" προγραματα . καταληγω σε free softwares . ειδη εχω αντικαταστησει το winzip kai to win rar με το 7zip. φοβερο προγραμα πολυ πιο γρηγορη και μεγαλυτερη συμπιεση και ειναι kai free. antivirus το AVG firewall zone alarm personal anti gia to pro κτλ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.