Jump to content



Armor+ LCS VH600LBWS !!


npetras

Recommended Posts

Καλημέρα φιλαράκια

Αλλαζω επιτέλους σύστημα και μετα απο αρκετή σκέψη αποφάσισα να αλλάξω και κουτί απο το Armor μου σε κάτι πιο μαζεμένο. ΕΙναι ένα απο τα πιο ωραία κουτιά που έχουν περάσει απο τα χέρια μου . τεραστιο σε χώρους και άνεση για κάθε είδους γούστα και project. Ειναι σε άριστη κατάσταση σχεδόν με όλα τα παρελκομενά του και δεν έχει υποστεί ποτέ κανένα modification .Περιέχει και τους τρεις ανεμιστήρες και ολα τα HDD cages Ειναι η έκδοση με την υδρόψυξη την οποία την δίνω και αυτή .

Το κουτί είναι σε ολοκαίνουργια κατάσταση . το μονο που έχει χαλάσει τα τελευταία 3 χρόνια που το έχω είναι οι 2 απο τις 4 μπροστινές usb θυρες οπου έχει σπάσει το πλαστικό που ενωνει τα πινάκια της usb . οι usb λειτουργούν αλλα δεν μπαινει εύκολα το βύσμα . Για κάποιον που το έχει ,θα μπορεσει εύκολα να το φτιάξει . σας παραθέτω και εικόνα παρακάτω

Το block της υδρόψυξης συνοδεύεται με το blackplate για s775 . Για amd έχω χάσει τα εξαρτήματα .Οι σωλήνες έχουν αλλάξει πριν λίγους μήνες απο eworld και μαζί δώρο και ένα μισομπουκαλο με uv green υγρό . Η υδρόψυξη είναι πλήρως λειτουργική και πριν ένα μήνα δροσιζε το Q9550 στα 4.0Ghz σε 28-30 idle και 55-60 load .

Λεπτομέρεις για το κουτί Εδω:

Thermaltakeusa*»*Chassis*»*Liquid Cooling Chassis*»*Armor+ LCS : Armor+ LCS VH600LBWS

Το κουτί θα πουληθεί μόνο σε ενδιοαφερόμενους απο Αθήνα και κατα προτίμηση απο το χώρο μου λογω ογκου - βάρους και για να το δέι και απο κοντά με την ησυχία του . Αν βέβαια μένει κάποιος εντός Αθήνας και βαριέται να έρθει απο κυψέλη που μένω εγώ το συζητάμε να το φέρω με το αμάξι .

Η τιμή του στα 80 ευρώ

Και μερικές φωτό απο το κινητό μου :

IMG_0092.jpg

IMG_0093.jpg

IMG_0094.jpg

IMG_0096.jpg

IMG_0097.jpg

IMG_0099.jpg

Και μιά φωτό απο την χαλασμένη usb :

IMG_0101.jpg

--> Η αγγελία ενδέχεται να μπεί και σε άλλο forum

Link to comment
Share on other sites

Πολυ ωραιο κουτακι.... το εχω και εγω σε ασιμη ετσι με τη υδροψ. ...Πριν 2 χρονια το πηρα... 78€ απο pc1.gr

Αμα το εδινες κανενα 45αρη θα το επερνα για δευτερο setup...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.