Jump to content


ΟΤΕnet SUCKZZZZZZ


dfragos

Recommended Posts

Ρε είναι για ντομάτες λέμε!!!!!!!!

Από το πρωί έχω ρίξει την βλαστήμια της ζωής μου! 10 τηλέφωνα με διάρκεια το κάθε ένα τουλάχιστον 10 λεπτά, τεχνικοί του OTE εδώ για να ελέγξουν την γραμμή και τί άλλο; Τηλεφωνήτριες που δεν ξέρουν την τύφλα τους!!!!!!!!!!!

Επιτρέπεται να σου λέει η κυράτσα ενώ της κάνεις spell το username, "Μα πού είναι αυτό το C!" μιλώντας βέβαια για το πληκτρολόγιο.

Δεν μπορώ να μπω με τον λογαριασμό μου Internet. Παίρνουμε τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη. Ένα κάρο βλακείες, τελικά το πόρισμα λένε ότι φταίνε οι γραμμές του ΟΤΕ. Φέρνουμε τεχνικό του ΟΤΕ και μας λέει η γραμμή πεντακάθαρη(κοντοχωριανός ήταν, ******** δεν μας έλεγε). Ξαναπαίρνουμε την τεχνική υποστήριξη, συνδεόμαστε 5 φορές με το τεχνικό τμήμα και 5 φορές μας σύνδεσε ο τεχνικός με άλλον τεχνικό(ξέρετε τί είναι να ακούνε ακριβώς τα errors που βγάζει ο υπολογιστής; ΠΑΝΙΚΟΣ, πανικός στο άκουσμα άγνωστων πραγμάτων).

Τελικά, αφού δοκίμασα τα πάντα, και αφού χρειάστηκε να εξηγήσω τόσες φορές σε άσχετα άτομα τί μηνύματα μου βγάζει το δικό τους μηχάνημα από terminal βρέθηκε μια κοπέλα(που μάλλον ήξερε κάποια πράγματα παραπάνω) να μου πει οτι τελικά τα δύο διαφορετικά μοντέλα modem(δύο διαφορετικοί υπολογιστές) ή η (σίγουρα καθαρή) γραμμή μου πρέπει να αλλαχτούν γιατί μάλλον αυτά φταίνε. Με forthnet μπαίνω χωρίς πρόβλημα.

Η λύση είναι μία, αλλαγή εταιρείας και να πάω για μπάνιο στην θάλασσα. Αρκετά τσαντίστηκα με τις μα@@ιες τους.

Θέλουμε και DSL κακόμοιριά μας......

Link to comment
Share on other sites

Είναι Σάτυροι ρε!!!!

Τελικά, αφού επικοινώνησε ένας φίλος από μαγαζί μαζί τους και τους τα έχωσε κανονικά, παραδέχτηκαν οτι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στην περιοχή.

Ύστερα από 10 μέρες που δεν έμπαινε κανείς με απλή PSTN(με ISDN όλα ήταν ΟΚ) αξιώθηκαν να το φτιάξουν.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.