Jump to content



γινεται να αγορασω την X800 απο εξωτερικο με αντικαταβολη???


blade_pan

Recommended Posts

Χακσοπ. αν εχει βεβαια ακομα. Αλλιως μονο απο γερμανια μπορεις με καταθεση σε λογαριασμο. Παρε τηλεφωνα σε ολα τα καταστηματα του πλαισιου στην αθηνα και ρωτα αν εχουν καμμια Χ800. Αν σου πουνε στα κεντρικα οχι μη μασησεις, τις πιο πολλες φορες δεν ξερουν τι τους γινετε, (οταν ειχαν φερει τις Χ800 μου λεγανε οτι δεν εχουνε και στη καλλιθεα ειχαν 2)

Link to comment
Share on other sites

εμενα παντως η γνωμη μου ειναι οτι αν δια8ετεις ποσο ανω των 450 δεν περιμενεις κανα μηνα να παρεις μια χτ να τελιωνει το 8εμα με κανα 500αρικο η στη τελικη παιρνεις και απο overclockers.co.uk me 570 evro χτ αρκει να περιμενεις κανα 2 βδομαδες διοτι ολες ειναι pre order...

Παντως μεχρι στιγμης ατομα που ξερω οι 2 με ατι χ800προ τις πουλησανε για να παρουν 6800gt,και 1 πουλησε τη gt για να παρει χ800χτ.

Απο οτι βλεπω ακομη ειναι πολυ νωρις να γνωριζουμε το νικητη σε αυτο τον τοσο δυσκολο αγωνα, η μεν ατι ειναι καλη σε direct3d h men nvdidia σου δινει και 16 πιπες :) μαζι ps3 ενω η βαρβΑΤΙ μονο 12 στα 460 ευρο,εκει σκευτεσαι οτι μπορει στο μελλον να τη τσακισει η nvidia την ατι με τιποτα μελλοντικους drivers kai sto γυρο αυτο να παρει το αιμα της πισω ,διοτι στο προηγουμενο ξευτιλιστηκε και οι πωλησεις της πεσανε πολυ.

Αυτα απο μενα στο τρελλο διλλημα των καρτων.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.