Jump to content



virtual reality 3d engines


fotme

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Ναι και εγω ακουω απο καποιους συναδελφους οτι ειναι πολυ καλη για μικρες ομαδες κ ειναι πολυ παραμετροποιησιμη, παιζει με c sharp, python, java etc...και ειναι σχετικα απλη η οποια modda, οποτε μειωνω τις εργατοωρες.. Το κακο ειναι οτι θελει license και για android και για ios...

[MENTION=1215]nucleus[/MENTION], μπορει πιστευεις να βγαλεις απτην unity το φωτορεαλιστικο αποτελεσμα της unigine? (που για μενα ειναι η καλυτερη μηχανη). Πολλοι indie developers απτην αλλη παιζουν με UDK(unreal engine) η οποια ειναι ευελικτη στο θεμα licensing.. αποψεις? :)

Link to comment
Share on other sites

Για το φωτορεαλισμό θα πρέπει να ρωτήσεις τον 3d designer της εταιρείας και όχι εμένα :).

Αν θες την Δευτέρα να του πω να μου τραβήξει ένα screenshot από μια scene με όλα on.

Πάντως το θέμα licensing είναι σημαντικό.Ίσως να αξίζει μια "επένδυση" σε κάποιες ώρες για κάποια από τις άλλες 2 αν το license fee είναι "απαγορευτικό" σαν κόστος.

Link to comment
Share on other sites

Η unigine ειναι πολυ κλειστη.... ειχε βγει προσφατο ενα pack πιο οικονομικο... ειναι φρεσκια, δυνατη (νομζω οτι ειναι κ ο απογονος της cryengine) οποτε και premium...

Ναι αν μπορεις ρωτα info για unity, θα σου ειμαι ευγνωμων! :)

Καλο ΣΚ & keep coding!

> επισης πολυ σημαντικο να παιζει σε ολα τα smartphones, ακομα και στα σαπακια.

Link to comment
Share on other sites

More info.

Λοιπόν το unity θα βγεί νέα engine μέσα στο καλοκαίρι με υποστήριξη directx11 και ότι δυνατότητες αυτό συνεπάγεται οπότε ίσως αξίζει να περιμένεις μέχρι τότε.Επίσης για το license του unity είναι μόνο ένα βασικό ποσό και free upgrades μέχρι την επόμενη major version όσα "κέρδη" και να βγάλεις από το app σου σε αντίθεση με το UDK που παίρνει ποσοστό αν τα κέρδη ξεπεράσουν ένα συγκεκριμένο όριο (το παραπάνω info δεν το διασταύρωσα).Επίσης unity ενιαίο development είτε στοχεύεις mobile είτε web το ίδιο θα παίζει.Επίσης προσφέρει αρκετές δυνατότητες σχετικά με animation και κίνηση χαρακτήρων μέσα σε ένα scene κοινώς δεν χρειάζεται το animation να γίνει στο 3dsmax πχ.Τέλος το unity θα υποστηρίζει και linux στην επόμενη έκδοση εκτός από windows,iOS.Ίσως να πρέπει να κάνεις μια αναζήτηση για το τι θα προσφέρει επακριβώς η έκδοση 4.0 του unity.Τα παραπάνω ήταν προσωπικές απόψεις του 3d designer της εταιρείας.Αυτά

Link to comment
Share on other sites

εισαι πολυ ωραιος, για το unity4 το ξερω, εχω εναν account manager που μου στελνει ολη την ωρα newsletter. Για dx11 δεν με νοιαζει τοσο, με νοιαζει να εχει nice γραφικα και να ρολλαρει ακομα και στα σαπακια. Thnx again & let me know when the screenshots are out!

BR :T:

Link to comment
Share on other sites

Έχουμε σχεδιάσει λεπτομερώς ολόκληρο κτίριο.Λογικά θα τον βγάλει τον απλό χάρτη.Προσωπικά δεν προτείνω τίποτα απλώς μετέφερα τις απόψεις του 3D designer.Δεν το έχω δουλέψει το unity ούτε τα υπόλοιπα.Εσύ αποφασίζεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.