Jump to content

Πρόβλημα με win7

Aoratos77

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους.

Πρόσφατα μου δημιουργήθηκε πρόβλημα με την γνησιότητα των Windows που έχω στον υπολογιστή μου. (φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος)

Το θέμα είναι πως ότι κι αν έχω δοκιμάσει δεν μπορώ να το λύσω και συνεχίζει να μου βγάζει εκείνα τα εκνευριστικά μηνύματα.

Να εξηγήσω λίγο το ιστορικό μου για να σας διευκολύνω. Πριν 3 χρόνια αγόρασα (έφτιαξα) τον υπολογιστή μου και ένας φίλος μου έδωσε ένα σπασμένο αντίγραφο των windows 7 ultimate. Έκανα την εγκατάσταση και δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

Μετά από κανένα χρόνο περίπου μου έβγαλε το γνωστό μήνυμα ότι δεν είναι γνήσιο το λογισμικό, έτρεξα το remove wat που κυκλοφορούσε τότε και σταμάτησε να μου βγάζει τα μηνύματα, είχε μείνει μόνο στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης ένα μήνυμα που έλεγε This copy of windows is not genuine, χωρίς όμως να έχω κάποιο πρόβλημα.

Τώρα όμως παρόλο που έτρεξα και το remove wat αλλά και το windows loader v.2.1.3 δεν λέει αν λυθεί το πρόβλημα.

Σκέφτομαι μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ αλλά δεν μπορώ να βρω τι.

Υπάρχει καμία ιδέα-λύση??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.

5248-6585-3695-4588 είναι ο λογαριασμός μου στην Πειραιώς μόλις μου κάνεις την κατάθεση τα αγοράζω!! :)

5248-6585-3695-4588 είναι ο λογαριασμός μου στην Πειραιώς μόλις μου κάνεις την κατάθεση τα αγοράζω!! :)

Βάλε linux τότε... Είναι τσάμπα...

Και παρακαλώ εξυπνάδες... Αν είναι να ανοίγουμε και θέματα το πως να σου κλέψουμε το σπίτι, μιλάς και ζητάς κάτι παράνομο.

Δεν το είπα για εξυπνάδα...

Δηλαδή θέλετε να μου πείτε πως απο τα 4000-5000-6000 μέλη που έχει αυτό το φόρουμ ή και παραπάνω οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αγορασμένα προγράμματα???

Ούτε ένα 20% δεν χρησιμοποιεί γνήσια!!!

Και το θεωρώ πολύ υποκριτικό να μιλάτε για "κλεμμένα" προγράμματα και να το παρουσιάζεται σαν να θέμα για το πως να σου ανοίξουν το σπίτι όταν είναι κάτι που το κάνει η πλειοψηφία.

Μια απάντηση του τύπου, ξέρεις επειδή δεν είναι κάτι "νόμιμο" δεν γράφουμε για τέτοια θέματα στο φόρουμ θα ήταν αρκετή ή ακόμα καλύτερα μην απαντάς καθόλου...

Δεν το είπα για εξυπνάδα...

Δηλαδή θέλετε να μου πείτε πως απο τα 4000-5000-6000 μέλη που έχει αυτό το φόρουμ ή και παραπάνω οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αγορασμένα προγράμματα???

Ούτε ένα 20% δεν χρησιμοποιεί γνήσια!!!

Και το θεωρώ πολύ υποκριτικό να μιλάτε για "κλεμμένα" προγράμματα και να το παρουσιάζεται σαν να θέμα για το πως να σου ανοίξουν το σπίτι όταν είναι κάτι που το κάνει η πλειοψηφία.

Μια απάντηση του τύπου, ξέρεις επειδή δεν είναι κάτι "νόμιμο" δεν γράφουμε για τέτοια θέματα στο φόρουμ θα ήταν αρκετή ή ακόμα καλύτερα μην απαντάς καθόλου...

Οκ με συγχωρείς τότε.

Πάλι όμως ζητάς κάτι παράνομο και δεν μπορούμε να απαντήσουμε είτε να δώσουμε λύση.

:lock:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.