Jump to content

dimitris_s

Premium Members
  • Posts

    2.311
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by dimitris_s

  1. dimitris_s

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    Χαιρετώ την παλιοπαρέα, ποιος θυμάται έναν παλιό mod?
  2. dimitris_s

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Πουλάκια μου σας έλειψα;
  3. dimitris_s

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Χρόνια Πολλά! Ρε σεις άσχετο αλλά, ξανανοίξανε τα Multirama ή έχω χάσει επεισόδια;
  4. dimitris_s

    Diablo 3

    Που χρόνος για diablo...
  5. Χαχαχα... Άσε γιατί ο VQ καίει τα μαλλιά του, με τον V8 θα πρέπει να πιάσω γκόμενα την κόρη του βενζινά, και είναι κι άσχημη.
  6. Τον DE με τα 287 άλογα και τα 371Nm. Του ετοιμάζω τώρα τα παρακάτω: Top Speed 350Z Stainless Steel Headers VQ35DE 03-06 AMS Motorsports 350Z 3 Piece Pulley Set - Z33 Motordyne Engineering 350Z 5/16 inch Copper Iso Thermal Plenum Spacer Τα headers λέει δίνουν 16 άλογα, τα pulley "ελευθερώνουν" γύρω στα 11 στους τροχούς, και το plenum spacer 14. Θεωρητικά πάω στα 328 δηλαδή. Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν τόσα πραγματικά σε δυναμόμετρο, αλλά είναι προσθήκες που δεν αλλάζουν σημαντικά μέρη του κινητήρα, δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας, δίνουν καλές αυξήσεις και για όλα αυτά θα δώσω 550 ευρώ. Και αργότερα ένα σετάκι lightweight flywheel/clutch από Exedy ή JWT.
  7. Ευχαριστώ φίλε, να' σαι καλά. Μετά από διαπραγματεύσεις, 9k, 62k χιλιόμετρα. Είναι η track έκδοση με όλα τα extra εκτός του navi. Το αμάξι είναι έρωτας απλά, ο γλυκός ήχος του VQ είναι άλλο πράγμα. Η supra έσπασε τροχαλία στροφάλου εκείνη τη βραδιά, φορτωμένη τη πήρανε...
  8. Είχα υποσχεθεί φωτό, οπότε ορίστε η fairlady μου... Η Supra του γείτονα, γυρνάει 400 άλογα τροχό. Και μια με κάτι καλόπαιδα που μαζευόμαστε. Από τη φωτό λείπουν τα καλά, π.χ ένα 300ZX 880ps και κάτι evo...
  9. Fairlady 350Z in da house μαδαφάκας... :jump1::jump1:
  10. Το αυτοκίνητο θα αγοραστεί από Ελλάδα, και κατευθείαν θα καταχωρηθεί βουλγαρία νομίμως, με bg πινακίδες κτλ, εφόσον δουλεύω εδώ. Φόροι κτλ, θα τους πληρώνω bg δηλαδή. Το ελληνικό κράτος μπορεί να πάρει τα κάκαλα'μ.
  11. Ευχαριστώ για τις γνώμες παιδιά, με έχουν θολώσει τα άλογα. Το να έχει βελτιώσεις δε με πειράζει, φτάνει να ξέρω τι ακριβώς έχει. 3ο χέρι εννοείται πως δε θα πάρω evo, μη τρελαθούμε. Τέσπα, συνεχίζω το ψάξιμο, εδώ bg πάντως όλα που βρίσκω είναι ξεκωλιασμένα εντελώς, βαράνε διαφορικά κτλ. Aυτό φαίνεται καλή περίπτωση, ενώ αυτό είναι απλά καινούριο... edit: btw Ο τυπάς στο video του [MENTION=3128]2cpu[/MENTION] με το evo, είναι ο Popov, τον γνωρίσαμε τις προάλλες στην έκθεση αυτοκινήτου στη Σόφια, και είχε το evo αυτό στο περίπτερο. Ο τυπάς είναι η θεά Κάλι, μιλάμε για πολλά χέρια...
  12. Ρε μάγκες έχω βρει ένα evo (αυτό εδώ), πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία, ο τύπος φαινόταν ξηγημένος, τον ρώτησα αν έχει φάει στούκο και μου είπε ότι μάλλον είχε κουτουλήσει κάπου μπροστά, τίποτα σοβαρό. Με τα πολλά, μου είπε ότι κάπου στην μετώπη έχει μια κόλληση τιγκ (tig) η οποία είναι μικροσκοπική. Ο τύπος είπε ότι είναι μηχανικός και ότι δεν την είχε προσέξει, νόμιζε ότι είναι εργοστασιακή. Τι παίζει με αυτή τη κόλληση, για να χρειαστεί κόλληση στη μετώπη έφαγε γερό στούκο ή επιπόλαια πράγματα; Θα του ζητήσω φωτό βασικά. Από μοτέρ λέει κόβει, 460 δυναμομετρημένο στου μαλλιώρα.
  13. dimitris_s

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Ρε wtf, ψάχνω από χθες για 4άρι στικάκι ddr2-800 non-ecc, και το φθηνότερο που βρήκα είναι αυτό. Θέλω 8 στικάκια των 4gb βασικά ...
  14. dimitris_s

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Αμάν ρε, αμέσως, μη δείτε μια γάτα να προοδεύει...
  15. Τελικά κατέληξα τι θα πάρω: Mitsubishi Lancer EVO 9 '07 - € 12.000 EUR (Συζητήσιμη) - Car.gr
  16. dimitris_s

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Mπον φιλε χοιρινό (ψαρονέφρι) είναι τα γύρω κομμάτια, γιατί τα εκ των έσω μπριζολίδια μου κάνουν πιο πολυ για κόντρα φιλέ. Πολυ ωραίες οι ραβδώσεις απ' τη σχάρα. Το μπον φιλέ του μοσχαριού (όπως επίσης και κρέας αρνιού) φάτο και με το αίμα, ούτως ή άλλως έτσι τρώγεται, αλλά το χοιρινάκι θέλει 60 βαθμούς τουλάχιστον εσωτερικά, για να ψοφήσουν τα 5 διαφορετικά βακτήρια που συνήθως κουβαλάει. Καλή τακτική είναι, τηγάνι ή σχάρα μέχρι να καραμελώσει καλά απ' έξω, και μετά 4-5 λεπτάκια φούρνου. Ψήνεται από μέσα σωστά, και είναι και πιο ζουμερό. Μαμώ την επιστήμη όμως, εγώ Αγάπη το τρωγα κι έτσι να' ουμ.
  17. dimitris_s

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Το ξέρω ρε, αλλά δεν είχα, τι να έκανα, έπιασα εκεί το αλουμινόχαρτο φλάπα-φλούπα και φύγανε άμεσα προς κατανάλωση.
  18. dimitris_s

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    BREAKING NEWS - ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!! ΕΘΕΑΘΗΣΑΝ ΣΠΙΤΙΚΑ ΠΙΤΟΓΥΡΑ!!
  19. Όταν λες ότι είναι εντάξει τι εννοείς, τι ακριβώς κοίταξες; Τσέκαρες π.χ για ψυχρές κολλήσεις στη πλακέτα; Φαινόμενο πολύ συχνό μετά από πτώση και γερή όπως λες μάλιστα.
  20. dimitris_s

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Τι είπες τώρα ρε φίλε, με μια ματιά που του έριξα φαίνεται ότι αυτό ακριβώς χρειαζόμουνα. Είσαι θεός, ήλιος καλοκαιρινός λέμε. Πσσ καλά ψηλέ σε λέω αν είναι αυτό κερνάω πιτόγυρα και μπουγάτσες. :jump1:
  21. dimitris_s

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Θέλω certificate για να παίξει το autodiscover του exchange 2013...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.