Jump to content

tommybertsen

Moderators
 • Content Count

  10,539
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  76

6 Followers

About tommybertsen

 • Rank
  .
 • Birthday 08/28/1984

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Athens, Wellview
 • Ενδιαφέροντα
  Pc,Mobile,Gaming,Animals
 • Επάγγελμα
  Ιδ.Υπαλληλος
 • Steam
  tommybertsen29 ( [T]e4m[B]4sh )

Recent Profile Visitors

10,143 profile views
 1. Φυσικά και έκανα πλάκα, αλλά όχι, στα συγκεκριμένα δεν έχω ανέβει, μόνο σε κάτι άλλα παρόμοια, αλλά έκανα και 10 μέτρα με αυτά ... Δεν τα εμπιστεύομαι ιδιαίτερα, αλλά δεν εμπιστεύομαι και τον εαυτό μου πάνω σε αυτά!
 2. Στο μεταξύ ξεκόλλησε σε μόλις 15 ημέρες ( ) από το τελωνείο. Νομίζω πως μέσα προς τέλη εβδομάδας θα μου το φέρει ο ταχυδρόμος. Περίεργα πράγματα. Σαν πολύ γρήγορα δεν ήρθε;
 3. Για να μην χάνει κλήση από ψηφοφόρο Εμένα δεν με τεστάρει. Συνήθως της το προλαβαίνω
 4. https://www.digitallife.gr/pigainete-na-psifisete-me-ena-ilektriko-patini-tis-lime-dorean-diadromes-stis-ekloges-tis-kyriakis-26-maΐou-89996 Τέρμα οι δικαιολογίες για τις εκλογές και τις εφορευτικές
 5. Αυτό το λες και γκαντεμιά... Ή και όχι, αν κρίνω από το post του Βασίλη.
 6. Σε περιπτώσεις όπως αυτή, ζυγίζεις τις ανάγκες σου. Πχ, έχει νόημα το performance leap over my money? Αξίζει να τα πετάξω; Αν όχι κάθεσαι όπως είσαι και κοιτάς για αλλαγή ουσιαστική. Για παράδειγμα, τα περίπου 300€ που μου βγήκε η 1080ti, άξιζαν. Μεγάλη διαφορά από την 1070, σε 1440p. Δικαιολογεί η χρήση που κάνω τα λεφτά που έδωσα. Αν δεν δικαιολογεί την δική σου μετάβαση, είναι πέταμα χρημάτων. Αν δεν έχεις ανάγκη και προσπαθείς να δημιουργήσεις μια, τότε λες στον εαυτό σου αυτό που είπε ο gdp και προχωράς.
 7. Επίσης, αν όλοι όσοι έχουν καλέσει για εφορευτική, δεν παρουσιαστούν για χ,ψ λόγους, σταματάνε τους πρώτους ψηφοφόρους με παρουσία αστυνομίας, λένε, για εφορευτική. What on earth is this. Έστειλαν στην κοπέλα μου, στο πατρικό της (Αλεξανδρούπολη), οι γονείς της είπαν πως είναι Αθήνα μόνιμα και το χαρτί δεν το παρέλαβαν, και ο τύπος που το έφερε, το πήρε πίσω. Αν δεν έρθει στην μόνιμη διεύθυνσή μας το χαρτί, όλα καλά, υποθέτω.
 8. How so? Υπάρχουν πιστοποιημένες κριτικές ότι έχει παραληφθεί η κάρτα. Ωστόσο κάποιος από αυτούς, αναφέρει πως έχει παραλάβει με διάφορα μικροπροβλήματα.
 9. Not very sure. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην έχει καν δει τι έγραψε, ώστε να κάνει edit?
 10. Η κάρτα είναι ένα πράγμα περίεργο. Οι τιμές των καρτών είναι μεταξύ υπερβολής και διαγαλαξιακής υπερβολής. Για να σώσεις κάνα buck for suvlaki, η Vega 64 είναι καλή λύση, και η Vega 56 είναι η πιο "budget" λύση. Εγώ εις γνώση μου πήγα στην 1080ti, μετάχειρη , από άνθρωπο που γνωρίζω και για αυτό και τον εμπιστεύτηκα Αν βρεις τώρα στα 500€ μια 1080ti, για μένα είναι no brainer η απόφαση. Αν την βρίσκεις όμως στα 600, εκεί αλλάζει το πράμα. Βέβαια να ξέρεις πως είτε θα πάρεις κάρτα με λίγη εγγύηση, είτε με καθόλου (οι περισσότερες υλοποιήσεις ήταν με 3 χρόνια πάντως οπότε έχεις πιθανότητες). Εμένα ήταν καλή υλοποίηση με μεγάλη εγγύηση και μπόλικο υπόλοιπο. Hence the price (6 πράσινα). Είναι όντως δίλημμα. Πράξε ανάλογα με τις πραγματικές σου ανάγκες. Σκέψου τι θες από τα παιχνίδια που θα παίζεις, ποια θα είναι αυτά φυσικά και με πόσες παραχωρήσεις θα ήσουν ευχαριστημένος
 11. Έκανα χτες την επιστροφή κανονικά και δεν είπαν τίποτα. Θα πέτυχα μάλλον σε ημέρα που το σύστημά τους δούλευε με κάρβουνο (όχι ότι δουλεύει και με κάτι άλλο ). Το Router έχει δυνατότητες, με το .021 σταμάτησαν οι όποιες αποσυνδέσεις, όμως αυτό με το battery drain συνεχίζει και είναι πρόβλημα. Δεν νοείται να είσαι σπίτι και να πρέπει να ανοιγοκλείνεις το WiFi για να μην σου τρώει την μπαταρία. Και στο mi max 2 είναι περίπου 11-13% over night (άντε πες την νύχτα το κλείνω το WiFi), την ημέρα είναι πολύ αλλοπρόσαλλη η διακύμανση των "ξυπνημάτων" του κινητού. Σε άλλα κινητά, έχει γίνει report για μέχρι 25% μπαταρία μείον σε idle. Αν κάποιος εδώ έχει το speedport plus ας αναφέρει αν γίνεται. Βέβαια το πρόβλημα είναι ευρέως διαδεδομένο, αλλά κουβέντα να γίνεται!
 12. Ενημερώθηκα ότι η Shell έκανε συναλλαγές μέσω POS μέχρι πριν κάποιο καιρό, για λογαριασμό της ACS. Από κάποια στιγμή και μετά, δόθηκε εντολή (φαντάζομαι γενικά, γιατί κάθε shell είναι φάση "franchise" ), και κανένα πλέον κατάστημα δεν δέχεται κάρτα για συναλλαγές που αφορούν την ACS. Περισσότερα δεν γνωρίζω (τον λόγο που το έκοψε), αλλά δεν είχε και υποχρέωση in the first place.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.