Jump to content

kostakourta

Members
  • Posts

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    AΘΗΝΑ

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.391 Εμφανίσεις προφίλ

kostakourta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. kostakourta

    LED strip guide - "Και εγένετο Φως..."

    Σε ευχαριστω και παλι, να εισαι καλα. Επομενο βημα να βαλω και στην κουζινα κατω από τα ντουλάπια ,σιγουρα με κανενα προφιλ να μην φαινεται και ασχημα σε ψυχρο λευκο .Να κανουμε κατι για την συζυγο ,για να μην φαμε και καμια παντοφλα.
  2. kostakourta

    LED strip guide - "Και εγένετο Φως..."

    θελω να βαλω στην πισω, όμως μερια του γραφειου που ακουμπάει στον τοιχο, την ταινια σε σχημα Π,στην φωτο αυτή εβαλα το σχημα μπροστα για να το δεις,αλλα αν μπει το προφιλ, πως πρεπει να το κολλησω,η led ταινια δηλαδή να βλεπει τοιχο η το ταβανι για να φωτιζει καλυτερα? Ταβανι βεβαια θα κοιταει μονο η μεγαλη καθετη γραμμη...
  3. kostakourta

    LED strip guide - "Και εγένετο Φως..."

    Καλησπέρα, συγχαρητήρια για τον κατατοπιστικότατο οδηγο Καρμεν, και στα υπόλοιπα παιδιά με τις πληροφορίες τους ,κατάφερα να συνδέσω περίπου 2 μετρα ταινία και θέλω τώρα να την τοποθετήσω περιμετρικά σε σχήμα Π, πισω από το γραφείο του πιτσιρικά. Αλλά για να το πάμε και λίγο παρακάτω σε θέμα ομοιομορφίας φωτισμου ,έλεγα να μην κολλήσω την ταινία στο έπιπλο σκέτη και να παρω προφίλ αλουμινιου, εχω ένα μικρο κενο περίπου 2 ποντων από το γραφείο που κολλάει στον τοίχο. Επίσης πως θα φαίνεται καλυτέρα ,η ταινία να βλέπει τον τοίχο , η το ταβάνι? Ευχαριστω .
  4. kostakourta

    LED strip guide - "Και εγένετο Φως..."

    Kαλησπερα, εχω δει αυτό από bangood,http://www.banggood.com/5M-SMD-5050-RGB-Waterproof-Music-Sound-Sensor-300-LEDs-Strip-Light-DC12V-20-Key-IR-Controller-p-1064727.html και αυτό το τροφοδοτικο,http://www.banggood.com/DC-12V-5A-60W-Power-Supply-Adapter-Charger-AC-Switching-Converter-LED-p-995544.html θα μπορεσω να χρησιμοποιησω κανα μετρο led? Με μπερδευει λιγο το output του controller ,λεει 3 επι 2 αμπερ. Ευχαριστω.
  5. kostakourta

    Αναβαθμιση υπολογιστη για συνδεση με tv

    Παιδια καλησπέρα, Να ζητησω χιλια συγνωμη που δεν απαντησα νωρίτερα,αισθανομαι ασχημα που βλεπω τοσες απαντησεις στο θεμα που εγω ανοιξα για βοηθεια,και εγω,απων,αλλα ένα σοβαρο πρόβλημα προεκυψε,το οποιο τωρα ξεπεραστηκε.Να ειστε καλα. Προσπαθω να βρω μια ακρη ,μιας και το pc είναι σε επαρχια και δεν γνωριζει ο φιλος και πολλα πολλα(και εγω τωρα αρχισα να μπαινω στο κλιμα). Μαλλον θα παω στην λυση μιας καρτας,ενός hdmi switch και ενός πενταμετρου hdmi διοτι το pc είναι μακρια από την τηλεοραση. Αυτό γιατι βλεπω ότι οι αποψεις για το dvi και τον ηχο δεν είναι ιδιες. Σας ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σας.
  6. Kαλησπερα, υπαρχει ενας core 2duo e 8400, και θελουμε να συνδεθει με τηλεοραση, για θεαση σειρων που παιζουν στο youtube. Η τηλεοραση εχει ένα hdmi, το οποιο χρησιμοποιείται ηδη για συνδεση με δορυφορικη κεραια. Αυτό που εχω σκεφτει,ειναι αγορα μιας οικονομικης καρτας γραφικων και ενός switch hdmi . Υπαρχει καποιος άλλος τροπος να γινει αυτό? Δεν θελω να ριξω χρημα σε αυτό το pc γιατι η χρηση του είναι browsing,παιχνίδια facebook και ταινιες από youtube. Επισυναπτω φωτο από κουτι και ένα λινκ με χαρακτηριστικα της τηλεόρασης. http://www.lg.com/gr/televisions/lg-43LF5100
  7. kostakourta

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Το λινκ. https://www.origin.com/en-ie/store/buy/medal-of-honor-pacific-assault/pc-download/base-game/standard-edition
  8. kostakourta

    Δεν φαινεται στο συστημα η καρτα R9 380

    Σε ευχαριστω πολύ φιλε μου να εισαι καλα, αυτό που ειπες εκανα πριν λιγο και τωρα κατεβαινουν οι drivers. Ti να κανω νεουδι είμαι σε αυτά... Να εισαι καλα .
  9. Καλησπέρα και καλη χρονια . Εστησα έναν I 5 με την Asrock z 97 anniversary. Δεν εχω περασει drivers της καρτας ακομη,αλλα δεν επρεπε να την εμφανιζει στην διαχειριση ? Ρευμα περναει κανονικα ,αναβει το λογοτυπο. Επισης κατεβαζω drivers από την amd αυτοματοποιημένα? Ευχαριστω.
  10. kostakourta

    Gaming pc

    Δινουμε βαση στην καρτα γραφικων ,εγω εβαλα τον αλλον διοτι νομιζα ότι θα ειχε μεγαλυτερη διαρκεια στον χρονο. Το κουτι που μου πρότεινες το ειχα δει αλλα πιστευα ότι δεν ειχε καλο airflow. Σε ευχαριστω πολύ για τον χρονο σου. Edit.Σε αυτόν τον επεξεργαστη μπορει να χρειαστεί ψυκτρα? και αν ναι,θα την παιρνει το κουτι αυτό?
  11. kostakourta

    Gaming pc

    Οθονη εχω αυτην,http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=gb&ctn=221T1SB/00,δεν θα ηθελα να παω σε άλλη, με συγχωρεις για την αργοπορια.
  12. kostakourta

    Gaming pc

    Καλησπέρα, καλως σας βρηκα . Θελω να φτιαξω ένα συστημα που να κρατησει οσο γινεται περισσοτερο στον χρονο,και η βασικη του χρηση θα είναι gaming,νεα παιχνίδια όπως gta 5, bf4 κ.α. Oποτε να παω σε κομματια που αργοτερα θα με παιρνει να κανω καποια αναβαθμιση. Ελεγα να ξεκινησω από εδώ, https://www.skroutz.gr/s/4982160/Intel-Core-i5-4690K-Box.html για να μπορω όταν χρειαστεί να το πειραξω(τωρα δεν το εχω το oc), το μονο που σκέφτομαι είναι αν θα εχω θεματα με θερμοκρασίες. Κουτι ειχα καταληξει σε αυτό https://www.skroutz.gr/s/4862110/Phanteks-Enthoo-Pro-Window.html αλλα παρολα τα καλα του χαρακτηριστικα,ακουσα για κατι προβληματάκια στο airflow και προβληματιστηκα. Το μπατζετ μου κυμαίνεται στα 800 με 900 ευρω. Ευελπιστώ να βγαινει κατι καλο με αυτά τα χρηματα. Ευχαριστω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.