Jump to content

Olianna

Premium Members
  • Posts

    126
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

2 Followers

About Olianna

  • Γενέθλια 11/03/1989

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Περιοχή
    Καλλιθέα
  • Ενδιαφέροντα
    pc, games, σκυλιά, σκυλιά, σκυλιά.
  • Επάγγελμα
    Βρεφονηπιοκόμος

Πρόσφατοι Επισκέπτες

2.801 Εμφανίσεις προφίλ

Olianna's Achievements

  1. Olianna

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    Με έδωσες ρε αλιηηηηήτη
  2. Olianna

    Γάμος, δημιουργία οικογένειας.

    Βρεφονηπιοκομος στο χαρτί και για 7 χρόνια δούλευα σε παιδικούς σταθμούς /παιδότοπους η babysitting. Το μητρικό μου ξύπνησε και κοιμήθηκε με τα δίδυμα που πρόσεχα για σχεδόν 3 χρόνια. 9 με 14 ώρες αναλόγως τις ανάγκες. Εγώ τα ξυπνούσα και εγώ τα έβαζα για ύπνο, κάνοντας ότι συνεπάγεται μέσα στη μέρα για αυτά. Ξέρω τα ξενύχτια, ξέρω τα έξοδα, τα νοσοκομεία, τις χαρές, τα γέλια.. Όλα. Δε κρατάω πισινή. Ξέρω τι θέλω. Μάλλον τι δε θέλω. Και αυτό είναι να αποκτήσω παιδιά. Και στη τελική, αν είναι να βαρεθώ το σύντροφό μου και αυτός εμένα, ποιο το νόημα να κάνουμε παιδιά; Για να θέλουμε να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλο πριν το τέλος της ημέρας; Όχι, δε θα πειστώ για κάτι που εγώ έχω αποφασίσει. Είμαι 31 χρόνων, δεν είμαι 20, να μου λένε όλοι ότι θα αλλάξω γνώμη και θα θελήσω και έχω χρόνια μπροστά μου. Τα δίδυμα που πρόσεχα τα έλεγα και τα λέω ακόμα παιδιά μου. Τα λατρεύω και ας μη τα βλέπω πλέον. Και τη μέρα που σταμάτησα να τα βλέπω, έβαλα για ύπνο και το όποιο μητρικό φίλτρο είχα μέσα μου.
  3. Olianna

    Γάμος, δημιουργία οικογένειας.

    Ποτέ σε multi. Single πάντα. Ημανε μικρή και αμυαλη ?
  4. Olianna

    Γάμος, δημιουργία οικογένειας.

    Έπαιζα με cheats όμως. ?
  5. Olianna

    Γάμος, δημιουργία οικογένειας.

    Δε με ήξερες τότες. Έπαιζα και από αυτό ?
  6. Olianna

    Γάμος, δημιουργία οικογένειας.

    Ήμουν gamer πριν γνωρίσω τον άνθρωπο μου. Fifa και age of empires με τον αδερφό κλπ και Wow κάψιμο 12ωρα. Με τον @tommybertsen παίζουμε και μαζί παιχνίδια και μόνη μου. Πασιέντζα έπαιζα μέχρι το γυμνάσιο ? Δε περνάω το τεστ;
  7. Olianna

    Γάμος, δημιουργία οικογένειας.

    Δηλαδή, είμαι γυναίκα, άρα πρέπει να γίνω μάνα για να νιώσω το μεγαλείο. Το ανθρώπινο είδος δε θα σωθεί, εάν εγώ κάνω παιδιά. Και στη τελική, "φίλε" μου, δε θέλω. Τα αγαπάω, τα λατρεύω, αλλά να είναι των άλλων. Εγώ θέλω τη δουλειά μου, τον άνθρωπο μου και το σκυλί μου. Όποιος θέλει παιδιά, be my guest. Το εργοστάσιο παραγωγής μου είναι σε μόνιμη απεργία και ειμαι μια χαρά με την απόφαση μου. Αααα ξέχασα.... Ο @tommybertsen λατρεύει να μην έχει παιδιά. Oh shit, problem solved.
  8. Olianna

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Καλέ, εγώ όλα τα ξέρω!!! Μη κοιτάτε που δε μιλώ ? Και εγώ έχω από αυτό ?
  9. Olianna

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    Παιδιά, είναι ζωντανός! Εγώ πάλι αι ντοντ γκιβ ε φλαινγκ σιτ που λέμε και στο χωριό μου! Ο ίδιος θα βάλει σκούπα ?????
  10. Olianna

    Γάμος, δημιουργία οικογένειας.

    Έχω, έχω!! Αλλά έχουν καλυφθεί οι θέσεις! Τι να κάνουμε παιδιά;;; Ο ένας ενιαίος κοιλιακός κερδίζει περισσότερες καρδιές, από τους πολλούς ξεχωριστούς. ? Και χωρίς λεφτά, ξέρεις τι ωραία βράδια περνάς σπίτι με αναμμένα κεριά; Τι να σας λέω! Π.Σ. αν βρω άλλη να γουστάρει τον Τομ, θα αναμετρηθούμε μέχρι τελικής πτώσης! ???
  11. Olianna

    Γάμος, δημιουργία οικογένειας.

    Μη μιλάς, δε θα σου ξανανοίξω το θερμοσίφωνο για να πλύνεις τα πιάτα ?
  12. Olianna

    Γάμος, δημιουργία οικογένειας.

    Ας πω και εγώ την άποψή μου, αν και δεν είμαι εντός γάμου. Σχεδόν 6 χρόνια με τον σύντροφό μου, εκ των οποίων τα 5 συζούμε. Για την ιστορία να πω οτι τον σύντροφό μου τον γνώρισα μέσω φβ. Έχω φβ και τώρα τελευταία instagram. Ενεργή και στα δύο από όταν τα δημιούργησα. Όχι, δε ψάχνω γκόμενο. Ξέρει τους κωδικούς μου και στο κινητό και στον υπολογιστή (μιας και είναι κοινό το pc). Το αν κάποιος θα μαλακιστεί στη σχέση του, είναι θέμα χαρακτήρα, όχι κοινωνικών δικτύων. Αν ο άλλος/ η άλλη θέλει να κερατώσει, θα το κάνει. Θα βρει τρόπο. Δε σημαίνει ότι εφόσον κάποιος είναι ενεργός, το κάνει για να βρει γκόμενο/α. Η άποψή μου για το αρχικό ερώτημα. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Ξέρει τι θέλει ή έστω το ανακαλύπτει στη πορεία. Δεν είναι κανένας κόπια κανενός και το τσουβάλιασμα είναι το λιγότερο προσβλητικό. Εγώ πχ δε γουστάρω γάμο (φανφάρες και φασαρίες για να μη μου γκρινιάζει η μάνα μου) και δε θέλω να κάνω παιδι/ιά. Θέλω να είμαι με τον άνθρωπό μου και να περνάμε καλά, να κάνουμε ταξίδια, να παίζουμε τάβλι και να λιώνουμε στο netflix. Μπορεί τα παιδιά να είναι ευλογία, να σου δίνουν πολλά και σε κάνουν να λιώνεις με μία τους λέξη η πράξη, αλλά για μένα είναι επίσης κούραση και θυσίες και χρήματα και υπομονή και ξενύχτια. Και πολύ απλά δεν είμαι διατεθειμένη να τα χάσω όλα αυτά. Δεν θα γίνουν όλοι πατεράδες ή μάνες, απλά γιατί αυτό πρέπει να κάνουν οι σύζυγοι. Επιπλέον, τα παιδιά δεν έρχονται με κάρτα αλλαγής αν βαρεθείς ή κουραστείς και δε ξαναγυρίζουν από εκεί που βγήκαν. Τα χρήματα, οι κοιλιακοί και τα αμάξια δε κάνουν κάποιον άντρα. Αν ήταν αυτός ο ορισμός του άντρα, πολλές, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, θα είχαμε πιάσει πρώτο ράφι πίστα. Παρόλα αυτά, είναι επιλογή του καθενός το τι θα κάνει για να νιώσει έτσι. Τέλος, οι γυναίκες δεν είμαστε αντικείμενα για να παίζουν οι (so called) άντρες μαζί μας.
  13. Olianna

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Αυτός ήταν ο Ψύλλος. Ο Ψύλλος είχε την ατυχία να έχει αφεντικά και όχι οικογένεια. Δε του φορούσαν οδηγό για να μη καταπιέζεται. Δε τον πήγαιναν βόλτα, παρά μόνο, έβγαινε και αλήτευε μόνος του. Ο Ψύλλος αγαπούσε τον μπαμπά μου ειδικά και μετά εμένα και τη μαμά μου, περισσότερο από τα αφεντικά του. Βλέπεις, σε εμάς είχε φαγητό, λιχουδιές, χάδια και αγκαλιές. Ερχόταν στην αυλή μας και μας περίμενε. Και όταν του λέγαμε να πάει σπίτι του, έβαζε το μουσουδάκι του κάτω και έφευγε διστακτικά. Στη φωτογραφία που ανεβάζω, ο Ψύλλος έτρεχε πίσω από το αμάξι φίλου για 5-6 τετράγωνα, ώσπου στα φανάρια μας έφτασε και πήδηξε μέσα στο αυτοκίνητο από το παράθυρο. Κάθισε στην αγκαλιά μου καθ όλη τη διάρκεια του καφέ και μετά πάλι στην αγκαλιά μου για την επιστροφή στη γειτονιά. Τον Ψύλλο τον είχα πάει στο γιατρό γιατί είχα δει κάτι δερματικά που δε μου άρεσαν και είχα ανησυχήσει μήπως κολλήσει και τα άλλα δύο σκυλιά που έχουμε. Διάγνωση Καλα αζάρ. Αλλά δε τον είχαν δει που είχε μείνει μισός. Δεν είχαν προσέξει οτι έλειπε το 30% του τριχώματός του. Τον πήγα εγώ! Έπειτα, μάθαμε οτι ένα αδέσποτο τον κυνήγησε και του έσπασε τη σπονδυλική στα δύο. Δε πρόλαβε να μπει στην αυλή του... Δε τον κοίμισαν όμως.. Τον άφησαν παράλυτο, περιμένοντας το καροτσάκι του. Και κάπου εκεί αναθάρρησα. Λέω, έστω και τώρα, θα τον φροντίσουν. Αλλά όχι... Το καροτσάκι μπήκε λίγες φορές και μετά απλά έσερνε το σωματάκι του. Κυρίως για να φύγει από εκεί και να πάει στον πατέρα μου στην αυλή μας. Ο Ψύλλος, λοιπόν, ήταν... Δεν είναι πλέον... Σήμερα με ενημέρωσαν οι γονείς μου οτι έφυγε πριν τα Χριστούγεννα. Πως και γιατί δε το ξέρω και δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να το μάθω. Περίπου 6 χρονών σκυλάκι. Η προσωποποίηση της χαράς και της ζωής, έφυγε.... Το ποστ λοιπόν αυτό είναι για να τον αποχαιρετήσω έστω και μετά από 2 μήνες. Καλό ταξίδι, αγοράκι μου.... Θα ξεκουραστείς τώρα.. Και θα τρέχεις.. και θα χοροπηδάς... και θα βρεις μεγάλη παρέα εκεί πάνω... Υ.Γ. συγγνώμη για τη μούρη μου, αλλά δεν είχα άλλη φωτογραφία που να είναι μόνος του..
  14. Olianna

    Δημοπρασία αλληλεγγύης για το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα

    Με υποχρεώσατε ρε!! Χαλάλι ? Συγχαρητήρια στους νικητές και πάλι μπράβο για την υπέροχη πρωτοβουλία! Υ.Γ. @tommybertsen στο επόμενο δώρο που θα κερδίσεις (αν κερδίσεις), θα μου αγοράσεις και εμένα ένα, έτσι, για να μη νιώθω ριγμένη ?
  15. Olianna

    Δημοπρασία αλληλεγγύης για το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα

    Να είστε καλά για αυτή σας την κίνηση!! Μπράβο σας!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.