Jump to content

jdrogas

Premium Members
  • Posts

    839
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ
  • Ενδιαφέροντα
    CARS,PC

Πρόσφατοι Επισκέπτες

2.056 Εμφανίσεις προφίλ

jdrogas's Achievements

  1. jdrogas

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Σημερινες πριν λιγη ωρα. Ο χοντρουλης ηδη παει 11 κιλα!!!
  2. jdrogas

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Μετα τα χθεσινα εμβολια,εξετασεις χτες εχουν ηδη στο μηνα διπλασιασει το βαρος τους Αργοτερα και σημερινες φωτο!!
  3. jdrogas

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Εδω 28 ημερων! Και εν ωρα θηλασμου.....
  4. jdrogas

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Eδω μολις μιας εβδομαδας!
  5. jdrogas

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Περασαμε αισιως στα 9 χρονια ζωης του νηματος αυτου!!! Ο leon ειναι εδω υγιεστατος και πλεον η siba μας χαρισε 7 υπεροχα σκυλακια. Περιττο να σας πως οτι εχουμε τρελλαθει τελειως ηδη τα κουταβακια ειναι 70 ημερων και καταλαβαινετε τι γινεται στο σπιτι.Η siba ειναι πολυ καλη μαμα μεχρι και την πρηγουμενη εβδομαδα τα θηλαζε ανελλειπως. Ερεψε η κακομοιρα.Φωτο αργοτερα θα ανεβασω να δειτε τις ομορφιες μου.
  6. jdrogas

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Και ο καινουργιος μας φιλος ονοματι ΡΑΚΟΣ 15-17 μηνων περιπου τον βρηκαμε εξω απο το σπιτι μας δεμενον στον ευκαλυπτο.Ειναι κι αυτος μαζι απο περυσι οπου τον παρατησαν και καθε μερα που περναει δεν ξεχναει με διαφορους τροπους να μας δειχνει την ευγνωμοσυνη του.Σημειωτεον οτι πρεπει να ειχε υποστει μεγαλη κακοποιηση ουρα κομμενη χωρις ιατρικη φροντιδα στραβα κομμενη και πολυ ξυλο. Αλλα βλεπετε δεν υπαρχουν νομοι και κρατος σε αυτον τον τοπο και απο καποιους ανωμαλους την πληρωνουν τα ζωα.
  7. jdrogas

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Μετα απο 7 ολοκληρα χρονια που ανοιξα αυτο το θεμα (καλα ειδα την ημερομηνια και δεν την πιστευα) να ποσταρω κι εγω παλι.Ο LEON ειναι πλεον 8 ετων ζει και βασιλευει επιτελους ειμαι κι εγω σε μονοκατοικια με ενα στρεμμα κηπο και αλωνιζει ολη την ημερα ανεμελος. Κλασσικος εργενης τον λυπηθηκα και του εκανα ενα συνοικεσιο με μια ωραια σκυλιτσα τη ναζιαρα μας τη SIBA που ειναι πλεον 15 μηνων και ειναι σχεδον ετοιμη να χαρισει στο συζυγο της "αχαλινωτο sex" και σε μας μερικα ωραια ζωακια. Εδω η μικρουλα περυσι τον Σεπτεμβρη 2 μηνων και μια μαζι με το LEON.
  8. jdrogas

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Οτι και να ναι παντως ειναι πανεμορφος ... Να τον προσεχεις.
  9. jdrogas

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Εδω με την κορη μου. Τη φωτο την ονομασαμε tango γιατι ειναι σαν να χορευει.
  10. jdrogas

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Δραττω της ευκαιριας και προσθετω λιγες προσφατες φωτο απο το LEON στο φυσικο του περιβαλλον το οποιο τογνωρισε στους 14 μηνες ζωης του για πρωτη φορα.
  11. jdrogas

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Καλα εκανες και τα ξεθαψες.Ειχα ακριβως ενα ιδιο σκυλακι το οποιο ηταν διασταυρωση γκριφον με κοκερ απλα ειχε λιγο παραπανω κανελλι απο το κοκερ.Πεθανε ομως δυομισι μηνων απο μια τρελλη που του εριξε φωλα. Το δικο σου τι ρατσα ειναι υπαρχει καμια σχεση με αυτο που ειχα??
  12. jdrogas

    Διόρθωση μυωπίας-αστιγματισμού με laser

    Εγω δεν ξερω πολλα να σου πω και μενα η γυναικα μου εχει γυρω στους 3.25-3.50 βαθμους και θελει να την κανει.Να σε ενημερωσω οτι πριν περιπου απο πεντε χρονια ενα κολλητο φιλαρακι εκανε την επεμβαση στην Κρητη σε καποιο πανεπιστημιακο νοσοκομειο δεν θυμαμαι ποιο (τοτε μονο εκει την εκαναν) η εγχειριση πετυχε το φιλαρακι εβγαλε τα γυαλια αλλα πριν απο λιγο καιρο του ξαναπαρουσιαστηκε και σημερα παλι φοαραει γυαλια οπως πρωτα. Νομιζω οτι ειναι φρονιμο αυτο να ρωτησεις δηλαδη το ενδεχομενο να επιστερψει παλι η μυωπια μετα απο καιρο.
  13. jdrogas

    Intel OC Database

    OCZ pc 3700eb
  14. jdrogas

    Intel OC Database

    CPU P4 3.4-3.95- NORTHWOOD ABIT MAX3 OCZ PC 3700EB 2X512 W/C BLOCK BY ELEVEN Καθημερινη χρηση. με 1.70volt
  15. jdrogas

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Παιδια δεν ειναι λογος να ανοιξουμε αντιπαραθεση απλα εγω το ειδα ζωντανο και επειδη εχουν περασει ουκ ολιγα σκυλια απο τα χερια μου και ακριβως επειδη ηθελα να παρω χασκι δεν ειναι χασκι ειλικρινα εχει μεγαλη διαφορα στα ματια οχι στο χρωμα αλλα στο σχημα τα αυτια του ειναι πολυ κοντα οχι οπως του χασκι και το χρωμα στο τριχωμα ξανθο απο οσο ξερω δεν υπαρχει ξανθο χασκι. Μπορει ομως η φωτγραφια να μην το δειχνει σωστα και να εχετε δικιο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.