Jump to content

paxman

Premium Members
 • Content Count

  348
 • Joined

 • Last visited

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Γαλάτσι - Αθήνα
 • Επάγγελμα
  Jack of all trades

Recent Profile Visitors

791 profile views
 1. Χθες έστησα έναν 2600X και είχε την Wraith Spire (με τον πυρήνα χαλκού).
 2. Φέρτε μου ένα σύννεφο να πέσω...
 3. Με όλα αυτά ανοίγει τεράστιο window of opportunity στην AMD. Αν δε οι ZEN 2 είναι κοντά σε αυτά που διαρρέουν δεν θα μείνει CPU ούτε για δείγμα. Στο δε server κομμάτι θεωρώ ότι η ήττα είναι ακόμη μεγαλύτερη γιατί ο gamer θα ζήσει και θα παίξει με κλειστό το ΗΤ με λιγότερα frames, σε ένα server που είναι fully utilized με VM άντε κλείστο...
 4. Δεν έχεις κι' άδικο. Διάβασα το statement της AMD για το θέμα και την ανάλυση για το πως έχουν implemented chip level security στις δικές τους CPU. Τόσο δύσκολο ήταν να το σκεφτούν και να το υλοποιήσουν οι μπλέ;
 5. Το μεγάλο, και αναπάντητο, ερώτημα είναι αν το (τα) ήξεραν από πριν και ρίσκαραν το security για χάρη του performance ή τους ξέφυγε στο σχεδιασμό.
 6. Ιδανικό για όταν το έτερον ήμισυ έχει τελείως διαφορετικά γούστα στη μουσική και καταλήγετε σε συμφωνία στο αμάξι να ακούτε εναλλάξ από ένα τραγούδι. 63':34"
 7. Αν προχωρήσεις με τη σύνθεση που σου πρότεινα πρόσεξε μόνο να ενεργοποιήσεις το XMP Profile των μνημών στο bios ώστε να παίξουν@3200, αλλιώς θα μείνουν στα 2133. Η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα μνημών είναι must για Ryzen, πόσο δε μάλλον όταν αυτή θα χρησιμοποιηθεί και από την GPU.
 8. Σε αυτά τα χρήματα οι Ryzen APU είναι μονόδρομος. Βγαίνει λίγο πάνω από 500€, αλλά μπορεί να αντικατασταθεί ο μηχανικός δίσκος με έναν SSD 500GB αν καλύπτεται ο μικρός από την χωρητικότητα. Πάντως με skroutzάρισμα είμαι σίγουρος ότι μπορείς να γλιτώσεις 50+ €.
 9. Όντως το Pripyat ήταν από τις καλύτερες πόλεις να ζεις στη πρώην ΕΣΣΔ, όπως και όλες οι υπόλοιπες "ατομικές" πόλεις που ήταν τόπος διαμονής του προσωπικού πυρηνικών εργοστασίων. Αναφέρεται και σχετικά στο ντοκιμαντέρ - mini movie του BBC σχετικά με το ατύχημα όπου αναφέρεται ότι οι υφιστάμενοι του επιβλέποντα το πείραμα Anatoly Dyatlov παρ'όλες τις αντιρρήσεις τους τον υπάκουσαν τελικά από φόβο μην χάσουν τη δουλειά τους και το προνόμιο να ζεις στο Pripyat. Έχεις δίκιο, νόμιζα ότι ο @Rusty_Cookie δεν αναφέρονταν στην κατάσταση της πόλης αλλά στην αισθητική της. Προσωπικά δεν το είχα προσέξει καν, ούτε με ξένισε κάτι. Ίσως μου έχει μείνει η αίσθηση του ρημαδιού που έχει τόσες φορές που την επισκέφθηκα στο STALKER
 10. Όχι βρε, εκδρομές στην exclusion zone και στο εγκαταλελειμμένο Pripyat. Ψάξε YouTube και φωτογραφίες θα δεις ότι είναι ακριβώς ίδιο.
 11. Έβαλα να ακούσω το αγαπημένο μου από JT :
 12. Αν δεις ντοκιμαντέρ ή φωτό από εκδρομές στο Pripyat θα δεις ότι έτσι ακριβώς είναι. Μην ξεχνάς ότι έγινε το 1986.
 13. Προσωπικά το μόνο fail που βρήκα είναι ότι δεν αποτύπωσε τις ενέργειες στο control room και την επιμονή του επικεφαλή της βάρδιας, παρά τις αντιρρήσεις των υφιστάμενων του, να παρακάμψουν το πρωτόκολλο και τα συστήματα ασφαλείας προκειμένου να συνεχιστεί το τεστ. Κατά τα λοιπά είναι πιστή αναπαράσταση των πραγματικών γεγονότων όπως έχουν καταγραφεί σε όλα τα άρθρα-ντοκιμαντέρ για το ατύχημα. Και αυτή η ατμόσφαιρα... Ένοιωσα σαν να δεχόμουν και εγώ τις απίστευτες δόσεις ακτινοβολίας που ξέρναγε το "τέρας" (πέρα από όση θα έφαγα στα 14 μου όταν έγινε το ατύχημα και πέρασε και από πάνω μας το νέφος).
 14. paxman

  Νεο Desktop

  Έχει προεγκατεστημένη η ψυκτήρα πάνω της. Αν δεν κάνεις OC (όπου τότε θα πήγαινες και για καλύτερη ψύκτρα ή υδρόψυξη) είσαι ΟΚ και με αυτή.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.