Jump to content

paxman

Premium Members
  • Posts

    753
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Γαλάτσι - Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης

Πρόσφατοι Επισκέπτες

2.274 Εμφανίσεις προφίλ

paxman's Achievements

  1. Hmmm, ως φανατικός της σειράς θα έπρεπε να είμαι ενθουσιασμένος αλλά μου μυρίζει (άλλη μια) wokeίλα. Ελπίζω να με διαψεύσει.
  2. paxman

    Εξαίρεση Κελιού σε Τυπο στο Excel

    Κάτσε γιατί ή κάτι χάνω ή το έχω χάσει. Θες να μετράς τα κενά κελιά στο διάστημα D5:D10 εξαιρουμένων όσων έχουν τιμή ίση με το Ο10; Δηλαδή η καταμέτρηση των κενών κελιών να... εξαιρεί κελί που έχει τιμή=δεν είναι κενό... Does not compute, please elaborate
  3. paxman

    Εξαίρεση Κελιού σε Τυπο στο Excel

    Καλημέρα, υποθέτω ότι το "Ο10" είναι το "D10" κελί. Δες την παρακάτω συνάρτηση : =IF(ISBLANK(D10);COUNTBLANK(D5:D10)-1;COUNTBLANK(D5:D10))
  4. paxman

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Χαχα, και εγώ τώρα επιστρέφω είμαι στο καράβι για Κυλλήνη.
  5. Καλησπέρα, χαρίζονται τα παρακάτω, λειτουργικά την τελευταία φορά που τα χρησιμοποίησα (αρκετά παλιά είναι η αλήθεια) : Router ADSL PSTN Draytek Vigor 2700G Firewall/Print server Netgear FWG114P Print server Netgear PS110 Print server D-Link DP-300+ χωρίς τροφοδοτικό, θέλει 5V/2,5A βαρελάκι Παραλαβή από Γαλάτσι ή Μαρούσι αναλόγως ώρας κατόπιν συνεννόησης.
  6. paxman

    Διάταξη ψύξης σε Metallic Gear Neo Mini V2

    ΟΚ! Θα χρησιμοποιήσω το κλασσικό layout. Όταν παραλάβω και στηθεί θα επανέλθω με θερμοκρασίες. Ευχαριστώ!
  7. paxman

    Διάταξη ψύξης σε Metallic Gear Neo Mini V2

    Ναι είναι πανέμορφο, ειδικά στο ασημί που το έχω. Και η ποιότητα απίστευτη, η αίσθηση του αλουμινίου δεν υπάρχει... Καψούρα μιλάμε Η αρχική σκέψη ήταν να το πάω by the book όπως προτείνεις απλά σκέφτηκα μιας και έχει το intake στο πίσω καπάκι να το εκμεταλλευόμουν και να διώχνω τον ζεστό αέρα του ψυγείου εκτός κουτιού.
  8. Καλησπέρα σε όλους! Απέκτησα το συγκεκριμένο κουτί μεταχειρισμένο από διπλανό φόρουμ πριν κανένα μήνα απλά και μόνο επειδή με έτρωγε να κάνω καμιά σπατάλη. Προέκυψε όμως τρελός έρωτας μαζί του και θα μεταφέρω το κυρίως build από το Lian Li Lancool II Mesh σε αυτό. Αναμένω ASRock B550M-ITX/ac και Kingston KC3000 2TB και θα μεταφερθούν από το υφιστάμενο setup ο 5800X 3D, η Gigabyte 3060Ti Gaming OC, η ΑΙΟ Arctic Liquid Freezer II 240 A-RGB και το PSU Seasonic Focus GX 750W. Έχω έναν προβληματισμό όμως όσον αφορά τη διάταξη του συστήματος ψύξης μιας και πρόκειται για περιορισμένο χώρο και το τροφοδοτικό βρίσκεται στην παραδοσιακή πάνω θέση. Οι είσοδοι κρύου αέρα στο κουτί, όλες με φίλτρο σκόνης, είναι τα διάτρητα δάπεδο και καπάκι πλάτης (το διακοσμητικό καπάκι που φαίνεται στο σχέδιο είναι αφαιρούμενο) και από τα πλαϊνά της μπροστά μάσκας. Σκέφτηκα λοιπόν αντί τα fans του ψυγείου να τραβάνε αέρα από έξω προς τα μέσα, επιβαρύνοντας το εσωτερικό με το θερμικό φορτίο της cpu, να τα βάλω να τραβάνε από μέσα προς τα έξω. Είναι valid η σκέψη μου; Υπάρχει κάποια αντιπρόταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Υ.Γ. Συγχωρέστε το R5 στο σχέδιο
  9. paxman

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Καλές γιορτές και υγεία σε όλους!
  10. paxman

    AMD RX 6000 Radeon RDNA2 Architecture

    Τώρα θυμήθηκα σε μια Gigabyte Z77X (παίζει να ήταν και η ίδια) που είχα όταν έβαζα το PCI-E slot σε gen 3.0 δεν bootαρε καν ο υπολογιστής με την HD7870 που είχα τότε. Έπαιζε μόνο σαν gen 2.0. Πιθανότατα είναι άκυρο, αλλά τόσα έχεις δοκιμάσει ένα ακόμη δεν βλάπτει.
  11. Για μνήμη και δίσκο μπορείς να χρησιμοποιείς το upgrade search tool της Crucial. Αναλόγως αποτελέσματος αναζήτησης καταλαβαίνεις αν παίρνουν αναβάθμιση και για τη RAM σε συνάρτηση με την μέγιστη υποστηριζόμενη, πόσα slot είναι διαθέσιμα.
  12. paxman

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    Αξιοπρεπέστατο all things considered. Προφανως και η φωνή του έχει περάσει ένα σκασμό φίλτρα αλλά ΟΚ, την εφηβεία μου τη έβγαλα ακούγωντας το Tribute πέντε φορές τη μέρα οπότε τον συγχωρώ Highlight το τρολλάρισμα με τη νυχτερίδα να τρώει τον Ozzy
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.