Jump to content

Ellhnas

Premium Members
  • Posts

    159
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Ellhnas

  • Γενέθλια 05/06/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    ΚΑΡΔΙΤΣΑ
  • Ενδιαφέροντα
    PC, Movies

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ellhnas's Achievements

  1. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι φέρνουν τη γραμμή μέχρι το σπίτι και να σου δώσουν ένα modem* για να κάνει τη σύνδεση. Σου παραχωρούν τους κωδικούς του Ίντερνετ και τους κωδικούς για το VOIP και απο εκεί και πέρα να σου παρέχουν τη σύνδεση 24/7/365, χωρίς διακοπές, χωρίς αποσυνδέσεις, χωρίς κολλήματα και μλκιες... 1. *Να έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις εξοπλισμό (ρουτερ) από αυτούς αν θες να αναλαμβάνει και τη τηλεφωνία ο εξοπλισμός τους. 2. Να έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις εξοπλισμό από αυτούς και: Να βάζεις δικό σου ρουτερ και voip κέντρο, και να σου παρέχουν κωδικούς για να αναλάβεις εσύ τα πάντα Να βάζεις δικό σου ρουτερ αν θες να αναλαμβάνει μόνο τη σύνδεση (ίντερνετ) και το voip αυτοί.
  2. Το αυτό, να μπορω να κανω εγκατασταση VOIP τηλεφωνικο κεντρο και να μου δωσουν κωδικους για να τους περασω στο κεντρο μου, και να "παιζω" οπως θελω...
  3. Ellhnas

    Νέο Silent Base 601 από την be quiet!

    Τα τελευταια 4 κουτια που εστησα, ηταν με το 600αρι, και το απλο και με παραθυρο. Πολυ καλο κουτι και τιμιο για τα λεφτα του. Αψογη βαφη, πολυ καλοι οι χωροι, θεσεις για να πιανεις τα καλωδια (στα πρωτα κουτια της be quiet! υπηρχε ελλειψη σε αυτο το τομεα), για το θεμα θορυβου δεν χρειαζεται να πω τιποτα... βαζει μαξιλαρι και κοιμασαι πανω του... Θα ηθελα να δω απο κοντα τι εχει αλλαξει εσωτερικα. Στα συν, η καλυπτρα κατω, μενει να δουμε ποσο βολευει στη ροη αερα πλεον...
  4. Ellhnas

    Corsair Hydro Series H115i Pro RGB 280mm AIO CPU Cooler - Review

    Αν η ΑΙΟ παιρνει βαθμο 9.2, το review της πρεπει να παρει 100σταρι χαλαρα... Οχι μονο στα Αγγλικα πρεπει, αλλα επιβαλεται να μεταφραστει σε ολες τις μεγαλες γλωσσες. Θα βαλεις τα γυαλακια σε πολλους !!
  5. Εγω παλι περιμενω εδω και καιρο καποια στιγμη να πεσουν οι τιμες να παρω καινουργια καρτα γραφικων, και αν αποφυγω την οποιαδηποτε "καινουργια, μονο gaming και αυτο πολυ λιγο λογω περιορισμενου χρονου" αγγελιας καρτα... Ποσο θα περιμενω; οσο χρειαστει !!
  6. Ellhnas

    Ελαττωματικό το F5 BIOS Update της Ryzen Gigabyte Aorus AX370

    Δηλαδή, διαβάζοντας την είδηση κάποιος δεν ενημερώνεται συγχρόνως; Μήπως να προτρέπατε όσους τη διαβάσουν να ενημερώσουν γνωστούς που τυχαίνει να έχουν με το ίδιο setup; Mega faoul της Gigabyte το συγκεκριμένο... επειδή σίγουρα κι άλλοι θα την πατήσουν, θα τους επιστρέψει τα λεφτά του επεξεργαστή, θα προβεί στην αγορά του ιδίου και θα κάνει παραδόσεις, ή άπλα θα κάνει τον "κινέζο";
  7. Ellhnas

    Ερωτηση για εξοπλισμο για να πιανω wfi

    Υπαρχουν usb κεραιες με panel που ειναι εξωτερικες και αντεχουν σε υγρασια, βροχες και γενικα ασχημες καιρικες συνθηκες. Με απλη usb κεραια επιανα 3-4 δικτυα τριγυρω απο ενα σπιτι που ειχα παει για δοκιμη. Με κεραια σαν αυτη που σου λεω επιανα καθε φορα στην κατευθυνση που τη γυριζα οτι υπηρχε στο χωριο απο σημα, αλλες φορες 6 αλλες φορες 10 αλλες 5... Αν καποιος γνωστος σου εχει τετοια ας τη δανειστεις να τη δοκιμασεις, δε χανεις κατι. Απλα με αυτη τη λυση που σου προτεινω δεν μπορεις να δωσεις σε πολλους ιντερνετ παρα μονο στο pc που θα ειναι συνδεδεμενη η καρτα. Με αλλες λυσεις μπορεις να μοιρασεις ιντερνετ και σε αλλες συσκευες. Απλα το κοστος πηγαιναι αλλου... Διαλεγεις και παιρνεις.
  8. Ellhnas

    Επιλογη ups

    Μπορεις ανετα να πας και σε μικροτερο (πχ. 1000VA ~500Watt) για να γλυτωσεις καποια ακομη χρηματα και απο την αγορα αλλα και απο τη χρηση του μετεπειτα. Το συστημα σου (και τα παρελκομενα) το πολυ να φτασουν στα 500Watt και αυτο σε καταστασεις benchmarking της VGA και CPU μαζι... Αν παρεις ενα αρκετα μεγαλυτερο UPS αυτο που θα καταφερεις ειναι το τζαμπα ρευμα που θα καιει το ιδιο χωρις λογο. Αν πας σε APC και σε παιρνει σε κοστος κοιτα και τη σειρα Smart. Άλλα, UPS καλα ποιοτικα ειναι τα Eaton που μπορεις να κοιταξεις επισης. Σε καθε περιπτωση κοιτα να εχουν USB port και να συνοδευονται απο software οπου μπορεις να ρυθμισεις το UPS τι να κανει το pc οταν "πεσει" το ρευμα.
  9. Ellhnas

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    13 χρονια και φαινεται σα χθες, οταν πρωτομπηκα. Δε μπα να αλλαξε στο περασμα του χρονου, ο "Λαμπης" ειναι σα το καλο παλιο κρασι, οσο "γερναει" τοσο "νοστιμευει".
  10. Ellhnas

    Wifi σε 500 μέτρα

    2 χ TP-LINK CPE510 PHAROS που ειναι στα 5GHZ για να περιορισεις οτι μπορεις απο παρεμβολες (αν και η αποσταση ειναι πολλή μικρη, και το CPE 210 θα κανει μια χαρα δουλεια) και το AP που ειπες, και εισαι ετοιμος. Μονο το καλωδιο utp που θα παρεις να ειναι για εξωτερικη χρηση για να εισαι καλυμενος.
  11. Ellhnas

    5 δωρεάν backup software για την ασφάλεια των δεδομένων μας!

    Δηλαδη, αν το προγραμμα που κανει sync σε ενα pc ενα φακελο απο τον εναν δισκο στον αλλον, με επιλογες full ή incremental, και ταυτοχρονα σε αλλο pc του δικτυου ή σε ενα NAS, δε θεωρειται backup program ? Πιστευω το προγραμμα παιρνει την ονομασια απο το τι κανει και οχι απο το πως μπορει να το ονομασε ο προγραμματιστης/εταιρεια του.
  12. Ellhnas

    5 δωρεάν backup software για την ασφάλεια των δεδομένων μας!

    Αν και δεν εχω δοκιμασει αυτα που εχεις στη λιστα (θα το κανω οσονουπω ομως), σου προτεινω για δοκκιμη κι αυτο εδω που ειναι free επισης: FreeFileSync Μεχρι στιγμης (κοντα στον χρονο) δεν ειχα ποτε προβλημα, και εχει αρκετες επιλογες.
  13. Ellhnas

    Τι πρέπει να κάνεις για να φτιάξεις μόνος σου ένα website (1ο μέρος)

    Καλη αρχη στην παρουσιαση. Πολυ χρησιμο αρθρο και κατι που ελειπε.
  14. Ενας mod να το μεταφερει εδω http://www.thelab.gr/forum/58-antivirus-security/ παρακαλω... Δε το ειχα προσεξει νωριτερα αυτο, συγνωμη.
  15. Οτι εγραψα στο θεμα. Μου εφερε ενας φιλος τον εξωτερικο του δισκο, ειχε κολλησει τον παραπανω ιο, τον βαζω στο μηχανημα και ξεκιναω το scannarisma, στα 4 πρωτα δευτερα τον βρηκε και τον διεγραψε κατευθειαν. Το αφησα να τελειωσει και το ξαναετρεξα χωρις να το ξαναβρει. Τον εβγαλα τον δικσο και τον ξαναεβαλα πανω, ξανα παλι το antivirus και δεν βρηκε κατι. Το προβλημα ομως ειναι το εξης: Οσες φωτογραφιες ειχε μεσα απο .jpg τις εχει μετατρεψει σε .JPG.yvflreg Αν παω να την κανω μετατροπη αφαιρωντας την καταληξη .yvflreg, ενω την κανει μετατροπη και εμφανιζει το αρχειο ως φωτογραφια, δεν την ανοιγει και λεει πως ειναι κατεστραμμενο το αρχειο. Καμια λυση υπαρχει να τις σωσω;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.