Jump to content

X-kyramas

Premium Members
  • Posts

    6.250
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    8

About X-kyramas

  • Γενέθλια 05/11/1968

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Outer Space
  • Ενδιαφέροντα
    Photography
  • Επάγγελμα
    Dreamer

Contact Methods

  • Website URL
    kyramarios.gr

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

X-kyramas's Achievements

  1. Παιδιά τα φώτα σας please, (με το σύστημα της υπογραφής) Έχοντας μια αποχή 10 και πλέον χρόνων από το άθλημα και αφού έστησα νέο PC (και δουλεύει !) είπα να παιξω λίγο και με τα ρολoγάκια του! (τι τον πλήρωσα τον Κ) Με XTU είναι stable στα 5.4 οι P και 4.3 οι Ε με volt 0.50 offset (είναι ψιλοstable και με 0.20) Όμως όταν πάω να βάλω τις τιμές αυτές στο BIOS δεν postάρει και κάνει επαναφορά στα default. Προφανώς κάτι κάνω λάθος. Δεν θέλω να μπλέξω με ψιλορυθμίσεις. Τα βασικά θέλω να αλλάξω για ένα boost. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με τις ρυθμίσεις ? Thanks
  2. X-kyramas

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Στάλθηκε Καλές γιορτές σε όλους ! Και για τους παλιούς (2006) ...
  3. X-kyramas

    Εκτόξευση τιμών των webcams λόγω της πανδημίας COVID-19

    με αυτή την εφαρμογή iVCam Webcam - Apps on Google Play PLAY.GOOGLE.COM Why buy a webcam since you already have a smartphone / tablet? iVCam turns your smartphone / tablet into an HD webcam for Windows PC. You... χρησιμοποιείς την καμερα του κινητού σου μέσω wifi στον σταθερό σου και είσαι έτοιμος !
  4. X-kyramas

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2018 - 4η Εβδομάδα

    Θύμισσες από παλιά ! ΟΚ και από εδώ ! Καλή χρονιά !
  5. X-kyramas

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2018

    Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά να είναι η επόμενη !
  6. X-kyramas

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Assasin's Creed "Origins" και λύνομαι από τα γέλια με τις ατάκες των NPC στα Αρχαία/Νέο Ελληνικά που ακούγονται σαν ποντιακά/κυπριακά τελικά !
  7. X-kyramas

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Ναι το πρώτου προσώπου ήταν αναγκαίο για το στυλ του RE7. Αν ήταν τρίτου θα άλλαζε genre τελείως !
  8. X-kyramas

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Resident Evil 7... Φοβερή ατμόσφαιρα, πιο survival horror παρά shooter, επιστροφή στα παλιά καλά RE ! Τρέχει νεράκι στην GTX 970 στα very high, ωραία γραφικά και φωτισμοί και πολύ τρομακτικό !!!! Ας είναι καλά οι "Ιταλοί"... ps. το animation στο healing είναι λίγο τραβηγμένο από τα μαλλιά αλλά δεν πειράζει...
  9. Δεν αναμένεται κάμψη στην άνοδο των τιμών των μνημών DRAM μέσα στο 2017, σύμφωνα με μία αναφορά του Ταϊβανέζικου DigiTimes. Οι τιμές των DRAM chips επηρεάζουν άμεσα το κόστος των μνημών DDR4. Ο Pei-Ing Lee, πρόεδρος της εταιρίας Nanya Technology, η οποία κατασκευάζει μνήμες DRAM, δήλωσε ότι οι τιμές των DRAM θα συνεχίζουν την ανοδική πορεία τους και μέσα στο δεύτερο τέταρτο του 2017, ενώ αναμένεται σταθεροποίηση αλλά όχι απαραίτητα και μείωση κατά το δεύτερο μισό του έτους. Η σταθερότητα των τιμών των μνημών DRAM είναι άμεσα συνδεδεμένες με τα επενδυτικά προγράμματα των μεγάλων κατασκευαστριών εταιριών. Η αύξηση των τιμών αποδίδεται στην έλλειψη που παρατηρείται στη διαθεσιμότητα των μνημών αυτών, καθώς και στην αυξημένη ζήτηση μνημών από τις κατασκευάστριες εταιρίες των smartphones . Η Nanya πρόκειται να αναβαθμίσει την γραμμή παραγωγής της στα 20 nm με την παραγωγή να ξεκινάει στο τέλος του πρώτου τετάρτου του 2017. Οι τιμές των μνημών DDR4 για καταναλωτές έχουν σχεδόν διπλασιαστεί τους τελευταίους έξι μήνες. Ένα συνηθισμένο kit μνημών των 32 GB DDR4 το οποίο στοίχιζε 90 δολάρια το καλοκαίρι του 2016, τώρα έχει φτάσει να πωλείται περίπου στα 170 δολάρια.
  10. X-kyramas

    Η νέα "ελληνική" διαφήμιση της Apple για το  iPhone 7 Plus

    Συνέντευξη με την πρωταγωνίστρια Νεφέλη Κουρή http://www.protothema.gr/stories/article/649020/nefeli-kouri-apo-to-nisi-sto-iphone7
  11. Η Samsung σκοπεύει να ξεκινήσει στις αρχές του 2018 την παραγωγή των chipset της στα 7nm, σύμφωνα με μία αναφορά του ZDNet.co.kr. Ο διευθυντής του τμήματος LSI της Samsung, Dr. Heo Kuk, δήλωσε ότι η εταιρία θα χρησιμοποιήσει νέο εξοπλισμό, ο οποίος θα χρησιμοποιεί ειδική τεχνολογία έκθεσης σε υπεριώδη ακτινοβολία (EUV) στην παραγωγή των νέων chips. “Θα μεγιστοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα της υπεριώδους ακτινοβολίας EUV στην διαδικασία παραγωγής στα 7 nanometer και θα εξασφαλίσουμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί όσον αφορά τις επιδόσεις αλλά και την κατανάλωση ρεύματος”, δήλωσε ο Dr. Heo Kuk. Αν η διαδικασία παραγωγής στα 7nm ξεκινήσει από τη Samsung στις αρχές του 2018, αυτό θα σημαίνει ότι τα νέα chips θα είναι έτοιμα για το Samsung Galaxy S9. Εν τω μεταξύ η ανταγωνίστρια εταιρία TSMC, ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει τις δοκιμές των αντίστοιχων chips στα 7nm κατά το δεύτερο τέταρτο του 2017, έτσι ώστε να τα έχει έτοιμα εγκαίρως μέσα στο 2018 για το iPhone 9. Η Samsung είχε ανακοίνωσε ότι ξεκινάει τη μαζική παραγωγή των chips στα 10nm τoν περασμένο Νοέμβριο, τα οποία και αναμένονται να εξοπλίσουν τις ναυαρχίδες των μεγάλων εταιριών, με πρώτη συσκευή φυσικά να είναι το Galaxy S8 το οποίο θα διατεθεί με τον Snapdragon 835 ή με τον Exynos 8895. Όπως είναι φυσικό τα παλαιότερα chips της Samsung στα 14nm θα βρουν το δρόμο τους προς τις συσκευές μεσαίας κατηγορίας και στα wearables.
  12. Η Mozilla κυκλοφόρησε τον νέο Firefox 51, ο οποίος διαθέτει πολλές μικρές αλλά σημαντικές βελτιώσεις καθώς και νέα χαρακτηριστικά. Ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά είναι η υποστήριξη για αρχεία ήχου FLAC, ένα χαρακτηριστικό το οποίο η Mozilla είχε ξεκινήσει να αναπτύσσει από το καλοκαίρι. Έτσι οι χρήστες του Firefox θα μπορούν να αναπαράγουν αρχεία ήχου FLAC (Free Lossless Audio Codec) τα οποία έχουν καλύτερη ποιότητα αλλά μεγαλύτερο όγκο. Ο Chrome θα υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία με την έκδοση 56, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιανουαρίου. Υποστήριξη για το WebGL 2 API, το οποίο βασίζεται στις προδιαγραφές του OpenGL ES 3.0, αποκτάει και ο Firefox 51, με το οποίο ο browser αποκτά τη δυνατότητα να εμφανίζει τρισδιάστατα και δισδιάστατα γραφικά με πολλές λεπτομέρειες και υψηλή ποιότητα. Για να δείτε αν ο browser που χρησιμοποιείτε υποστηρίζει το WebGL 1 ή το WebGL 2 επισκεφτείτε αυτή την ιστοσελίδα και θα εμφανιστεί ένα λογότυπο με το API που υποστηρίζει ο browser σας και την έκδοσή του. Επίσης στην ιστοσελίδα Playcanvas, υπάρχει ένα live demo του After the Flood (WebGL2) το οποίο μπορείτε να τρέξετε αν ο browser που χρησιμοποιείτε το υποστηρίζει. Ο Chrome επίσης στην 56 έκδοσή του θα έχει την λειτουργία αυτή ενεργοποιημένη εξ' ορισμού. Όπως και ο Chrome έτσι και ο Firefox 51 θα εμφανίζει μία προειδοποίηση με ένα εικονίδιο με μία κόκκινη γραμμή όταν οι χρήστες επισκέπτονται μία σελίδα (στην οποία τους ζητείτε να εισάγουν κωδικούς) μέσω του πρωτοκόλλου HTTP, προειδοποιώντας τους έτσι ότι η σύνδεσή τους δεν είναι ασφαλής. Βελτιώσεις επίσης υπάρχουν στις επιλογές για την εμφάνιση των αποθηκευμένων κωδικών αλλά και στην εμφάνιση του επιπέδου Zoom στο οποίο εμφανίζονται οι ιστοσελίδες. Τον νέο Firefox μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.