Jump to content

giorgosmc

Members
  • Posts

    23
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

giorgosmc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. giorgosmc

    Αγορά GTX 1070 ARMOR

    Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια, κατι αλλο, με τη 1070 γενικα μιας και εχω freesync monitor λετε να εχω προβλημα οταν ενεργοποιω το vsync μιας και ειναι η μονη λυση και να εχω υψηλη πτωση στο framerate? Παντως με τη 390 nitro που ειχα πριν οταν ειχα απενεργοποιημενο το freesync & το vsync ειχα ΦΡΙΚΤΟ tearing στα περισοτερα παιχνιδια (ειδικα σε gta v) ακομα και με fps cap στα 72 fps που ειναι και το refresh rate στο monitor μου.
  2. giorgosmc

    Αγορά GTX 1070 ARMOR

    Ok τοτε θα μεινω με την 1070 armor, εμενα ο μονος φοβος μου ηταν στην ελλειψη backplate λογω οτι ειναι βαρυες καρτες μη μου λυγισουν τη καρτα και κανω καμια ζημια στη μητρικη αλλα αφου δε τιθετε τετοιο θεμα και αν μπορω να γλυτωσω εστω και κανα 20αρικο σε σχεση με τη gaming x ας εχει.
  3. giorgosmc

    Αγορά GTX 1070 ARMOR

    Eκανα καλα που τη προτιμησα σε σχεση με τη G1? Ενταξει ηταν ελαχιστη η διαφορα στη τιμη αλλα μου ειχε κολλησει η msi λογω οτι ειναι κορυφαια η υλοποιηση της gaming x και εχουν ακουστει τοσα καλα.
  4. Καλησπέρα σε όλους, αύριο περιμένω να μου έρθει μία 1070 armor oc της msi από quickshop, τη προτίμησα σε σχέση με την gaming x λόγω τιμής αλλά και από την gigabite G1 λόγω ότι προτίμησα "msi" και ας έχει πολύ περισσότερους αγοραστές ή G1 σε σχέση με την armor, πιστεύετε εκανα καλά ή τη πάτησα και θα μου βγει ελλατωματικη η συγκεκριμένη κάρτα λόγω ότι δεν έχει και backplate? Στο χρόνο πάνω μπορεί να τα φτύσει? :/ Έχω ακούσει από άλλους ότι είναι τεράστιο μειονέκτημα να μην έχει backplate η κάρτα και πως μπορεί να λυγισει ή να θερμαίνετε σε μεγάλο βαθμό :/ Εσείς ανάμεσα σε αυτές τις δυο πια θα διαλέγατε σήμερα?
  5. giorgosmc

    καλωδιο usb για ups

    Δηλαδη στην Ελλαδα το συγκεκριμενο καλωδιο υπαρχει μονο στα 45-50 ευρω? Πως ονομαζετε αυτο το καλωδιο ωστε να ξερω πως να το ζητησω και να ψαξω γι αυτο? Υγ: Δυστηχως τα χερια μου δε πιανουν με αυτα και δε μπαινω στο κοπο να πειραματιστω και να κανω και καμια ζημια.
  6. Τις προαλες απεκτησα το συγκεκριμενο ups και εχω το εξης προβλημα, με ενδιαφερει να το συνδεσω με καλωδιο usb με το pc, διαβασα πως εχει πριν το αγορασω και το γραφει και στο manual αλλα πισω η θυρα για το usb ειναι ειναι περιεργη και τελιως διαφορετικη απο τη συνιθισμενη, τι ειδους ''καλωδιο usb'' ειναι αυτο και που μπορω να το βρω σε πιο προσιτη τιμη, πως ακριβως ονομαζετε αυτο το καλωδιο, το μονο που εχω βρει ειναι αυτο εδω και μολης ειδα τη τιμη μου επεσαν τα μαλια, δεν δικαιολογητε με τιποτα αυτη η τιμη για ενα τοσο απλο καλωδιο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το περιειχε μεσα η συσκευασια του ups, παρακαλω πολυ ας με βοηθησει καποιος γνωστης.
  7. giorgosmc

    Βοήθεια για αγορά νέας κάρτας

    Κι ομως απο αυτα που διαβαζω και σε αναλυτικα specs συγκρισης μεταξυ titanX και 1080Ti η δευτερη φαινετε να ειναι ακομα πιο ''δυνατη'' και μαλιστα σε τιμη που σκοτωνει σε σχεση με την TitanX
  8. giorgosmc

    Βοήθεια για αγορά νέας κάρτας

    Ρε παιδια, ας υποθεσουμε πως μπορω να διαθεσω μεχρι χιλιαρικο για gpu, κυριως τη θελω για overkill τουλαχιστον στα 72fps σε 1080p οσα ειναι και το monitor που εχω δηλαδη ως λατρεις των πολλων fps αλλα και των ultra γραφικων καθως δε κανω συμβιβασμους με τιποτα λιγοτερο οταν προκειτε για settings, στη πορεια αργοτερα πολυ πιθανον να αγορασω και ενα 4k G-sync ή Free-sync monitor για να παιζω και 4k ισως, τωρα, τι πιστευετε εσεις πως θα ηταν καλυτερο, να τα σκασω να παρω μια gtx 1080Ti ή μια Vega αν ειναι οσο ''τερατωδεις΄'' υποστηριζουν στην amd ή να αγορασω δυο 1080 σε sli ή αντιστοιχα 2 vega σε crossfire αν υποθεσουμε πως θα πεσει κανα 600αρι η τιμη στη καθε μια πιο μετα, που πιστευετε πως θα εχω περισοτερη ''δυναμη'' στα games?
  9. giorgosmc

    προβλημα με artifacts

    Ευχαριστω, θα το δοκιμασω, ουτος η αλλος ομως παω για 1080 ti, ειναι η τελευταια φορα που αγοραζω προιον της amd για παρα πολους λογους η amd με εχασε απο πελατη οριστικα, παντως τα συγκεκριμενα artifacts δε τα εχω σε αλλο παιχνιδι
  10. giorgosmc

    προβλημα με artifacts

    Όχι δε μου το έχει κάνει σε άλλα τουλάχιστον αυτή τη περίοδο μόνο στο gta, επίσης και ένα άλλο πάλι στο gta και αραιά και πού εκεί που παίζω τα fpa πέφτουν για λίγα δευτερόλεπτα στα 10 και το παιχνίδι σέρνετε και μετά ξαναεπανερχοντε στα νορμαλ
  11. Μερικες φορες, σπανια σχετικα σε καποια σημεια και τυχαια εντελως εχω τραγικα artifacts στο gta v online, θεμα του game ή η καρτα γραφικων μου ειναι στα τελευταια της? :/
  12. giorgosmc

    Βοήθεια για αγορά νέας κάρτας

    Καλησπερα σε ολη τη παρεα, σαν φανατικος pc enthusiast μολης εμαθα για τη κυκλοφορια της 1080 Ti και φυσικα σκοπευω να την αγορασω συντομα, απλα θελω να μου πειτε αν τη σηκωνει το παρακατω συστημα το οποιο εχω και αν πρεπει να αλλαξω τροφοδοτικο γιατι ακουσα πως η συγκεκριμενη καρτα εχει TDP 250W, υπαρχει πιθανοτητα να μην υποστηριζετε απο το τροφοδοτικο μου? :/ Παρακατω τα specs μου.
  13. giorgosmc

    Grand Theft Auto V [GTA V]

    Ναι ssd εχω αλλα δεν εχω τη παραμικρη ιδεα απο αυτες τις ρυθμησεις που ανεφερες, αν το αφησω απλα ετσι και κλικαρω απο τα settings του game το ''ignore suggested limits'' που ουσιαστικα απενεργοποιει τις ειδοποιησεις αυτες θα ειμαι οκ? Κατι αλλο, σημερα εκανα απο περιεργεια επειδη γενικα πειραματιζομε με αυτα ενα τεστ να δω αν τρωει bottleneck η gpu και απο οτι παρατηρησα με το afterburner σηνηθως κατα το gameplay εχω 100% gpu usage που σταδιακα για καποια δευτερα μπορει να πεσει πιο χαμηλα αλλα στη πλειοψηφια ειναι στο 100% και ο cpu κυμαινετε γυρω στα 25%-35% Κατα τα αλλα μια χαρα smooth τρεχει το game σχετικα και σε γενικες γραμμες αλλα στα παραπανω στατιστικα παιζει να τρωει ''μπουκαλι'' η gpu?
  14. giorgosmc

    Grand Theft Auto V [GTA V]

    Ρε παιδιά μία βοήθεια σας παρακαλώ, έχω τον i7 6700k & R9 390 nitro 8gb και σήμερα ενώ έπαιζα στο story mode μου πετάει ένα μήνυμα να χαμηλώσω τις ρυθμίσεις γιατί ξεπέρασα τη video memory και έχω διαθέσιμα 5.5 gb ακόμα με ρυθμίσεις very high προς ultra και το msaa 4x (2.5 στα 8 gb vram) επίσης το παιχνίδι τρέχει άνετα στο pc μου με κολλημένα 72 fps και σε εκρήξεις κτλπ άντε να πέσω στα 60, τι παίζει? Το έχει κάνει σε κανέναν άλλον?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.