Jump to content

yanni

News Posters
 • Δημοσιευσεις

  39.838
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  150

3 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος yanni

 • Τίτλος
  News Spammer
 • Γενέθλια 29/12/1974

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Αθήνα - Ίλιον
 • Ενδιαφέροντα
  Computers / Maths
 • Επάγγελμα
  Maths

Πρόσφατοι επισκέπτες

20.319 εμφανίσεις προφίλ
 1. Η EA έρχεται να προστεθεί στις εταιρίες που ποντάρουν στο να επαναφέρουν μια εμπορική επιτυχία του παρελθόντος ξανά στο προσκήνιο. Η εταιρία αποκάλυψε μέσω ενός post στο C&C subreddit, ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει νέες σύγχρονες εκδόσεις των αρχικών Command & Conquer. Για όσους ανησυχούν, δεν θα περιλαμβάνονται microtransactions στα νέα παιχνίδια. Η αποκάλυψη έγινε από τον Jim Vessella, παραγωγό στην EA που είχε δουλέψει στο παρελθόν πάνω σε αρκετά παιχνίδια της σειράς, όπως τα Command and Conquer 3 και Red Alert 3. Όπως αναφέρει ο ίδιος, η σειρά αναμένεται να επιστρέψει στα PCs, μετά από την απόφαση της εταιρίας να ικανοποιήσει το αίτημα πολλών παικτών για νέες σύγχρονων εκδόσεις αυτών, έτσι ώστε να γιορταστεί κατάλληλα η επέτειος 25 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου τίτλου. Αναφέρει ακόμα ότι στην EA έχουν αρκετές ιδέες που ελπίζουν ότι θα προσφέρουν νέα και συναρπαστικά χαρακτηριστικά στα νέα παιχνίδια, αλλά η εταιρία είναι ανοιχτή σε προτάσεις από τους οπαδούς των παιχνιδιών της σειράς και περιμένει τις προτάσεις τους στο σχετικό C&C subreddit. Η 25η επέτειος του Command and Conquer είναι το 2020, οπότε και αναμένεται να δούμε τα νέα παιχνίδια.
 2. Ευχάριστα τα νέα για όσους σκοπεύουν να αγοράσουν στο μέλλον κάποιο σύστημα ή απλά μνήμες και SSDs. Τα τελευταία νέα θέλουν την τάση που υπάρχει τον τελευταίο χρόνο στους SSDs και τις μνήμες, να συνεχίζεται και για το 2019. Οι αναφορές από το DRAMeXchange συνεχίζουν να είναι ευνοϊκές, όπως οι προηγούμενες (1, 2)που μιλούσαν για μειώσεις τιμών στις μνήμες, αλλά και στην NAND flash η οποία χρησιμοποιείται σε προϊόντα όπως οι SSDs και οι κάρτες microSD. Οι τελευταίες προβλέψεις κάνουν λόγω για σημαντικές μειώσεις στις τιμές των μνημών DRAM και NAND μέσα στους επόμενους μήνες. Επιβεβαιώνεται ξανά η πρόβλεψη για 5% ή και παραπάνω μείωση στις τιμές των μνημών για το τελευταίο τρίμηνο του 2018, αλλά το πλέον σημαντικό είναι η πρόβλεψη για μείωση της τάξης του 15-20% μέσα στο 2019. Στην περίπτωση της NAND, η πτώση της τιμής της για το τέταρτο τρίμηνο του 2018 θα φτάσει ή και να ξεπεράσει το 15%. Στο τρίτο τρίμηνο η πτώση κινήθηκε περίπου στο 10%. Οι λόγοι για την πτώση στην τιμή των μνημών είναι ήδη γνωστοί και έχουν να κάνουν τόσο με την απουσία νέων καινοτομιών στην αγορά των smartphones, που θα ήταν ικανή να οδηγήσει τους αγοραστές στην αγορά νέων συσκευών, αλλά και στα προβλήματα της Intel που αναμένεται να επηρεάσουν αρνητικά τις πωλήσεις server, σταθερών και φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Επιπλέον οι βελτιώσεις στην παραγωγή των μνημών με νέες μεθόδους παραγωγής, έχουν οδηγήσει σε αύξηση του συνόλου της παραγωγής. Στην αγορά των SSDs παρατηρείται έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των κατασκευαστών SSDs, σε συνδυασμό με χαμηλή ζήτηση για ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούν μνήμη NAND. Εξαίρεση αποτελεί η αγορά των enterprise SSDs που παραμένει σταθερή για την ώρα, αλλά αναμένεται να έχουμε και σε αυτήν αύξηση της έντασης του ανταγωνισμού μέσα στο 2019, που θα οδηγήσει σε μειώσεις τιμών και σε αυτή την κατηγορία προϊόντων. Σε συνδυασμό με την αύξηση παραγωγής, τόσο λόγω αύξησης της παραγωγικής ικανότητας των εργοστασίων, όσο και βελτίωσης στις μεθόδους παραγωγής των νέων 3D NAND 64 και 72 επιπέδων, αναμένεται οι τιμές των SSDs να μειωθούν κατά 25-30% μέσα στο 2019.
 3. yanni

  INTEL 9th GENERATION CPUs

  Benchmarks for Intel Core i5-9600K Leak, Can Be Overclocked to 5.2 GHz On Air | TechPowerUp https://www.bilibili.com/video/av33845261
 4. Και το σχετικό δελτίο τύπου της ZADAK ZADAK SHIELD Double Capacity DDR4 32GB 3600MHz Single Stick, New Darling of ASUS ROG Z390 Motherboards
 5. yanni

  Ανέκδοτα & Αστεία

  Με λογα λογια εχεις εναν αρχιεπισκοπο που ευχαριστως ριχνει τον σταυρο για να εισελθει σε ενα αμαξι λιγο πιο ευκολα.
 6. Αν σου πουλάει 1080 Ti με 80€ προφανώς και είναι απάτη. Αν πάλι σου δείχνει φωτογραφίες της κάρτας, σου λέει ότι είναι π.χ. GTX 1060 και βλέπεις ότι έχει VGA έξοδο και πάλι είναι απάτη. Και αν έχει αλλάξει την εικονίτσα ή απλά χρησιμοποιεί παλαιότερη έκδοση του GPU-Z τελευταία σου ελπίδα να διαπιστώσεις ότι είναι απάτη, είναι η έκδοση του BIOS. Συνήθως αυτό δεν το αλλάζουν, οπότε αν δεις κάποια παλιά έκδοση BIOS που π.χ. χρησιμοποιούταν από κάρτες της σειράς 400, ε τότε και πάλι ξέρεις ότι αυτή δεν είναι νέας γενιάς κάρτα. Βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν εξασφαλίζεται. Αν π.χ. εγώ έχω στην κατοχή μου μια GTX 1080 Ti και μια GTX 780 Ti και σου δείξω φωτογραφίες, GPU-Z screenshots και τα ρέστα από την GTX 1080 Ti και σου στείλω την GTX 780 Ti, ε, άλλο θα περιμένεις να λάβεις και άλλο θα λάβεις. Η νέα έκδοση του GPU-Z είναι πιθανόν περισσότερο χρήσιμη για όσους έχουν ήδη πέσει θύμα απάτης ή φοβούνται ότι έχουν πέσει θύμα απάτης. Θα είναι χρήσιμη και σε συναλλαγές "χέρι με χέρι" όπου ο πωλητής θα δίνει την δυνατότητα ελέγχου της κάρτας.
 7. yanni

  Intel Xeon W-3175X. 28 πυρήνες για extreme workstations

  Η Intel είχε αποκαλύψει την ύπαρξη ενός επεξεργαστή 28 πυρήνων τον Ιούνιο, όταν και προσπαθούσε να τραβήξει τα βλέμματα του κοινού μακριά από τους νέους Threadripper της AMD. Ο επεξεργαστής αυτός ανακοινώθηκε και επίσημα στις αρχές της προηγούμενης βδομάδας και είναι ο Xeon W-3175X. Ο Xeon W-3175X βασίζεται σε αρχιτεκτονική Skylake Lake και χρησιμοποιεί το LGA 3647 socket που χρησιμοποιείται στους servers. Η βασική συχνότητα λειτουργίας του είναι τα 3,1GHz, αλλά φτάνει έως και τα 4,3 GHz σε Turbo. Έχει 38,5MB cache και διαθέτει 6 κανάλια για μνήμη DDR4, υποστηρίζοντας έως και 512GB συνολικά. Προσφέρει 44 PCIe lanes που σε συνδυασμό με αυτά του chipset, ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό της πλατφόρμας στα 68. Το TDP του είναι στα 265W, τιμή που μπορεί να ανέβει σε πολύ υψηλότερη τιμή, δεδομένου ότι έχει ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή και άρα μπορεί και να υπερχρονιστεί. Στον τομέα της ασφάλειας, η Intel δεν έχει ενσωματώσει στον νέο Xeon W-3175X hardware προστασία έναντι των Meltdown, Spectre και Foreshadow(L1TF). Για την ώρα μόνο ASUS και Gigabyte έχουν ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσουν μητρική για τον εν λόγω επεξεργαστή. Η πρώτη μητρική που παρουσιάστηκε είναι η ROG Dominus Extreme, τύπου EBB ATX, με τέσσερις υποδοχές PCIe 3.0 X16 για κάρτες γραφικών και υποστήριξη για quad SLi και quad CrossFire. Προκειμένου να μπορέσει να τροφοδοτήσει τον επεξεργαστή και τις κάρτες γραφικών ή οτιδήποτε άλλο τοποθετηθεί σε αυτές τις PCIe X16 υποδοχές, όπως NVMe SSDs και accelerators, η ASUS έχει ενσωματώσει δύο υποδοχές 24 pin ATX 12 V, τέσσερις υποδοχές 8 pin PCIe και δύο υποδοχές 6 pin PCIe. Συνολικά υπάρχουν 12 υποδοχές για μνήμες, το οποίο μεταφράζεται σε 192GB αν κάποιος τοποθετήσει σε αυτές DIMMs των 16GB.
 8. yanni

  Intel-Xeon-W-3175X-Architecture.jpg

 9. yanni

  ASUS ROG Dominus Extreme Motherboard.jpg

 10. Όσοι έχουν ψάξει για κάρτες γραφικών στο eBay, θα έχουν διαπιστώσει και κάποιες μοναδικές ευκαιρίες, για παράδειγμα GTX 1060 για 50€-60€. Μάλιστα για να πείσουν τους υποψήφιους αγοραστές, οι πωλητές ανεβάζουν πολλές φορές και κάποιο screenshot του GPU-Z. Οι κάρτες αυτές είναι συνήθως παλιές Nvidia κάρτες γραφικών στις οποίες έχει πειραχτεί το BIOS, ώστε να αναφέρεται διαφορετικό μοντέλο από αυτό που πραγματικά είναι η κάρτα. Το νέο GPU-Z 2.12.0 θα ανιχνεύει αυτές τις περιπτώσεις. Η νέα έκδοση του GPU, όταν ανιχνεύει Nvidia κάρτα γραφικών που έχει πειραχτεί ώστε να εμφανίζει διαφορετικό μοντέλο, θα εμφανίζει ένα σήμα "FAKE" στην θέση που θα περίμενε κάποιος να δει το λογότυπο του κατασκευαστή, αλλά και το κείμενο "[FAKE]" στην ονομασία του μοντέλου. Η δυνατότητα αυτή του προγράμματος δεν περιορίζεται μόνο στα ήδη διαθέσιμα μοντέλα της Nvidia, αλλά και σε αυτά που θα κυκλοφορήσουν σύντομα, όπως η RTX 2060. Στα επιπλέον νέα χαρακτηριστικά της έκδοσης 2.12.0 περιλαμβάνεται και η δυνατότητα εξαγωγής και upload του BIOS των νέων καρτών γραφικών της Nvidia. Επίσης στις κάρτες γραφικών αρχιτεκτονικής "Turing" που διαθέτουν διαφορετικά προφίλ για κάθε ανεμιστήρα του συστήματος ψύξης τους, το νέο GPU-Z θα δίνει την δυνατότητα καταγραφής της ταχύτητας περιστροφής τους ξεχωριστά για κάθε ανεμιστήρα. Στο "Advanced" tab θα δίνονται επίσης πληροφορίες για τις HDMI και DisplayPort θύρες της κάρτας, ενώ στις Nvidia κάρτες γραφικών η κατανάλωση θα δίνεται τόσο ως ποσοστό του TDP τους, όσο και ως Watt. Τέλος, στην νέα έκδοση έχουν διορθωθεί και κάποια bugs.
 11. yanni

  GPU-Z 2.12.0 2 fake.jpg

 12. yanni

  GPU-Z 2.12.0 1.jpg

 13. Samsung: Our foldable phone will be a tablet that fits in your pocket | ZDNet
 14. Facebook downgrades breach count from 50 million to 30 million users | ZDNet
 15. G.Skill Unveils 32 GB Trident Z RGB DC DDR4: Double Height, Double Capacity Memory G.Skill's Trident Z RGB DC Kits for ASUS Z390 Platform Speed CL Timing Voltage Kit Config. Kit Capacity Family PN DDR4-3000 CL14 14-14-34 1.35 V 2×32 GB 64 GB Trident Z RGB DC F4-3000C14D-64GTZDC DDR4-3200 F4-3200C14D-16GTZDC CL14 15-15-35 F4-3200C14D-16GTZDCB
×

Important Information

By using this site, you agree to our Όροι Χρήσης.