yanni

News Posters
 • Δημοσιευσεις

  32.025
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  136

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος yanni

 • Τίτλος
  News Spammer
 • Γενέθλια 29/12/1974

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Αθήνα - Ίλιον
 • Ενδιαφέροντα
  Computers / Maths
 • Επάγγελμα
  Maths

Πρόσφατοι επισκέπτες

12.335 εμφανίσεις προφίλ
 1. ZEN leaks

  Προφανώς το πρώτο, προφανώς και το δεύτερο και προφανώς δεν ζήτησε κανείς ταυτότητα. Αλλά δεν μου απαντάς. Το NDA σου επιτρέπει να αποκαλύπτεις το ότι οι Ryzen θα υστερούν σε σχέση με τους Intel στο MT και στο ίδιο core count? Δηλαδή η AMD σας έχει δώσει NDA στο οποίο αναφέρει ότι επιτρέπεται να αποκαλύπτετε το που υστερούν οι Ryzen? Κάλη φάση. Το ότι οι AMD Ryzen θα είναι κάπου πάνω, κάπου κάτω, αλλά στο σύνολο ένα κλικ τουλάχιστον πιο κάτω από τους Intel, είναι η εκτίμηση του 80% αυτών που παρακολουθούν τις εξελίξεις. Οι τιμές των νέων Ryzen αυτό υπονοούν επίσης. Το αν θα επιβεβαιωθεί αυτή η γενική εκτίμηση, εκτίμηση η οποία δεν απαιτεί πρόσβαση σε Ryzen samples και υπογραφή NDA, θα το δούμε σύντομα.
 2. ZEN leaks

  Συγνώμη ρε Bill, αλλά το παρακάτω επιτρέπεται να το ποστάρεις δηλαδή; Αυτό δεν είναι ξεκάθαρα info για τους Ryzen, εφόσον υποτεθεί ότι δεν είναι fake info? Ή το NDA απαγορεύει μόνο τα αισιόδοξα posts για τους Ryzen? Κοροϊδευόμαστε νομίζω. Αν και προσωπικά θεωρώ ότι κάνεις ότι κάνει και κάθε άλλος στο παρόν thread. Απλές εκτιμήσεις.
 3. AMD Ryzen Leaks & Rumors | VideoCardz.com Ηλίθιες τιμές.
 4. ZEN leaks

  Hint δεν είναι μόνο το "Θα σπέρνουν", αλλά και το "Πατάτα είναι". Hint δεν είναι μόνο το "Θα είναι καλύτεροι από ότι τους περιμένετε", αλλά και το "θα είναι χειρότεροι από ότι τους περιμένετε". Δεν μπορεί το NDA να σου απαγορεύει να πεις το πρώτο, αλλά να σου επιτρέπει να λες το δεύτερο. Αν υπάρχει κάτι fake εδώ πέρα είναι η ύπαρξη NDA.
 5. Το καλό με τις επίσημες σελίδες της Biostar είναι ότι διαβάζεις πράγματα που πιθανόν δεν έχουν αναφερθεί αλλού. π.χ. Οπότε οι APUs θα έχουν λιγότερα PCIe lanes? Και τι είναι τα NPUs?
 6. Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

  The Accountant (2016) - IMDb ΟΚ, το έχουμε ξαναδεί δεκάδες φορές. Απλά για να περάσει η ώρα.
 7. Μένουν λίγες μέρες μέχρι και την επίσημη παρουσίαση των AMD Ryzen και εκτός από διάφορες διαρροές όσον αφορά τους νέους επεξεργαστές της AMD, υπάρχουν και πολλές διαρροές όσον αφορά τις μητρικές που θα τους φιλοξενήσουν. Όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές ετοιμάζουν πλήθος μοντέλων για όλες τις τσέπες, φωτογραφίες των οποίων διαρρέουν συνεχώς στο διαδίκτυο. Μάλιστα η Biostar έχει ήδη προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση των νέων μοντέλων της. Ένα συγκεντρωτικό αυτών των φωτογραφιών και πληροφοριών, δημοσίευσε πριν λίγη ώρα το wccftech. Στο άρθρο του wccftech θα διαβάσετε αρχικά κάποιες πληροφορίες για τα νέα chipsets της νέας πλατφόρμας, ενώ ακολουθεί ογκώδες φωτογραφικό και όχι μόνο υλικό, από μητρικές της ASUS, της ASRock, της MSI, της Gigabyte και της Biostar. Οι τιμές των μητρικών θα ξεκινάνε από αρκετά χαμηλά, κάτω από $59, ενώ μοντέλα που θα κινούνται άνω των $59 με το B350 chipset, θα επιτρέπουν ακόμα και υπερχρονισμό. Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι Ryzen θα είναι ξεκλείδωτοι. Λίγες πληροφορίες για αυτούς υπάρχουν στο τέλος του εν λόγω άρθρου. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση της Biostar εδώ ή να επισκεφτείτε τις επίσημες σελίδες των μοντέλων της για πιο αναλυτικές πληροφορίες: Racing X370GT7, X370GT5, X370GT3, B350GT5 και B350GT3
 8. MSI-X370-XPOWER-Gaming-Titanium.jpg

 9. GIGABYTE-AX370-AORUS-GAMING-K7_1.jpg

 10. ASUS-Crosshair-VI-Hero-1140x1140.jpg

 11. ASROCK-X370-TAICHI-1.jpg

 12. biostar X370GT7.jpg

 13. ZEN leaks

  CPU Performance: Five Generations of Intel CPUs Compared - The Haswell Review: Intel Core i7-4770K & i5-4670K Tested Από εκεί και πέρα πες ένα 3%-5% σε κάθε βήμα από Haswell>Broadwell>Skylake και ένα 1-3% σε Kaby Lake. Βασικά η μεγάλη διαφορά του δικού σου από όλους τους νέους, είναι η απουσία IMC.
 14. Το 30% του προσωπικού της απολύει η Makerbot

  Πριν μερικά χρόνια το 3D printing φαινόταν να φέρνει μια μικρή επανάσταση στον χώρο της εκτύπωσης. Δεν κατάφερε όμως ακόμα να έχει την διάδοση που πολλοί θα ήλπιζαν ή θα περίμεναν, με τους καλούς 3D εκτυπωτές για οικιακή χρήση να παραμένουν μάλλον ακριβοί για τον μέσο καταναλωτή. Μία από της γνωστές εταιρίες του χώρου, η Makerbot, προχώρησε σε σημαντική μείωση του προσωπικού της. Η Makerbot, η οποία έχει πουλήσει πάνω από 100 χιλιάδες 3D printers έως σήμερα, ήταν μια από τις γνωστότερες εταιρίες, με μεγάλο μερίδιο αγοράς στην αγορά των desktop 3D printers, που όμως διαρκώς μειωνόταν. Το 2013 εξαγοράστηκε από την Stratasys, αλλά συνέχισε να λειτουργεί ως ανεξάρτητη οντότητα. Πέρσι η εταιρία αναγκάστηκε να κλείσει ένα νέο εργοστάσιο στο Μπρούκλιν, σε λιγότερο από έναν χρόνο από όταν το άνοιξε, ενώ η τωρινή ανακοίνωση μείωσης προσωπικού είναι η τέταρτη και θα έχει ως αποτέλεσμα την μείωση του προσωπικού της κατά 30%. Η εταιρία πλέον υπολογίζεται να απασχολεί λιγότερο από 100 άτομα. Το 2015 πωλήθηκαν 278 χιλιάδες 3D printers και αν και η αύξηση σε σχέση με το 2014 ήταν υψηλή, ακόμα τα νούμερα είναι χαμηλά. Επιπλέον, πιθανολογείται ότι η αύξηση αυτή οφείλεται σε αύξηση ζήτησης από κατασκευαστές για δημιουργία πρωτότυπων, καθώς και για χρήση στον τομέα της εκπαίδευσης, όχι από τελικούς καταναλωτές. Η Makerbot στοχεύει πλέον να περιοριστεί σε αυτές τις δύο αγορές, στην επαγγελματική και σε αυτή της εκπαίδευσης, αφήνοντας πίσω της την αγορά των 3D printers για οικιακούς καταναλωτές, σε μια προσπάθεια να μειώσει τα κόστη της. Τα τελευταία της προϊόντα είναι τα Replicator+ and Mini+ που όμως κατασκευάζονται από την εταιρία Jabil. Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα όσον αφορά το 3D printing, προτείνεται να διαβάσετε το εξαιρετικό review της @karmen1983 για τον Wanhao Duplicator i3 V2.