Jump to content

vic

V.I.P.
  • Posts

    5.932
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    4

About vic

  • Γενέθλια 16/09/1992

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Toronto, ON, Canada
  • Ενδιαφέροντα
    Το "μετα-πτυχίο"
  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Φοιτητής
  • Steam
    vickariofillis

Πρόσφατοι Επισκέπτες

605.032 Εμφανίσεις προφίλ

vic's Achievements

  1. vic

    [ GTA VI ] Grand Theft Auto VI

  2. vic

    Sublime Text & Python

    Αν και δε γράφω σε Python, χρησιμοποιώ Sublime Text. Ρυθμίσεις // Columns in which to display vertical rulers "rulers": [80], // The number of spaces a tab is considered equal to "tab_size": 4, // Set to true to insert spaces when tab is pressed "translate_tabs_to_spaces": true, // If translate_tabs_to_spaces is true, use_tab_stops will make tab and // backspace and delete insert/delete up to the next tabstop "use_tab_stops": true, // Disables horizontal scrolling if enabled. // May be set to true, false, or "auto", where it will be disabled for // source code, and otherwise enabled. "word_wrap": true, // If enabled, will highlight any line with a caret "highlight_line": true, Plugins ARM Assembly RISC-V Assembly Syntax SFTP SideBarEnhancements RainbowBrackets Terminal Terminus A File Icon Refresh File and Folders Trimmer AutoFileName Bracket Highlighter Theme έχω Default Dark και Colour Scheme το Monokai.
  3. vic

    Η Intel σκέφτεται να κόψει τους δεσμούς με την υποστήριξη 16 και 32 bit

    Σας αρέσανε πολύ αυτά τα λειτουργικά συστήματα κ. Αντώνη;
  4. vic

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Σίγουρα αντι-Ολυμπιακός αυτός που πήγε από το v6 στο v8. Εκτός και αν είναι ο και Vin Diesel διαχειριστής.
  5. vic

    H ΑΜD ετοιμάζεται να εξαγοράσει την Xilinx (XLNX) έναντι 30 δισ. δολαρίων

    Αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει περισσότερο για ενός τύπου "συγχώνευση" παρά για εξ ολοκλήρου εξαγορά. Περίπου όπως τα περιγράφει ο yanni. Δεν είναι ότι κολυμπάει και στα μετρητά η AMD. Μπορεί να ανεβαίνει το CPU κομμάτι και να έχει και τις κονσόλες σχεδόν εξ ολοκλήρου, αλλά ειδικά το δεύτερο δε μεταφράζεται σε ιδιαίτερα profit margins. Νομίζω με την "εξαγορά" της Xilinx περισσότερο στοχεύει στο να ανταγωνιστεί την Intel παρά την Nvidia. Η εξαγορά της ARM αφορά τελείως άλλο τομέα. Η Intel είχε αγοράσει πριν από μερικά χρόνια την Altera που φτιάχνει FPGAs. Αυτή και η Xilinx είναι ουσιαστικά οι μόνες εταιρείες στον τομέα. Γενικότερα τα FPGAs δεν έχουν δει ιστορικά τρομερά μεγάλη χρήση. Βέβαια με την άνθηση του AI και του Machine Learning και όλων των υπηρεσιών που τα χρησιμοποιούν, υπάρχει μεγάλο θέμα για τα data centers που παρέχουν τέτοιου είδους υπηρεσίες (web search, Infrastructure as a service κτλ). Υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις για το πώς μπορούν αυτά τα data centers να αποδώσουν καλύτερα. Παλιά ήταν μόνο με CPUs. Μετά προστέθηκαν και οι κάρτες γραφικών. Τώρα τελευταία χρησιμοποιούνται και FPGAs και ASICs (τελείως custom τσιπάκια). Η Google με τα TPU (Tensor Flow Units) έχει ποντάρει στα ASICs, η Microsoft στα FPGAs (τα χρησιμοποιεί στο infrastructure του Azure και για το Bing search) και η Facebook στα CPUs κυρίως. Η Intel βλέποντας πού πάει το πράγμα εξαγόρασε την Altera για να είναι καλυμμένη και σε εκείνον τον τομέα. Μου φαίνεται ότι και η AMD κάτι αντίχτοιχο σκέφτεται. Γενικότερα από όσο ξέρω η εξαγορά της Xilinx συζητιόταν για πολλά χρόνια, από όταν ένας VP της AMD έγινε CEO της Xilinx. Απλά ποτέ δεν είχαν τα λεφτά για να την πραγματοποιήσουν.
  6. Καλησπέρα, Χθες χάλασε το ένα από τα ακουστικά που έρχονται μαζί με το iPhone. Τον τελευταίο χρόνο έχουν χαλάσει πάρα πολλές φορές ενσύρματα ακουστικά που έχω πάρει και βαριέμαι κάθε φορά να μπαίνω στη διαδικασία να τα στέλνω πίσω και να περιμένω να έρθουν τα καινούρια και να είμαι καμιά βδομάδα χωρίς ακουστικά. Οπότε λέω να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω κάποια καλά ασύρματα ακουστικά για να τα κρατήσω. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι κάποια ασύρματα ακουστικά με αξιόλογη μπαταρία (~5 ώρες min σύμφωνα με αυτά που βλέπω στα reviews), να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο γυμναστήριο και να βολεύουν για τρέξιμο και αξιοπρεπή ποιότητα ήχου και φωνής (δεν ψάχνω για κάτι το τρομερό). Έχω διαβάσει reviews για διάφορες επιλογές, αλλά θα ήθελα γνώμες από άτομα τα οποία έχουν αγοράσει και μπορού να μου πουν πώς είναι να έχεις κάποιο από αυτά για καιρό. Bonus αν τα έχετε χρησιμοποιήσει / δοκιμάσει με iPhone. Προς το παρόν κλίνω προς τα OnePlus Bullets Wireless 2. Παρ' ότι τυπικά δεν έχουν κάποια πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης διαβάζω ότι μπορούν να αντέξουν σε καθημερινές συνθήκες (βροχή + ιδρώτας) και έχουν εξαιρετική μπαραρία.
  7. Να ρωτήσω κάτι. Σχωράτε με αν έχει απαντηθεί πιο πριν. Πώς αλλάζουμε ζώνη ώρας στο λάμπη;
  8. Μέχρι και εδώ; Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Να περιμένω γράμμα στο σπίτι από τον ταχυδρόμο;
  9. Τσέκαρε και την H2O. Νομίζω εάν την παραγγείλεις γύρω στις 5 μέρες πριν τα μεταφορικά της sim είναι αρκετά φθηνά. Περιλαμβάνει δωρεάν ομιλία / sms εντός ΗΠΑ, δωρεάν sms παγκοσμίως και για Ελλάδα έχει και κλήσεις προς σταθερά. Την είχα δοκιμάσει όταν είχα πάει. Είναι αξιόπιστη. Ένας φίλος που μένει ΗΠΑ εδώ και ένα χρόνο ακόμα αυτήν έχει.
  10. vic

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Άμα είναι να παραπονιέστε και εσείς στην Ελλάδα, ζήτω που καήκαμε. Εδώ χιόνιζε τις τελευταίες μέρες.
  11. vic

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Πανεπιστήμιο Πειραιά, Πληροφορική.
  12. vic

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Τι μου κάνετε; Καιρό έχουμε να τα πούμε. Α, μπάι δε γουέι επιτέλους πτυχιούχος.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.