Jump to content

UltraB

TheLab.gr FE Developer
 • Content Count

  5,980
 • Joined

 • Days Won

  8

2 Followers

About UltraB

 • Rank
  ㆆ_ㆆ
 • Birthday 09/02/1995

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Ενδιαφέροντα
  Games | Τεχνολογία | PC | Smartphones

Recent Profile Visitors

8,917 profile views
 1. https://unboxholics.com/news/tech/66817-o-elon-musk-xanachtypa-vomvardiste-me-pyrinika-ton-ari
 2. Καλησπέρα, ότι και να επιλέξεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα σε σύγχρονη συσκευή.
 3. Πήρε κανείς το σκουπάκι να μας πει εντυπώσεις;
 4. Με την έναρξη Gamescom 2019 να απέχει λίγες ώρες, σαν φίλοι του gaming ("Τα μεγάλα παιδιά δε σταματούν να παίζουν, ποτέ" άλλωστε), δεν θα μπορούσε να μην μαζέψουμε το πρόγραμμα της Gamescom καθώς και τα livestreams των μεγαλύτερων εταιριών σε ένα σημείο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της έκθεσης, να παρακολουθήσετε τα livestrems της Nintendo, Microsoft, Google & το Opening Night Live της Gamescom, καθώς και να συζητήσετε μαζί μας σε πραγματικό χρόνο τις παρουσιάσεις των εταιριών, τόσο στα σχόλια όσο και στον Discord Server που δημιουργήσαμε για αυτό το λόγο. Σας περιμένουμε! Δευτέρα 19 Αυγούστου Nintendo Indie World Ώρα Ελλάδος: 16:00 Microsoft – Inside Xbox Ώρα Ελλάδος: 18:00 Google Stadia Connect Ώρα Ελλάδος: 20:00 Gamescom Opening Night Live Ώρα Ελλάδος: 21:00 Let's chat!
 5. Enthoo Luxe 2: €189.90 / £169.99 Available By Mid August 2019
 6. Ναι, γίνεται. Και παραπάνω μπορεί από δύο μπορεί να δεχτεί.
 7. Όπως το λες. Θα το κάνεις μια, δύο, δέκα και μετά θα βαρεθείς κλπ. Οπότε κάτι αυτόματο εννοείτε ότι είναι τεράστιο συν.
 8. Η τελευταία λύση ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον. Και διότι δεν θα βασίζομαι σε κάποιο software για να διαβάσω τα αρχεία μου αλλά και λόγο των πολλαπλών δίσκων, ακούγεται τουλάχιστον πιο ασφαλής επιλογή. Μια άλλη λύση που σκέφτηκα. Όταν είναι να πάρω backup να έχω ένα διαφορετικό σύστημα με μια διανομή Linux και να του βάζω τους δίσκους πάνω ή να το κάνω μέσω live usb ώστε ακόμα και affected να είναι το σύστημα και να μην το έχω πάρει χαμάρι, να μην μπορεί να τρέξει και να μολύνει (θεωρητικά τουλάχιστον) τον άλλο δίσκο. Έχει κάποια βάση αυτή ή λέω βλακείες;
 9. Το 24/7 δεν μας απασχολεί εφόσον τα αρχεία θα υπάρχουν στο κύριο σύστημα. Το ότι αν γίνει κάτι θα πρέπει να χρησιμοποιήσω ίδια συσκευή μου φαίνεται κάπως η αλήθεια είναι.
 10. Να ρωτήσω κάτι όσο οαφορά το NAS κλπ; Αν αρχίσω να πάρω χαμπάρι ότι έγινε ζημιά υπάρχει ενδεχόμενο να χάσω αρχεία που είναι εκεί είτε λόγο του ότι είναι συνδεδεμένο στο ίδιο δίκτυο, είτε να γίνουν replace με affected αρχεία; Γενικά δεν έχω ιδέα πως λειτουργούν τέτοιες λύσεις. Εγώ απλά προς το παρόν αντέγραφα τα αρχεία που ήθελα σε ένα δίσκο και τέλος. Επίσης πως γίνεται το backup τους; Πχ ένα πρόγραμμα της Ease που δοκίμασα σου βγάζει δικό του αρχείο το οποίο περιέχει εντός του όλα τα αρχεία και μπορείς να το διαχειριστείς μόνο με το δικό τους πρόγραμμα. Να φανταστώ ότι κάτι τέτοιο (θέλω να ελπίζω) δεν ισχύει στα NAS, σωστά;
 11. Καλορίζικη. Γράψε αν θέλεις στο θέμα των x570 αν σου κάνει και εσένα κουλά στο post.
 12. Το συγκεκριμένο κάτι μου λέει ότι δεν θα το εντόπιζε οτιδήποτε απο αυτά που διαβάζω. Θα το βρω να το βάλω πιο είναι γιατί είμαι από κινητό αυτή τη στιγμή. Δεδομένα όπως ταινίες, προγράμματα κλπ δεν με αφορούν για backup. Όποτε ας πούμε ότι 1TB είναι αρκετό. Λύσεις cloud τρίτων τις ξεχνάμε. Και γιατί δεν θέλω τα δεδομένα μου να βρίσκονται σε τρίτους αλλά και διότι δεν θέλω να τους πληρώνω κάθε μήνα πχ. Πέρα από αυτό ο όγκος δεδομένων είναι μεγάλος και το upload μου τραγικό.
 13. Κάποιο από τα προγραμμάτα που κατέβασα τον είχε δώρο απ΄ότι φαίνεται. Τα antivirus κλπ δεν τον ανυχνεύουν καν. Τόσα χρόνια δεν έχω κολλήσει τίποτα. Φαντάσου ότι ούτε καν θυμάμαι πότε έκανα format λόγο ιού. Είναι μη σου τύχει η φάση.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.