Jump to content

UltraB

Premium Members
  • Posts

    7.315
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    8

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

19.424 Εμφανίσεις προφίλ

UltraB's Achievements

  1. Το άλλαξαν χθες της μάνας μου που πήγε στη ΔΕΗ να ρωτήσει διάφορα έπειτα από παρότρυνση συνάδελφου της σε My Home Enter. Ελπίζω να έκανε καλά.
  2. UltraB

    Cyberpunk 2077: An Open World Sci-Fi Epic

    Που να δεις αυτά που ετοιμάζω για να banαρουν αυτόματα τους καλημερακιδες
  3. UltraB

    COVID-19

    Για αυτό ξέμεναν από τσιπάκια οι αυτοκινητοβιομηχανίες. Τα έβαλαν όλα στα εμβόλια!
  4. Άλλαξε η τιμή σε 759€ και out of stock αλλά προχωράει κανονικά για παραγγελία.
  5. Gainward GeForce RTX 3060 GHOST, Grafikkarte 3x DisplayPort, 1x HDMI 2.1 WWW.ALTERNATE.DE Die Gainward GeForce RTX 3060 GHOST ist eine High-End-Grafikkarte mit der GeForce RTX 3060 GPU von NVIDIA. Die leistungsfähigen GeForce RTX 30-Graf... Στα 599€ από Alternate.de Skroutz από 980€ Η τιμή δεν περιλαμβάνει μεταφορικά. Θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία πρώτα μαζί τους. Συνήθως στα 20-25€ ήταν αν δεν κάνω λάθος.
  6. UltraB

    COVID-19

    Ή έτσι απλά θεωρείς εσύ. Αποφεύγοντας πάλι να απαντήσεις στο αν θα είναι καλύτερα να προβαίνουμε όλοι σε τουλάχιστον ένα τεστ την εμβομάδα και αν θα έχουμε, θεωρητικά τουλάχιστον, ένα κέρδος (μειωμένα κρούσματα) από αυτό . Επίσης πότε είπα εγώ ότι δεν πρέπει να εμβολιαστούν οι αρνητές; Οι διαφορά μας είναι στο ότι δεν με απασχολεί τι κάνουν σε αντίθεση με εσένα. Εγώ κοιτάω να προσταστέτω τον ευατό μου με το εμβόλιο και το κάθε εμβόλιο και όχι για να βγω να λέω ότι είμαι εμβολιασμένος και να ανοίγω διαμάχες με ανεβμολίαστους. Συμφωνώ ότι το νήμα δεν προσφέρετε για προσωπικές διαμάχες αλλά άλλος είναι αυτός που εμπλέκεται συνέχεια.
  7. UltraB

    COVID-19

    Όταν βρεις το θάρρος να μου απαντήσεις σε ένα πολύ απλό ερώτημα που σου έκανα και να μην εμπλέκεις τρίτα πράγματα στην κουβέντα για να την φέρεις εκεί που σε βολεύει και σταματήσεις να διαστρεβλώσεις τα λεγόμενα μου θεορόντας ότι κρύβω πράγματα από πίσω, ξαναμιλάμε.
  8. UltraB

    COVID-19

    @DEADLAZARUS Όταν σταματήσεις να τσουβαλιάζεις ανθρώπους και σταματήσεις να κρίνεις δυσανάλογα απόψεις επηρεαζόμενος από το αν είναι εμβολιασμένοι ή όχι και μάλιστα χωρίς να γνωρίζεις αλλά εικάζοντας, τότε ίσως αξίζει να συνεχίσουμε την κουβέντα μας.
  9. UltraB

    COVID-19

    Είναι ευθύνη όλων να μεριμνήσουμε για όλους. Τόσο απλά. Κάπου πρέπει να σταματήσει πλέον αυτή η καραμέλα. Επίσης ποιος είπε ότι εμβολιασμένοι δεν κολλάνε εμβολιασμένους; Το εμβόλιο το κάνουμε για να μην γεμίσουμε τις ΜΕΘ και πάθουμε τα καλά της Ιταλίας στις αρχές της πανδημίας, όχι γιατί δεν κολλάμε ή γιατί δεν μεταδίδουμε.
  10. UltraB

    COVID-19

    Ποιος άλλος είπε να προβαίνουν όλοι σε τεστ, τουλάχιστον εδώ, πέρα από εμένα που δεν γνωρίζεις αν είμαι εμβολιασμένος ή όχι όπως λες; Το ότι εκλαμβάνεται τα λεγόμενα μου όπως σας βολεύει δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Τίποτα δεν επιδιόκω, μάλλον εσείς θέλετε να επιδιώξετε κάτι που εγώ δεν προσπαθώ. Εγώ έγραψα ξεκάθαρα γιατί θεωρώ ότι όλοι πρέπει να προβαίνουν σε τουλάχιστον ένα self test την εμβομάδα (όπως συμβαίνει και με τα παιδιά για να πάνε σχολείο άλλωστε) και το αιτιολόγισα με καταστάσεις και όχι εικασίες και φανφάρες. Και όχι μια και δύο, αν παρακολουθείς το θέμα θα δεις ότι το έχω γράψει πολλάκις γιατί θεωρώ μέσα από καταστάσεις που συνέβησαν ή συμβαίνουν τώρα που μιλάμε στον κλειστό μου κύκλο, τα όσα είπα. Είμαι από τα πρώτα άτομα που φωνάζουν αυτό που γράφεις στα κόκκινα όταν κάποιοι θεωρούσαν και αρκετοί θεωρούν ακόμα, πως το εμβόλιο προσφέρει πλήρη ανοσία, ότι ο εμβολιασμένος δε μεταδίνει κλπ κλπ και ότι θα μπορούμε να κυκλοφορούμε αβέρτα όπου θέλουμε, όποτε θέλουμε επειδή κάναμε το εμβόλιο χωρίς να προσέχουμε. Και να σου φέρω ένα άλλο παράδειγμα σαν ερώτηση να μου πεις αν συμφωνούμε ή όχι; Οι εκπεδευτικοί όντας εμβολιασμένοι πηγαίνουν στην δουλειά τους χωρίς να απαιτείτε κάποιο τεστ, άσχετα αν κάποιοι κάνουν από την καλή τους την καρδιά. Αν ένας κολλήσει, πως θα το γνωρίζει αν ή μέχρι να εμφανίσει συμπτώματα και επομένως δεν θα μεταφέρει τον ιό στα παιδιά με τα οποία συναναστρέφεται; Ο ίδιος είπες ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν/ουμε κανονικά. Επόμενως δεν θα ήταν πιο σοφό να προβαίνουν και αυτοί σε ένα τουλάχιστον τεστ την εμβόμαδα; Θέλω απάντηση με ένα ή με ένα όχι.
  11. UltraB

    COVID-19

    Άμα κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τουλάχιστον το ποστ μου στην προηγούμενη σελίδα, νομίζω αρκεί να καταλάβεις.
  12. UltraB

    COVID-19

    Με όλο το σεβασμό, όταν σταματήσεις να βλέπεις πέρα από το εγώ σου, τότε θα καταλάβεις ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι ανεμβολίαστοι. Για κάποιο λόγο νοιώθω ότι δεν θέλεις να δεις πέρα από την διαμάχη εμβολιασμένων - ανεμβολίαστων, που ποσός με αφορά αυτή η διαμάχη προσωπικά. Έχω κουραστεί απίστευτα και από τους μεν, και από τους δε.
  13. UltraB

    COVID-19

    Λανθασμένες εικασίες που έκανες εσύ διαβάζοντας τα όσα έγραψα και θεωρώντας ότι θέλω να πω κάτι διαφορετικό απ' αυτό που έγραψα. Αν ήθελα να εφαρμοστεί γενικό lockdown θα το έγραφα, ξεκάθαρα. Αν έχω κάτι να πω, θα το πω. Δε μασάω τα λόγια μου. Το γενικό lockdown με το να προβαίνουν όλοι σε ένα rapid test, ή έστω self test τουλάχιστον όταν είναι να πάνε σε καταστήματα, εστίαση κλπ, είναι κάτι τελείως διαφορετικό.
  14. UltraB

    COVID-19

    Μόλις ενημερωθήκαμε ότι σε ξαδερφάκι 2 ετών βγήκε θετικό το self test και ελπίζουμε να βγήκε λαθασμένο. Η δασκάλα της, στο παιδικό, εμβολιασμένη προφανώς, την προηγούμενη βδομάδα τους ενημέρωσε ότι ήταν θετική. Όπως επίσης και η νονά της, επίσης εμβολιασμένη, πριν δύο βδομάδες περίπου όπου είχαν βγει παρέα και την επόμενη έμαθε πως ήταν θετική. Και μετά αναρωτιέστε ορισμένοι γιατί επειμένω ότι όλοι πρέπει να προβαίνουμε σε τουλάχιστον ένα τεστ την εβδομάδα!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.