Jump to content

UltraB

TheLab.gr FE Developer
 • Content Count

  5,552
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by UltraB

 1. Αν δεν στείλεις 2 προς τα εδώ, δεν θα ξαναγράψεις στο ΦαγητόThread
 2. Τρώτε τα τώρα που μπορείτε πριν φτάσουν και σε αυτά οι τιμές στο Θεό Είναι ήδη εδώ σε σχέση με εκεί, οπότε δε θέλω να φαντάζομαι πόσο θα πάνε μετέπειτα.
 3. Βγήκε πριν μερικά λεπτά. Κατά την γνώμη μου όχι τόσο καλό όσο τα δύο προηγούμενα αλλά τι ΦΩΝΑΡΑ έχει η κοπέλα!
 4. Menzerna Power Lock Ultimate Protection 250ml & Collinite 845 (απ έξω, δεν υπάρχει Ελλάδα). Ο συνδυασμός που χρησιμοποιεί ο Matt από το Obsessed Garage (με τη διαφορά ότι στο Αμέρικα έχουν την Jescar Power Lock Plus), οπότε I/you cant go wrong
 5. Πρώτη εμπειρία με το παρακάτω κατάστημα και με εξέπληξε η εξυπηρέτηση τους, ωραία ιστοσελίδα επίσης και φαίνεται να έχουν και μεγάλη ποικιλία. https://www.tool-market.gr/ Οπότε ναι, τους κάνω μια μικρή διαφήμιση, τσάμπα, γιατί το αξίζουν και θεωρώ ότι πρέπει να επιβραβεύονται τέτοια καταστήματα
 6. Δε νομίζω να επηρεάσει εσάς, εμάς όμως που έρχονται με καράβια θα καθυστερήσουν.
 7. Περιμένω ένα δέμα πάνω από 1 μήνα τώρα και πάνω που είχε πάρει μπρος, προχωρούσε και έλεγα ότι θα είναι εδώ αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσε 48ώρη απεργία η ΠΝΟ. Δηλαδή, την τύχη μου μέσα!
 8. Τι εννοείς Ζάχο; Λογικό μου ακούγεται και αν δεν κάνω λάθος ισχύει για πολλά καθισματάκια. Το γιατί φαίνεται παρακάτω:
 9. Ξεκάθαρα δεν είναι σωστά βιδωμένος. Δες παρακάτω πως να τον βιδώσεις σωστά μην σου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα από το πουθενά.
 10. Έχω 4 μικρές παραγγελίες από aliexpress. Ημερομηνία παραγγελιών: 13/3/2019 Η πρώτη που ήρθε ήταν με "AliExpress Standard Shipping" και έχει έρθει 4-5 μέρες τώρα. Οι υπόλοιπες με "China Post Registered Air Mail" και "China Post Ordinary Small Packet Plus" ακόμα άφαντες. Οπότε προσωπικά την επόμενη φορά θα επιλέξω την επιλογή "AliExpress Standard Shipping" άμα υπάρχει.
 11. Δε χαίρεσαι να το κοιτάς ένα παραπάνω τώρα; Τρομερή δουλειά και το μαύρο δείχνει απίστευτο όταν είναι προσεγμένο Φρόντισε να αποφεύγεις τις βούρτσες και τα συναφή έστω και όταν βιάζεσαι για να σου κρατήσει. Λογικά το κάνεις ήδη βέβαια.
 12. Ασετόν αντί για νερό στον καφέ; Χμμ
 13. Τι στο καλό έχουν πια αυτοί οι drives της Nvidia και έχουν καταντήσει 550mb;!!
 14. Λογικά θα γνωρίζει ο @GriGaS αλλά δε γνωρίζω κάτα πόσο θα το δει με τα τρεχάματα που θα έχει από εδώ και στο εξής
 15. Εγώ βλέπω πάντως ότι τα εργαλεία, ή καλύτερα και τα εργαλεία, δεν είναι τόσο ανθεκτικά όσο παλαιότερα. Μακάρι να είναι ιδέα μου βέβαια αλλά δεν το νομίζω.
 16. Ακόμα και να παίζει, πράγμα που δε νομίζω (η λογική μου λέει ότι το key έχει γίνει ήδη bind σε κάποιο λογαριασμό), δε θα έμπαινα σε τέτοια διαδικασία όταν μπορείς να το βρεις με ~10€: https://gocdkeys.com/en/buy-gta-5-grand-theft-auto-v-pc-cd-key
 17. Μόνο εγώ θεωρώ αστείο εν έτη 2019 να παινεύουμε το κατάστημα που προχώρησε σε αντικατάσταση χαλασμένου προϊόντος έπειτα από 2 μήνες αναμονής; Καταλαβαίνω τι εννοείς @Matia αλλά κατά τη γνώμη μου ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει έπειτα από 2 μήνες αναμονής.
 18. Δοκίμασε αν θέλεις να απενεργοποιήσεις το hardware acceleration από το Chrome να μας πεις τι κάνει. Δυστυχώς το background δεν είναι κάτι που μπορώ να το αλλάξω έτσι εύκολα (όχι από τεχνικής φύσεως προφανώς).
 19. Η μπούρδα το background φταίει, συν ότι είπε ο @Rusty_Cookie. Δοκιμάστε το παρακάτω: Δεξί κλικ -> Inspect -> body και απενεργοποιήστε το background
 20. Ωπα τώρα γιατί θα κουφαθώ, μιλάμε για ΠΑΙΔΙ και μάλιστα 9 ετών. Υπάρχει μια χαοτική διαφορά στη κατανόηση πράξεων όταν είσαι παιδί, έφηβος, ενήλικας κλπ. Το παιδί σε αυτή την ηλικία δεν έχει ιδέα τι κάνει, το κάνει απλά γιατί το θεωρεί αστείο.
 21. Do it by yourself then Πέρα από την πλάκα, μιλάμε για αρκετές ώρες και τα υλικά κοστίζουν αρκετά, ειδικά αν μιλάμε για βάψιμο ολόκληρου αυτοκινήτου.
 22. Αυτό με τα notification LED τελικά φαίνεται αδιάφορο έως ότου μεταβείς σε τηλέφωνο που δεν έχει (παθόν και εδώ). Σκέφτομαι όμως εφόσον οι AMOLED καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια γιατί βάζουν ένα περίγραμμα στην μπροστά κάμερα όταν υπάρχουν ειδοποιήσεις; Δεν νομίζω ότι δεν είναι εφικτό. Επίσης δοκίμασες να περάσεις δύο - τρεις φορές το δακτυλικό σου αποτύπωμα μήπως και βελτιωθεί.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.