Jump to content

Shaman

Premium Members
  • Posts

    3.514
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Shaman

  • Γενέθλια 23/04/1981

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    SLNville
  • Ενδιαφέροντα
    Trolling SLN
  • Επάγγελμα
    Trolling SLN

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Shaman's Achievements

  1. Shaman

    Star Citizen

    Παιχνιδάρα.
  2. Πωλείται λόγω αναβάθμισης, με το κουτί της κλπ. (βλ. φώτο) σε άριστη κατάσταση. Τιμή: 150 Ευρώ Η κάρτα βρίσκεται Κύπρο - τα μεταφορικά για Ελλάδα δικά μου εώς 20 ευρώ. Πληρωμή με Paypal (Friends & Family), Revolut ή τραπεζική κατάθεση (Πειραιώς, Alpha). Αναλυτικά χαρακτηριστικά: MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC WWW.MSI.COM MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC featuring a fresh new dual fan design with industrial shapes in neutral colors to fits any build. With the award-winning TORX Fan 2.0 provides more...
  3. Shaman

    Star Citizen

    Good progress. Important milestone. Great achievement. Etc...
  4. Shaman

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Όταν κάνεις claim το παραπάνω μετράει ως "αγορά" κι άρα παίρνεις ένα 33% οff coupon για επόμενα purchases. Εγώ το χρησιμοποίησα για να αγοράσω το (ηδη discounted) Snowrunner @ 10 EUR, που το είχα καιρό στο μάτι.
  5. Shaman

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Free (at the time of posting this): Town of Salem 2 on Steam STORE.STEAMPOWERED.COM Step into the Town of Salem, a realm of Mystery and Deceit awaits! Join us in this thrilling online strategy game. Experience paranoia, taste triumph, and confront Murder in every move!
  6. Shaman

    Star Citizen

    Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι εμένα μου έχουν κάνει flag το account να κατεβάζει χαλασμένη έκδοση ο launcher...! Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι δε μπορώ να εντοπίσω την τεράστια πρόοδο (και μπαίνω στον κόπο και το δοκιμάζω ανά 3/6-μηνο από περιέργεια, ειδικά όταν έχει free flying weekends, γιατί τα πλοία είναι όντως καλοφτιαγμένα - να τα βλέπεις δλδ, όχι να τα πετάς).
  7. Shaman

    Star Citizen

    Cool! Πάω να αγοράσω άλλο ένα διαστημόπλοιο να το χαζεύω στο hangar!
  8. Shaman

    Star Citizen

    Πριν κανένα μήνα το έβαλα πάλι από περιέργεια το SC. Φοβερή πρόοδος. Not. Βέβαια δεν υπάρχει και χρόνος πια (No Man's Sky κάηκα το 0.1% του potential του για κανένα μήνα και μετά το παράτησα λόγω χρόνου), but still...
  9. Shaman

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    To Breathedge έχει την πλάκα του. "Subnautica in space" [@Samael] που λένε δεν είναι ακριβώς, αλλά με κράτησε αρκετά ώστε να το τερματίσω...
  10. Shaman

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Χρόνια πολλά, με υγεία!
  11. Shaman

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Μην ξεχάσετε τα add-ons στο Ark (το main game το είχα ήδη, αλλά είχε 5-6 add-ons).
  12. Shaman

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Δυνατό bundle (too bad που έχω τα περισσότερα): https://www.humblebundle.com/games/2k-megahits
  13. I was today years old when I learned Netflix offers games to its subscribers.
  14. Shaman

    Star Citizen

    Huuuge progress!
  15. Shaman

    Satisfactory

    Δεν έχουμε thread για το παιχνίδι αυτό;! https://www.satisfactorygame.com/ Το ξεκίνησα για πλάκα (το concept "φτιάχνω εργοστάσια" μου φαινόταν.. meh), αλλά τελικά είναι πολύ εθιστικό και με διάφορα aspects που δε σε αφήνουν να βαρεθείς (από το να κάνεις μαθηματικά στο κεφάλι σου - ή σε online calculators - για να μεγιστοποιήσεις την παραγωγή σου, το να σκεφτείς τον πιο καλό τρόπο να φέρεις resources από μακριά για να χτίσεις το νέο, πιο πολύπλοκο, μαραφέτι μέχρι exploration και hunting / or being hunted by alien creatures). Ακόμα early access αλλά πολύ polished & stable ήδη. Τα overwhelmingly positive reviews @ Steam τα αξίζει και με το παραπάνω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.