Jump to content

Shaman

Premium Members
 • Content Count

  3,464
 • Joined

 • Last visited

About Shaman

 • Rank
  SLN Member
 • Birthday 04/23/1981

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  SLNville
 • Ενδιαφέροντα
  Trolling SLN
 • Επάγγελμα
  Trolling SLN

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Shaman

  COVID-19

  2η δόση Moderna σήμερα για εμένα. Τα προβλήματα στο upload μου είπαν είναι φυσιολογικά και θα στρώσει μετά από 2-3 ημέρες.
 2. Έχω το IDASEN κι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν κοίταξα άλλες μάρκες (κοίταξα, αλλά εγκυκλοπαιδικά) γιατί είπα να εμπιστευτώ την εγγύηση του ΙΚΕΑ (σε ό,τι έχω χρειαστεί, με έχουν καλύψει με το παραπάνω) σε σχέση με μία αμιγώς online παραγγελία. Προσανατολιζόμουν κι εγώ για το BEKANT γιατί με βολεύει καλύτερα η επιφάνεια εργασίας σε "Γ" (είναι και πιο όμορφη από του IDASEN), αλλά τελικά πήγα στο 2ο γιατί διάβασα αρκετά αρνητικά σχόλια για την ποιότητα των μηχανισμών και τη σταθερότητα του BEKANT - προβλήματα που φαίνεται να έχουν λυθεί στο IDASEN (πήγαν και στη Linak ως OEM, με αρκε
 3. PC εγώ (Ryzen 5 3600, GTX 1660 SUPER).
 4. Το αγόρασα κι εγώ. Έχω παίξει ελάχιστα, αλλά μετά το RDR2 νομίζω η πιο κινηματογραφική αίσθηση που έχω δει πρόσφατα σε παιχνίδι.
 5. Shaman

  COVID-19

  Περιμένουμε να τελειώσεις τα τηλέφωνα για συλληπητήρια στα θύματα του COVID που δεν είχαν την ευκαιρία να εμβολιαστούν, και θα πάρουμε μετά. Ξέρω, πολύ δουλειά, αλλά δες την θετική πλευρά: αυτοί που στατιστικά (ξέρω, Baloo) σώθηκαν/θα σωθούν λόγω των εμβολιασμών, δεν θα το μάθουν ποτέ, άρα γλιτώνουμε αυτά τα τηλέφωνα για ευχαριστίες...
 6. Shaman

  COVID-19

  Τα περί ανεντιμότητας και υποκρισίας θα είχαν νόημα μόνο για κάποιον που αναφέρεται σε "δειλούς παρτάκηδες", αλλά δεν κάνει ούτε ο ίδιος το εμβόλιο. Όπως κάτι YouTube scientists που φοβίζουν τον κόσμο, αλλά οι ίδιοι έχουν εμβολιαστεί, δηλαδή, αλλά από την ανάποδη. Απ'όσο βλέπω, εδώ μέσα τουλάχιστον, όσοι σχολιάζουν υπέρ των εμβολίων, το κάνουν και οι ίδιοι με την πρώτη ευκαιρία. Άρα μάλλον πρέπει να βρεις πιο κατάλληλους χαρακτηρισμούς, εάν (όπως φαίνεται) θες να διοχετεύσεις τον εκνευρισμό σου και να "την πεις" σε κάποιους, αγαπητέ @Γιάννης_84. H επίκληση στο συναίσθημα
 7. Orzanel carry (Kolobanov's) -- το βάζω για το σχόλιο στο chat @ ~9:38..
 8. Mε καθαρά body weight πρόγραμμα του Jeff Cavaliere (Xero) έβγαλα όλη την πρώτη καραντίνα - μέχρι τότε έκανα πιο περιστασιακά το (εξαιρετικό) free υλικό που δίνει στο YouTube. Αξίζει και το τελευταίο σεντ, αρκεί να έχεις πειθαρχία και να το ακολουθείς. Βλέπεις αποτελέσματα - και για κάποιον που είχε μάθει μόνο σε ελεύθερα βάρη, αλλάζει το σώμα τελείως. Στη δεύτερη καραντίνα το έριξα στα κρασιά.
 9. Shaman

  COVID-19

  Γερμανοί YouTubers μήπως; Check title plz.
 10. Shaman

  COVID-19

  Όχι, όχι, να μείνουμε 5 χρόνια σε lockdown - όλος πλανήτης να ζει με επιδόματα από εικονικά monopoly money κλπ - ή και 6-7-8-10 χρόνια (να πείσουμε και τους πιο δύσκολους "πελάτες"), μέχρι να είμαστε πιο σίγουροι για τις παρενέργειες των εμβολίων και τις επιπτώσεις της ίδιας της ασθένειας ( σίγουροι = να συμφωνεί και το τελευταίο κανάλι στο YouTube), και βλέπουμε. This is the way. Fo' sure.
 11. Είναι ξεκάθαρο πλέον αυτό που λέει και βίντεο (και πολυ λίγο-πολύ, έχουμε πει κι εδώ μέσα κατά καιρούς): επενδύεις στην ιδέα/project, κι όχι σε ένα παιχνίδι που θα πάρεις στα χέρια σου on date X. Αλλά αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει σαφές από την αρχή (= 2012) - κι αυτοί δεν το κάνουν σαφές ούτε καν αυτή τη στιγμή που μιλάμε.
 12. Shaman

  COVID-19

  Και Συνταγματολόγους βγάζει τώρα το YouTube? 2021 dude!! We're living in the future!
 13. Έβλεπα εχθές ένα stream του Star Citizen από περιέργεια, και γράφει κάποιος "οι πόλεις πρέπει να έχουν πιο πολλές λεπτομέρειες", λέει ο streamer "Δηλαδή τι θες να δεις; Kάτι σαν το GTA V?"... Να αυτά λένε και δίνουν ιδέες στον Chris Roberts... Να μη βγει ΠΟΤΕ.... Μπήκα, εν τω μεταξύ, από περιέργεια, πριν καμια εβδομάδα. Έχει μπει αρκετό υλικό, αλλά είναι....alpha.. Half half-baked που, προσωπικά, με ξενερώνει. Απλά αντί να "παίξω" 5 λεπτά και να κάνω alt-f4, αυτή τη φορά έκατσα 15 λεπτά μέσα. Προοδεύουμε!
 14. Shaman

  COVID-19

  Or.... Λαμία: Σε Ψυχιατρικό Νοσοκομείο η γιατρός που απέτρεπε πολίτες από τον εμβολιασμό WWW.NEWS247.GR Οι ψυχίατροι που εξέτασαν την γιατρό από τη Λαμία συμφώνησαν στην παραμονή της για παρακολούθηση και νοσηλεία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.
 15. Από τα δύο, σίγουρα θα έλεγα SVS κι εγώ. Κοίτα και για sealed box λύσεις (ειδικά αν τα κάνεις δύο αργότερα - που προτείνω κι εγώ να "ζευγαρώσουν"), και δες και από συνδεσιμότητα τι θα σε βολέψει αφού, όπως καταλαβαίνω, θες κάτι "ευέλικτο". Δες και κάποιες λύσεις εδώ: https://www.thomann.de/gr/subwoofer.html
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.