Jump to content

trib

Premium Members
 • Content Count

  1,995
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

About trib

 • Rank
  Over & Out !
 • Birthday 12/06/1985

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Αθήνα
 • Ενδιαφέροντα
  Web

Recent Profile Visitors

5,943 profile views
 1. Πολύ όμορφο, μπράβο. Παρατηρώ ότι και το monitor το έχεις τοποθετήσει με επιτοίχια βάση. Πώς και δεν χρησιμοποίησες μία βάση monitor που στερεώνεται στο γραφείο; Για μεγαλύτερη σταθερότητα; Πχ αν κουνιέται το γραφείο θα κουνιόταν και η οθόνη.
 2. Είναι το δεύτερο που έχω μετά το 10T. Το άλλο ήταν το Redmi Note 5. Αν και δεν είμαι καλό δείγμα καθώς βρίσκομαι εντός του αστικού κέντρου, όταν πήγα Κύθνο για παράδειγμα που έχει θέμα γενικά το νησί (με το Note 5 αναφέρομαι), πάντα έβρισκε σήμα - τουλάχιστον για κλήση/sms. Δίκτυο data όχι πάντα, ειδικά στις νοτιότερες παραλίες.
 3. Πολύ γρήγορο τηλέφωνο. Η έκδοση με τα 8GB RAM. 5G δεν έχω δοκιμάσει ακόμη, διότι δεν έχω στην περιοχή μου (είναι πιστοποιημένη συσκευή από τους παρόχους). Βέβαια, όταν πήγα να το ενεργοποιήσω η συσκευή με ειδοποίησε ότι δεν μπορώ να έχω λειτουργία Dual SIM κατά το 5G, δεν το ήξερα αυτό. Για την ώρα είμαι στο Dual 4G. Η οθόνη στα 144hz είναι φοβερή εμπειρία. Αν και το μάτι μου έχει συνηθίσει στα 144hz από το monitor της Samsung στον υπολογιστή, στο κινητό η διαφορά είναι εξίσου μεγάλη σε σύγκριση με τα 60hz. Υπάρχει επίσης μια πολύ ωραία λειτουργία ψηφιακής σταθεροποίη
 4. Παιδιά μεγάλη προσοχή για όσους χρησιμοποιούν ακουστικά για πολλές ώρες συνεχόμενα, και κατά τη διάρκεια του remote working αλλά και μετά στον ελεύθερο χρόνο για gaming ή οτιδήποτε. Υπάρχουν πολλές αναφορές με κόσμο που αντιμετωπίζει προβλήματα με "εμβοές". Προσοχή στην ένταση κυρίως και μην τα φοράτε συνέχεια - το πρόβλημα έχει διογκωθεί με το remote working.
 5. Εντωμεταξύ δεν συμφέρει ούτε να αγοράσεις μία 1650 για παράδειγμα με σκοπό μόλις πέσουν οι τιμές να αγοράσεις μία καλύτερη, διότι και η 1650 την ίδια εποχή θα κοστίζει τα μισά χρήματα και σε πιθανή μεταπώληση δεν θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω.
 6. Από τις λίγες συγκρίσεις που κερδίζει αυτός που την έχει μικρότερη... τη θερμοκρασία.
 7. Control Panel Time & Language Region Πάτα από δεξία "Additional Date & Time Settings" Πάτα στο Region Στη δεύτερη καρτέλα "Administrative" Στη δεύτερη επιλογή, γράφει Locale Greece; Αν όχι, κάντο Ελληνικά
 8. Από που το αγόρασες αν επιτρέπεται; Εμένα με έψηνε το wireless άσπρο και το βλέπω στα 80 δολάρια στο επίσημο site. Στο checkout έχει επιλογή Ελλάδα, άραγε όμως από που έρχεται; Στο skroutz το βλέπω 100 ευρώ.
 9. Αυτό δεν το γνωρίζω αν και πώς γίνεται. Τη διαδικασία πάντως παραπάνω, μπορείς να την κάνεις και να αντικαταστήσεις την εφαρμογή των Windows, ειδικά αν παρακολουθείς ένα e-mail. PWA εφαρμογές έχουν πλέον σχεδόν τα πάντα (Gmail, Outlook κτλ εννοείται).
 10. Αυτό που δείχνεις στη φωτογραφία είναι το web mail του outlook.com; Μπορείς να αλλάξεις τη γλώσσα κάνοντας install το PWA (progressive web app). Από Edge/Chrome πηγαίνεις στο Outlook.com Πατάς Ρυθμίσεις Επιλέγεις το Apps Πατάς στο "Install this website as an app" Στο εμφανίζει σαν κανονική εφαρμογή στο start menu Ανοίγεις την εφαρμογή (η οποία ουσιαστικά ανοίγει μεμονωμένα σε περιβάλλον edge/chrome) Αλλάζεις τη γλώσσα από τις Ρυθμίσεις Γρανάζι View All Outlook Settings
 11. Από την πλευρά που έρχεται το αγροτικό υπάρχει ευθεία; Η άτυχη οδηγός τι βλέπει εκεί μπροστά της; Ξέρετε μερικές φορές, ακόμη κι όταν βλέπουμε κάποιον/κάποια επικίνδυνο/η εμείς συνεχίζουμε την πορεία μας κανονικά λέγοντας από μέσα μας "Έλα μωρέ θα φρενάρει", σαν να υψώνουμε ανάστημα ένα πράγμα.
 12. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Θα επανέλθω με το αποτέλεσμα!
 13. Πώς μπορώ να βρω τον σκελετό; Θέλει αυτο το "ειδικό" εργαλείο που έχω δει σε διάφορα βίντεο (πχ αυτό); Με έναν δυνατό μαγνήτη γίνεται; Επίσης, αν δεν βρω σκελετό, υπάρχει φόβος δεδομένου ότι θα βάλω τουλάχιστον 6 ούπα/βίδες; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
 14. Καλησπερίζω άπαντες, Σκέφτομαι να τοποθετήσω το monitor (32'') στον τοίχο που είναι από γυψοσανίδα. Έχω δει πάρα πολλά βίντεο στο YouTube και το κάνουν με σχετική ευκολία και χωρίς φόβο να πέσει. Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει ρόλο το πάχος της γυψοσανίδας ή αν η τοποθέτηση της βάσης γίνεται στις μεταλλικές δοκούς από μέσα. Εγώ δεν έχω εργαλείο να βρω το μέταλλο από μέσα (σκεφτόμουν μαγνήτη μήπως έκανε δουλειά) , ποια ούπα/βίδα μπορώ να χρησιμοποιήσω για ασφαλή τοποθέτηση; Έχω δει τα παρακάτω:
 15. Συγχαρητήρια σε @paxman και @yanni για την πρωτοβουλία σας. Το 2021 θα είναι μια καλή χρονιά. Να' στε καλά παιδιά πάντα με υγεία.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.