yanni

News Posters
 • Δημοσιευσεις

  32.025
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  136

Όλες οι δημοσιεύσεις του χρήστη yanni

 1. ZEN leaks

  Προφανώς το πρώτο, προφανώς και το δεύτερο και προφανώς δεν ζήτησε κανείς ταυτότητα. Αλλά δεν μου απαντάς. Το NDA σου επιτρέπει να αποκαλύπτεις το ότι οι Ryzen θα υστερούν σε σχέση με τους Intel στο MT και στο ίδιο core count? Δηλαδή η AMD σας έχει δώσει NDA στο οποίο αναφέρει ότι επιτρέπεται να αποκαλύπτετε το που υστερούν οι Ryzen? Κάλη φάση. Το ότι οι AMD Ryzen θα είναι κάπου πάνω, κάπου κάτω, αλλά στο σύνολο ένα κλικ τουλάχιστον πιο κάτω από τους Intel, είναι η εκτίμηση του 80% αυτών που παρακολουθούν τις εξελίξεις. Οι τιμές των νέων Ryzen αυτό υπονοούν επίσης. Το αν θα επιβεβαιωθεί αυτή η γενική εκτίμηση, εκτίμηση η οποία δεν απαιτεί πρόσβαση σε Ryzen samples και υπογραφή NDA, θα το δούμε σύντομα.
 2. ZEN leaks

  Συγνώμη ρε Bill, αλλά το παρακάτω επιτρέπεται να το ποστάρεις δηλαδή; Αυτό δεν είναι ξεκάθαρα info για τους Ryzen, εφόσον υποτεθεί ότι δεν είναι fake info? Ή το NDA απαγορεύει μόνο τα αισιόδοξα posts για τους Ryzen? Κοροϊδευόμαστε νομίζω. Αν και προσωπικά θεωρώ ότι κάνεις ότι κάνει και κάθε άλλος στο παρόν thread. Απλές εκτιμήσεις.
 3. Μένουν λίγες μέρες μέχρι και την επίσημη παρουσίαση των AMD Ryzen και εκτός από διάφορες διαρροές όσον αφορά τους νέους επεξεργαστές της AMD, υπάρχουν και πολλές διαρροές όσον αφορά τις μητρικές που θα τους φιλοξενήσουν. Όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές ετοιμάζουν πλήθος μοντέλων για όλες τις τσέπες, φωτογραφίες των οποίων διαρρέουν συνεχώς στο διαδίκτυο. Μάλιστα η Biostar έχει ήδη προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση των νέων μοντέλων της. Ένα συγκεντρωτικό αυτών των φωτογραφιών και πληροφοριών, δημοσίευσε πριν λίγη ώρα το wccftech. Στο άρθρο του wccftech θα διαβάσετε αρχικά κάποιες πληροφορίες για τα νέα chipsets της νέας πλατφόρμας, ενώ ακολουθεί ογκώδες φωτογραφικό και όχι μόνο υλικό, από μητρικές της ASUS, της ASRock, της MSI, της Gigabyte και της Biostar. Οι τιμές των μητρικών θα ξεκινάνε από αρκετά χαμηλά, κάτω από $59, ενώ μοντέλα που θα κινούνται άνω των $59 με το B350 chipset, θα επιτρέπουν ακόμα και υπερχρονισμό. Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι Ryzen θα είναι ξεκλείδωτοι. Λίγες πληροφορίες για αυτούς υπάρχουν στο τέλος του εν λόγω άρθρου. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση της Biostar εδώ ή να επισκεφτείτε τις επίσημες σελίδες των μοντέλων της για πιο αναλυτικές πληροφορίες: Racing X370GT7, X370GT5, X370GT3, B350GT5 και B350GT3
 4. AMD Ryzen Leaks & Rumors | VideoCardz.com Ηλίθιες τιμές.
 5. ZEN leaks

  Hint δεν είναι μόνο το "Θα σπέρνουν", αλλά και το "Πατάτα είναι". Hint δεν είναι μόνο το "Θα είναι καλύτεροι από ότι τους περιμένετε", αλλά και το "θα είναι χειρότεροι από ότι τους περιμένετε". Δεν μπορεί το NDA να σου απαγορεύει να πεις το πρώτο, αλλά να σου επιτρέπει να λες το δεύτερο. Αν υπάρχει κάτι fake εδώ πέρα είναι η ύπαρξη NDA.
 6. Το καλό με τις επίσημες σελίδες της Biostar είναι ότι διαβάζεις πράγματα που πιθανόν δεν έχουν αναφερθεί αλλού. π.χ. Οπότε οι APUs θα έχουν λιγότερα PCIe lanes? Και τι είναι τα NPUs?
 7. Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

  The Accountant (2016) - IMDb ΟΚ, το έχουμε ξαναδεί δεκάδες φορές. Απλά για να περάσει η ώρα.
 8. MSI-X370-XPOWER-Gaming-Titanium.jpg

 9. GIGABYTE-AX370-AORUS-GAMING-K7_1.jpg

 10. ASUS-Crosshair-VI-Hero-1140x1140.jpg

 11. ASROCK-X370-TAICHI-1.jpg

 12. biostar X370GT7.jpg

 13. ZEN leaks

  CPU Performance: Five Generations of Intel CPUs Compared - The Haswell Review: Intel Core i7-4770K & i5-4670K Tested Από εκεί και πέρα πες ένα 3%-5% σε κάθε βήμα από Haswell>Broadwell>Skylake και ένα 1-3% σε Kaby Lake. Βασικά η μεγάλη διαφορά του δικού σου από όλους τους νέους, είναι η απουσία IMC.
 14. Το 30% του προσωπικού της απολύει η Makerbot

  Πριν μερικά χρόνια το 3D printing φαινόταν να φέρνει μια μικρή επανάσταση στον χώρο της εκτύπωσης. Δεν κατάφερε όμως ακόμα να έχει την διάδοση που πολλοί θα ήλπιζαν ή θα περίμεναν, με τους καλούς 3D εκτυπωτές για οικιακή χρήση να παραμένουν μάλλον ακριβοί για τον μέσο καταναλωτή. Μία από της γνωστές εταιρίες του χώρου, η Makerbot, προχώρησε σε σημαντική μείωση του προσωπικού της. Η Makerbot, η οποία έχει πουλήσει πάνω από 100 χιλιάδες 3D printers έως σήμερα, ήταν μια από τις γνωστότερες εταιρίες, με μεγάλο μερίδιο αγοράς στην αγορά των desktop 3D printers, που όμως διαρκώς μειωνόταν. Το 2013 εξαγοράστηκε από την Stratasys, αλλά συνέχισε να λειτουργεί ως ανεξάρτητη οντότητα. Πέρσι η εταιρία αναγκάστηκε να κλείσει ένα νέο εργοστάσιο στο Μπρούκλιν, σε λιγότερο από έναν χρόνο από όταν το άνοιξε, ενώ η τωρινή ανακοίνωση μείωσης προσωπικού είναι η τέταρτη και θα έχει ως αποτέλεσμα την μείωση του προσωπικού της κατά 30%. Η εταιρία πλέον υπολογίζεται να απασχολεί λιγότερο από 100 άτομα. Το 2015 πωλήθηκαν 278 χιλιάδες 3D printers και αν και η αύξηση σε σχέση με το 2014 ήταν υψηλή, ακόμα τα νούμερα είναι χαμηλά. Επιπλέον, πιθανολογείται ότι η αύξηση αυτή οφείλεται σε αύξηση ζήτησης από κατασκευαστές για δημιουργία πρωτότυπων, καθώς και για χρήση στον τομέα της εκπαίδευσης, όχι από τελικούς καταναλωτές. Η Makerbot στοχεύει πλέον να περιοριστεί σε αυτές τις δύο αγορές, στην επαγγελματική και σε αυτή της εκπαίδευσης, αφήνοντας πίσω της την αγορά των 3D printers για οικιακούς καταναλωτές, σε μια προσπάθεια να μειώσει τα κόστη της. Τα τελευταία της προϊόντα είναι τα Replicator+ and Mini+ που όμως κατασκευάζονται από την εταιρία Jabil. Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα όσον αφορά το 3D printing, προτείνεται να διαβάσετε το εξαιρετικό review της @karmen1983 για τον Wanhao Duplicator i3 V2.
 15. 58a96b6e3ecc6-Makerbotreplicatorplus.jpg

 16. Το δικό της video conferencing service ανακοίνωσε η Amazon

  Η Amazon ανακοίνωσε μια νέα υπηρεσία με την οποία μπορεί κάποιος να πραγματοποιεί κλήσεις φωνής και βίντεο, καθώς και να μοιράζεται την οθόνη του. Η νέα αυτή υπηρεσία ονομάζεται Chime και στοχεύει κυρίως στις επιχειρήσεις. Το Amazon Chime έρχεται να ανταγωνιστεί, μεταξύ άλλων, τα ήδη διαθέσιμα Skype, Google Hangouts, GoToMeeting, Zoom και WebEx της Cisco. Το Amazon Chime έρχεται να προστεθεί στα ήδη διαθέσιμα Amazon Web Services, όπως το WorkMail και το WorkSpaces. Το Amazon Chime θα είναι διαθέσιμο για συσκευές που θα τρέχουν iOS, Android, macOS και Windows. Θα υπάρχει μια βασική δωρεάν έκδοση για βιντεοκλήσεις και ανταλλαγές μηνυμάτων δύο ατόμων, μια έκδοση Plus με επιπλέον χαρακτηριστικά και κόστος $2,5 τον μήνα ανά χρήστη, καθώς και μια Pro έκδοση που θα επιτρέπει video conferencing με έως και 100 άτομα, πολλές επιπλέον δυνατότητες και κόστος $15 τον μήνα ανά χρήστη. Μια σύγκριση των χαρακτηριστικών των τριών εκδόσεων μπορείτε να δείτε εδώ. Η Amazon θεωρεί ότι το Chime μπορεί να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες από τις ήδη διαθέσιμες ανταγωνιστικές λύσεις στην αγορά, με πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, αλλά και υψηλής ποιότητας ήχο και υψηλής ανάλυσης βίντεο, χάρη στους πανίσχυρους servers που διαθέτει η εταιρία για τις διαδικτυακές της υπηρεσίες.
 17. 58a895147ca7a-AmazonChimemeeting.jpg

 18. ZEN leaks

  Ναι μόνο η AMD το κάνει.
 19. ZEN leaks

  Να θυμίσω ότι πριν 4-5 μήνες επιδόσεις Haswell θεωρούνταν όνειρο θερινής νυκτός. Τώρα βλέπω να αρχίζει να δημιουργείται ένα κλίμα όπου αν δεν είναι 300% πάνω από Kaby Lake με μισό TDP και μητρικές ultra hi end που να κοστίζουν 50 ευρώ, θα θεωρηθεί από κάποιους too little too late.
 20. Kodak tablets για την Ευρωπαϊκή αγορά από την... Archos

  Οι εποχές αλλάζουν και η Kodak από μια μεγάλη και πρωτοπόρος εταιρία, πλέον είναι μια εταιρία που δίνει το brand name της σε άλλες εταιρίες, ώστε αυτές να παρουσιάσουν νέα "Kodak" προϊόντα. Η τελευταία σχετική συμφωνία της Kodak, είναι με την Γαλλική Archos, η οποία θα αποκτήσει την άδεια να κατασκευάζει tablets για την Ευρωπαϊκή αγορά, που θα φέρουν την επωνυμία "Kodak". Αυτή δεν είναι η πρώτη συμφωνία της Kodak αυτού του τύπου, όσον αφορά προϊόντα για την mobile αγορά. Η Kodak είχε έρθει σε συμφωνία με την Bullitt Group, ώστε η τελευταία να σχεδιάσει και να κατασκευάζει το Kodak Ektra. Τα νέα tablets από την Archos αναμένεται να τρέχουν το Google Android και να διαθέτουν και 3G σύνδεση. Τα νέα tablets θα επικεντρώνουν στον τομέα της κάμερας, έχοντας 8MP κάμερα στο πίσω μέρος τους και εγκατεστημένες εφαρμογές που θα επιτρέπουν στους κατόχους των tablets να επεξεργαστούν τα βίντεο και τις φωτογραφίες τους. Τα νέα αυτά tablets αναμένονται να είναι διαθέσιμα στην Ευρωπαϊκή αγορά πριν το καλοκαίρι.
 21. 58a880031d603-Kodak-Archos2.jpg

 22. Αν σκέφτεστε να φτιάξετε κάποιο μικρών διαστάσεων gaming PC, η MSI έρχεται με την νέα της σειρά καρτών γραφικών Aero ITX, να σας προτείνει λύσεις όσον αφορά την κάρτα γραφικών. Η νέα σειρά περιλαμβάνει μοντέλα με GPUs της Nvidia και όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι σχεδιασμένη για χρήση σε συστήματα ITX περιορισμένων διαστάσεων. Συνολικά η σειρά Aero ITX περιλαμβάνει οκτώ μοντέλα. Μία GTX 1050, μία GTX 1050 Ti, τέσσερις GTX 1060, καθώς και δύο GTX 1070. MSI GeForce GTX 1070 AERO ITX 8G OC: Base / Boost of 1721MHz / 1531MHz MSI GeForce GTX 1070 AERO ITX 8G: Base / Boost of 1683MHz / 1506MHz Όπως βλέπουμε και παραπάνω, από τα δύο μοντέλα GTX 1070, το ένα είναι υπερχρονισμένο, ενώ το άλλο έρχεται στις στοκ συχνότητες. Και τα δύο πάντως διαθέτουν το ίδιο PCB. Παρόλο το μικρό τους μέγεθος και το ότι διαθέτουν μόνο έναν ανεμιστήρα, υποστηρίζουν Zero Frozr τεχνολογία για αθόρυβη λειτουργία. MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC: Base / Boost of 1759MHz / 1544MHz MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G: Base / Boost of 1721MHz / 1531MHz MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 3G OC: Base / Boost of 1759MHz / 1544MHz MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 3G: Base / Boost of 1708MHz / 1506MHz Παρόμοια τακτική ακολουθεί η MSI και στην περίπτωση των GTX 1060. Έτσι υπάρχουν δύο διαφορετικές GTX 1060, μία με 3GB μνήμη και μία με 6GB μνήμη και η κάθε μία από αυτές έρχεται τόσο σε υπερχρονισμένη έκδοση όσο και σε στοκ. Συνολικά τέσσερα μοντέλα. Και εδώ υποστηρίζεται η τεχνολογία Zero Frozr. MSI GeForce GTX 1050 Ti AERO ITX 4G OC: Base / Boost of 1455MHz / 1341MHz MSI GeForce GTX 1050 AERO ITX 2G OC: Base / Boost of 1518MHz / 1404MHz Τέλος, έχουμε μία GTX 1050Ti καθώς και μία απλή GTX 1050 και οι δύο υπερχρονισμένες. Είναι τα μόνα μοντέλα της σειρά Aero ITX που δεν υποστηρίζουν την τεχνολογία Zero Frozr. TORX Fan with - Dispersion fan blade: Steep curved blade accelerating the airflow. - Traditional fan blade: Provides steady airflow to massive heat sink below. Zero Frozr Stopping the fan in low-load situations, keeping a noise-free environment. Airflow Control Improves cooling efficiency by using advanced aerodynamics to focus the airflow. Super Pipe Improved dissipation by using thick 8mm heat pipe in optimized layout. Review της GTX 1060 Aero ITX μπορείτε να διαβάσετε στο Guru3D.
 23. MSI Aero ITX GTX 1070.jpg

 24. MSI Aero ITX GTX 1070 card.jpg