Jump to content

yanni

News Posters
 • Posts

  41,848
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  156

Everything posted by yanni

 1. yanni

  COVID-19

  Είναι απίστευτο το επίπεδο χλευασμού, bullying, απαξίωσης, διαστρέβλωσης, επίθεσης. Και δεν είμαι και κάποιο μέλος που μπήκε εχτές, ώστε να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι είμαι κάποιο τρολ. Απογοητευμένος. Σας χαιρετώ όλους. Τελείωσα με το TheLab. Βάζω random password και γεια σας. Δεν σας το γράφω για να κλάψετε. Απλά για να δείτε λίγο τον καθρέπτη. Είναι απίστευτη η οχλαγωγία εδώ μέσα με την ανοχή ή και την υποστήριξη της διοικητικής ομάδας.
 2. yanni

  COVID-19

  Ωραίοι τρόποι, αλλά έχω δει και χειρότερα εδώ μέσα. Όταν βλέπεις ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων η οποιαδήποτε προσπάθεια ανάλυσης του όποιου σκεπτικού, αντιμετωπίζεται με απαξίωση χλευασμό προσωπική επίθεση και προσβολή διαστρέβλωση μίσος(;) το μόνο που σου μένει είναι το μελόδραμα. Και όταν ακόμα και αυτό χλευάζεται, τι άλλο μένει; Τίποτα. Υ.Γ. Ουπς! Περισσότερο μελόδραμα.......
 3. yanni

  COVID-19

  Κρίνεται και αποφασίζεις το πότε θα πρέπει να έχει δικαίωμα να εκφέρει άποψη, το πότε θα έχει δικαίωμα να εκπροσωπεί τον εαυτό του. Ναι είμαι κατώτερος άνθρωπος από εσένα, ανεμβολίαστος, χωρίς πολλά δικαιώματα και σαφέστατα με γνώμη άνευ βαρύτητας η οποία από την στιγμή που δεν είναι συμβατή με την δική σας άποψη, δεν υπάρχει και λόγος να την εκφράσω. Αν είχα κάνει τα εμβόλια θα μπορούσα πιθανόν να γράφω λέξη προς λέξη τις ίδιες σκέψεις και ανησυχίες και αυτές να ζυγίζονται διαφορετικά. Τώρα είναι μια γνώμη χωρίς βαρύτητα, μια γνώμη ενός ανεμβολίαστου, μια γνώμη άνευ αξίας. Για την ιστορία αυτό είναι καλό παραμύθι. Αλλά χαίρομαι που μαθαίνω ότι το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει μόνο ηθική βλάβη, στην φαντασία προφανώς του ψεκασμένου. Έχει πλάκα το πως αυτοί που επιμένουν να παρουσιάζουν το θέμα ως καθαρά πολιτικό, επιχειρηματολογούν στην συνέχεια γιατί δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτό. Γράφεις μια άποψη, σε κατηγορούν ότι έχεις πολιτικά κίνητρα και όταν τους λες ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα, σου κάνουν και μάθημα από πάνω γιατί δεν θα έπρεπε να βλέπεις πολιτικά το θέμα. Καλή συνέχεια.
 4. yanni

  COVID-19

  Ναι, κάποιοι έχουν περισσότερα δικαιώματα στο να εκφράζουν απόψεις. Πολύ καλά το λες. Και τι να κάτσεις να γράψεις εδώ μέσα που ο άλλος κάθετε 15 φορές από πάνω και μας λέει ότι εκφράζουμε πολιτικές απόψεις εδώ μέσα και λυπάμαι που ΚΑΙ ΕΣΥ επιλέγεις την ίδια μέθοδο υποβάθμισης της άποψης του άλλου. Δεν σχολιάζω άλλο διότι θα προσβάλω κόσμο που νομίζει ότι το να προσβάλει είναι όχι απλά δικαίωμα αλλά και καθήκον.
 5. yanni

  COVID-19

  Να απαντήσει κάποιος για πιο λόγο; Η διαφορετική απάντηση χλευάζεται, αυτός που θα απαντήσει βαφτίζεται ψεκασμένος και δολοφόνος και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να διαγραφεί το ποστ του και να φάει προσωρινό ή μόνιμο ban επειδή προφανώς η ψεκασμένη και επικίνδυνη άποψη αυτή, υπάρχει κίνδυνος να δημιουργεί αμφιβολίες σε μέλη για το εμβόλιο και άρα τα εκθέτει σε σίγουρο και άμεσο κίνδυνο. Τα λέω καλά; Ποιος ο λόγος λοιπόν μπεις στην διαδικασία και να αφιερώσεις πάνω από 5-10 λεπτά για να απαντήσεις; Μιλάμε για θέμα υγείας και η νοοτροπία είναι παρόμοια με αυτή που θα συζητάγαμε αν ήταν AMD vs Intel. Και εντάξει να θέλεις να έχεις άποψη για το PC που θα στήσει ο άλλος με τα δικά Του λεφτά για δική Του χρήση, άντε να πεις ότι καταπίνεται αυτό, αλλά να έχεις άποψη και για το τι θα χώνει στο σώμα του; Βεβαίως και θα του πεις διότι είναι κινητή βόμβα. Και αύριο θα φταίει για τους 13 χιλιάδες θανάτους ο ανεμβολίαστος. Θα φταίει και για τους θανάτους που συνέβησαν ΠΡΙΝ τα εμβόλια. Διότι πως αλλιώς θα βγει η κυβέρνηση ηρωική και πετυχημένη; Υ.Γ. Μην με απογοητεύσετε. Θέλω να με πείτε και ΣΥΡΙΖΑΙΟ που στέλνει τον κόσμο στον θάνατο για να πέσει η κυβέρνηση. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΕΝΟ.
 6. yanni

  COVID-19

  Ψεκασμένη, μην ασχολείσαι. @acct Η διαφορά είναι ότι με τον covid δεν βλέπεις ποιος μπορεί να σε βλάψει, ενώ με το κάπνισμα δεν βλέπεις ποιον έχεις βλάψει. Άλλη μια διαφορά είναι ότι αν κυνηγούσε μια κυβέρνηση τους καπνιστές, αλλά κυνηγούσε, όχι χαζομαρούλες, θα έτρωγε μεγάλη μπουνιά(ούτε καρπαζιά) στις επόμενες εκλογές. Anyway, επειδή στο παρόν thread όποιος δεν είναι 100% συμβατός με συγκεκριμένη άποψη είναι ψεκασμένος επικίνδυνος ανήθικος καθίκι δολοφόνος δεν θα γράψω κάτι άλλο, για να μην σας συγχύσω περισσότερο. Υ.Γ. Υποκλίνομαι στον Κυριάκο. 12+ χιλιάδες νεκροί και θα του κάνουν άγαλμα σε κάθε πόλη της Ελλάδας, επειδή θα καίει τους ανεμβολίαστους στις πλατείες και τα πετσοκάναλα θα μεταδίδουν τις ειδήσεις ως χαρμόσυνα νέα. Υ.Γ.2 Αν διάβασα καλά σήμερα(αλλά βιαστικά) ο Άρης ο τιτανοτεράστιος ζήτησε να μην μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ ή κάτι τέτοιο;
 7. yanni

  COVID-19

  Τόσες δεκαετίες κανείς δεν κυνήγησε τους ενεργούς ή ακόμα και φανατικούς καπνιστές που καθιστούσαν όλους τους υπόλοιπους παθητικούς καπνιστές.
 8. Ναι. Από την στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα να μπουν δύο NVMe κατευθείαν πάνω στην μητρική, θεωρώ ότι πρώτα αξιοποιείς αυτή τη δυνατότητα και μετά πας σε πιο αργές λύσεις, όπως SATA SSD και HDD. Αν δεν υπάρχει λόγος να προτιμηθεί αποκλειστικά το brand Samsung και από την στιγμή που NVMe SSDs αξιόπιστων (θεωρώ) εταιριών παίζουν στις ίδιες τιμές, θεωρώ ότι βέλτιστη επιλογή είναι ο NVMe SSD. Αν οι 1TB NVMe ξεκίναγαν π.χ. από τα 100-110€, δεν θα σε απασχολούσα. Επιπλέον ο εν λόγω SSD της Samsung είναι με QLC μνήμες και οι QLC ακόμα θέλουν δουλειά.
 9. Απλά η σκέψη μου είναι ότι στα λεφτά του Samsung QVO, μπορείς να πας και πάλι σε NVMe και να έχεις σαφέστατα καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη εγγύηση, τουλάχιστον σε διάρκεια. Χάνεται βέβαια η εγγύηση του ονόματος Samsung, που ειλικρινά δεν ξέρω κατά πόσο δικαιολογεί πλήρως το αυξημένο κόστος σε κάθε περίπτωση. Η Kioxia, λόγω του ότι είναι Toshiba και η Kingston υποθέτω, αποτελούν αξιόπιστες επιλογές. Όποτε ένας NVMe στα 85-95€ ίσως να ήταν καλύτερη επιλογή ως αποθηκευτικός χώρος για τα παιχνίδια. Οι οικονομικοί NVMe σε αυτές τις τιμές παίζουν με ταχύτητες μεταξύ 1,5 και 2,5 GB/sec, οι περισσότεροι είναι TLC και ο Kioxia έστω έχει 5 χρόνια εγγύησης έναντι 3 που έχουν άλλοι.
 10. Ο i3 είναι 65W, οπότε την αγορά ψύκτρας δεν την γλυτώνεις.
 11. Ερώτηση. Οι SSD θα πρέπει να είναι Samsung? Θέλω να πω ότι με λιγότερο από 100€ μπορείς να πάρεις έναν M.2 NVMe με παραπάνω από ικανοποιητικές για SSD επιδόσεις και να μην χρειαστεί να καταφύγεις στην λύση των δύο SSD. Πρόσφατα πήρα τον Kioxia Exceria SSD 1TB M.2 NVMe (Toshiba) ο οποίος μια χαρά μου φαίνεται και είναι στο ίδιο κόστος με τον SATA Samsung. Ή αν πας σε λύση με δύο SSD, θα μπορούσες να δεις τον Kioxia ως εναλλακτική του SATA Samsung, ο οποίος είναι και QLC, οπότε το λογικό θα είναι ότι ο Kioxia θα προσφέρει σαφέστατα καλύτερες επιδόσεις από τον Samsung παντού. Η μητρική δέχεται δύο NVMe.
 12. yanni

  COVID-19

  Όταν το επιχείρημα είναι ο χλευασμός και η απαξίωση, υπάρχει όντως επιχείρημα; Ή μήπως απουσιάζει; Και σταματάω εδώ. Εξάλλου κακά τα ψέματα, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΝΑΛΥΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Ελπίζω να μην υπάρχει παρεξήγηση όσον αφορά αυτό.
 13. yanni

  COVID-19

  Ε μάλλον δεν ξέρει ότι είμαι στην κατηγορία των ψεκασμένων που έφαγε μπαν. Το 2 είναι λιγάκι "μισογεμάτο-μισοάδειο" ποτήρι και μπορεί να ερμηνεύεται από αυτούς που κάνουν τις ανακοινώσεις ανάλογα με τα κέφια με τα οποία σηκώθηκαν το πρωί.
 14. yanni

  COVID-19

  Μην ανησυχείς και έχεις λύσει πολλές απορίες με τα τελευταία σου ποστ.
 15. Spoiler Κερδίζουν τα κοτόπουλα. Οι T-Rex πεθαίνουν όλοι από σαλμονέλα.
 16. yanni

  COVID-19

  Η αλήθεια είναι ότι έχω έναν και μόνο αποκλειστικό κανόνα που παραβιάζω στο παραπάνω ποστ. Ο κανόνας αυτός έχει ως εξής - ΔΕΝ λέμε ΠΟΤΕ σε κάποιον να ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ το εμβόλιο. - ΔΕΝ λέμε ΠΟΤΕ σε κάποιον να ΚΑΝΕΙ το εμβόλιο. Είτε ο κίνδυνος είναι 5% είτε 0,00005%, την απόφαση θα την πάρει ο ίδιος. Διότι είτε του κάτσει το 5%, είτε το 0,00005%, δεν θέλω να έχω σχέση. Είναι ΑΠΟΛΥΤΑ προσωπική επιλογή του καθενός.
 17. yanni

  COVID-19

  Εσύ να κάνεις το εμβόλιο (αρκεί μια δόση αφού πέρασες covid) να μην χρειάζεται να κάνεις και self test. Είναι 100% ασφαλή τα εμβόλια. Δεν πιστεύω να πιστεύεις τους ψεκασμένους με τις μυοκαρδίτιδες και τις θρομβώσεις. Άλλωστε έχουμε συνέχεια ενημέρωση από γιατρούς και ιατροδικαστές που μας επιβεβαιώνουν ότι αν τύχει και συμβεί καμιά στραβή μετά από εμβολιασμό, 9 φορές στις 10 δεν έχει σχέση με εμβολιασμό. Επίσης τυχόν σοβαρές παρενέργειες π.χ. παράλυση, τύφλωση κ.τ.λ. δεν αναφέρονται και άρα αφού δεν αναφέρονται δεν υπάρχουν. Όλα τα δεδομένα είναι άμεσα διαθέσιμα σε εμάς το κοινό, οπότε μπορούμε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι δεν βγάζουμε λάθος συμπέρασμα ότι ο εμβολιασμός είναι απόλυτα ασφαλής. Και για να ζητάνε και από όσους πέρασαν τον covid να κάνουν υποχρεωτικά μια δόση, σημαίνει ότι οι άνθρωποι έβαλαν κάτω τα στοιχεία, αυτά τα στοιχεία που δίνουν και σε εμάς κάτω από απόλυτη διαφάνεια και διαπίστωσαν ότι είναι πιο ασφαλές να κάνεις μια δόση εμβολίου από το να εφησυχάσεις και να πεις "αφού το πέρασα μπορώ να επαναπαύομαι ότι ούτε θα κολλήσω βαριά, ούτε χρειάζεται να κάνω το εμβόλιο που είναι κατά 99,9999% ασφαλές" (αυτό το 0,0001% κινδύνου άλλωστε αφορά άλλους, σε εμάς δεν πρόκειται να συμβεί κάτι από το εμβόλιο, άρα 100% ασφαλές)
 18. yanni

  COVID-19

  Χρειάζονται εμβόλιο και όσοι ανάρρωσαν WWW.DW.COM Οι επιστήμονες συμφωνούν ότι και εκείνοι που ανάρρωσαν από κορωνοϊό θα πρέπει να εμβολιαστούν, ώστε να θωρακίσουν αποτελεσματικά τον οργανισμό τους. Είναι 100% ασφαλή τα εμβόλια, οπότε κάνεις την δόση και γλυτώνεις τα self test.
 19. TKRH5 Dell VisionTek VT 5670 512MB HDMI VGA DVI PCIe 2.1x16 Video Card WWW.EBAY.COM MPN : TKRH5. Connectors : HDMI. Display Card. Back to the future!!! Στα 17€ ήταν λουκουμάκι και ας μιλάμε για μια πανάρχαια κάρτα. Ήθελα μια κάρτα με bandwidth που να υπερβαίνει αυτό που δίνουν οι μικρούλες 64bit κάρτες. Λίγη μνήμη, επιδόσεις με βάση το TechPowerUp στο μισό από αυτές μιας Vega 11, αλλά σαφέστατα παραπάνω από ότι θα σας δώσει μια HD 6450 ή μια GT 620 ή μια GT 710. Και εκεί που παίζουν οι τιμές ακόμα και των μεταχειρισμένων, νομίζω ότι ο μόνος λόγος για να μην ενδιαφερθεί κάποιος που στήνει συστήματα, είναι οι όποιες αλλαγές γίνουν από την 1η Ιουλίου στις εισαγωγές δεμάτων στην χώρα. Η κάρτα που παρέλαβα είναι σε άριστη κατάσταση, αθόρυβη στην λειτουργία της και με θερμοκρασίες που δεν υπερβαίνουν των 55-60 βαθμούς σε 3D Mark testing, ήρθε μέσα σε 20 μέρες και ο τύπος έχει άλλες δύο διαθέσιμες, αν το σκέφτεστε. Μια μικρή λεπτομέρεια ότι το VGA βύσμα είναι dummy και αναλογική εικόνα παίρνει κάποιος μέσω της DVI-I. Έπαιξε dual display με δύο ψηφιακές συνδέσεις χωρίς πρόβλημα.
 20. SNOWMAN 4PIN CPU cooler 6 heatpipe Single fan cooling 12cm fan LGA775 1151 115x 1366 support Intel AMD|Fans & Cooling| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Για 21 ευρώ(με τα μεταφορικά) βγήκε αρκετά καλή θα έλεγα. Την έβαλα σε AM3 εξαπύρηνο και σε προφανώς ζεστό αυτή τη περίοδο δωμάτιο, τον κρατάει κάπου στους 56-57 βαθμούς under load. Ο ανεμιστήρας στις max 1400 στροφές του, είναι αθόρυβος.
 21. «Χωρούσε στην παλάμη μου»: Το πιο πρόωρο μωρό του κόσμου γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια - CNN.gr WWW.CNN.GR Ο μικρός Ρίτσαρντ , που όταν γεννήθηκε ζύγιζε λιγότερο από μισό κιλό, γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια και πλέον θεωρείται το πιο πρόωρο μωρό που επέζησε,...
 22. yanni

  COVID-19

  Δεν έχεις καταλάβει. Δεν έχεις. Για αυτό
 23. yanni

  COVID-19

  Η άποψη που δεν είναι απόλυτα εναρμονισμένη με την δική σας, όχι αντίθετη ή διαφορετική, απλά όχι απόλυτα εναρμονισμένη, είναι τρολάρισμα, χαμηλού επιπέδου, απογοητευτική. Thank you very much. Much appreciated. Και τι ακριβώς είναι δεισιδαιμονία; Δηλαδή εκφράζονται ανησυχίες για εμβόλια τα οποία βγήκαν με fast track διαδικασίες και εγγυημένη νομική προστασία των εταιριών που παρήγαγαν τα εμβόλια αυτά και αυτό το λέμε δεισιδαιμονίες; Ορμάτε σαν όχλος σε όποιον εκφράζει ανησυχίες για πράγματα που όχι εσείς δεν γνωρίζετε, αλλά ούτε και αυτοί που παρήγαγαν τα εμβόλια δεν είναι σε θέση ακόμα να ξέρουν και μου μιλάς για δεισιδαιμονίες και χαμηλού επιπέδου σχόλια και κρίση; Και τι ακριβώς πηγές θα πρέπει να κοιτάω; Τον ΣΚΑΙ, το Πρώτο Θέμα, τον ANT1, τα αντίστοιχα κανάλια άλλων χωρών, τα δελτία τύπου των εταιριών που έβγαλαν τα εμβόλια; Δηλαδή να κοιτάω μόνο πηγές που κοιτάνε να καθησυχάσουν τον κόσμο; Δηλαδή όταν κάποιος βγαίνει από το εμβολιαστικό κέντρο και πεθαίνει μέσα σε λίγα λεπτά, να υποθέσω ότι τυχαία συνέβη αυτό, επειδή αυτό ανακοίνωσαν την επομένη μέρα; Ανάδρομος Ερμής, αλλά όχι το εμβόλιο. Να κάτσω να περιοριστώ μόνο στο ποσοστό θανάτων που οι αρμόδιοι είναι διατεθειμένοι να αποδεχθούν και να αποκλείσω την πιθανότητα να έχουν πεθάνει πολλοί άνθρωποι χωρίς να βγει αυτό προς τα έξω ή χωρίς να καταλήξουν σε ένα εύκολο "δεν έφταιγε το εμβόλιο", σωρίς επιπλέον επεξηγήσεις; Στο χωριό της μάνας μου πέθανε ένας 3 μέρες μετά την δόση. Πουθενά δεν γράφτηκε. Γιατί να γραφτεί; Χωριουδάκι που δεν βρίσκει κανείς στον χάρτη. Να αγνοήσω τις περιπτώσεις σημαντικών παρενεργειών που δεν αναφέρονται πουθενά; Αφού δεν πέθανε, ας το κάνουμε γαργάρα. Το ότι άκουγα στο άσχετο την προηγούμενη βδομάδα πελάτισσα καταστήματος να λέει για τον ξάδερφό της που έχασε το ένα μάτι από θρόμβωση μετά το εμβόλιο και κινδυνεύει να χάσει και το άλλο, ας το αγνοήσουμε και αυτό. Θα ζήσει. Δεν κινδυνεύει να πεθάνει και από τον covid, οπότε θετικό το πρόσημο. Τυφλός ο άνθρωπος, αλλά σώθηκε. Αυτό μετράει. Που είναι άλλος ένας παραλογισμός εδώ, που ενώ τον γράφετε, μάλλον δεν καταλαβαίνετε ότι τον γράφετε. Γράφετε λες και όποιος δεν κάνει το εμβόλιο θα πεθάνει σίγουρα από covid. Όχι ότι κινδυνεύει σε ποσοστό 1-2%, αλλά θα πεθάνει σίγουρα. Μετά γράφετε για ελάχιστες επιπλοκές, αγνοώντας ότι δεν θα βγει ΚΑΝΕΙΣ να πει ότι "από θρομβώσεις λόγω του εμβολίου τυφλώθηκαν/σακατεύτηκαν τόσοι". Και πριν βάλετε θετικό πρόσημο με χαρά και υπερηφάνεια στο όλο εγχείρημα, να ξέρετε ότι με τα ίδια ποσοστά στο μυαλό πήγαν και έκαναν το εμβόλιο οι άνθρωποι που τελικά έπαθαν ζημιά ή και πέθαναν λόγω του εμβολίου. Τις ίδιες διαβεβαιώσεις είχαν στο μυαλό τους. Και βέβαια μην ξεχνάμε και κάποιες λεπτομερειούλες. Απειροελάχιστο λένε το ποσοστό να κινδυνέψεις από την δεύτερη δόση του AZ, αλλά εδώ και μήνες συζητάνε για συνδυασμό εμβολίων, ώστε αν δίνεται η δυνατότητα, να αποφευχθεί η δεύτερη δόση με AZ. Επίσης μην ξεχνάμε ότι δεν ξεμπερδέψαμε με το εμβόλιο. Πιθανόν σε 6-8 μήνες θα καλέσουν τον κόσμο να κάνει και συμπληρωματική δόση. Δεν ξέρω αν κάποιος που ξεπέρασε τον κορονοιό και ξανά αρρωστήσει, υπάρχει κίνδυνος να τον περάσει την δεύτερη φορά σε πολύ πιο βαριά μορφή, αλλά όσον αφορά τα εμβόλια έχει αποδειχθεί ότι μπορείς να την πατήσεις με την δεύτερη δόση. Τέλος πάντων. Απλά μην πυροβολείτε αυτούς που είναι σκεπτικοί. Δεν είναι ψεκασμένοι. Απλά είναι σκεπτικοί. Δεν ξέρω αν κατανοείτε την διαφορά. Και βέβαια για να το ξεκαθαρίσω. Το ιδανικό είναι να ισχύουν ΟΛΑ όσα λένε οι αρμόδιες αρχές και οι εταιρίες. Και οι σκεπτικοί να αποδειχθεί ότι κακώς ήταν σκεπτικοί. Να άμα πεθάνω και εγώ αύριο από κορονοιό, μπες μέσα και πόσταρε "karma is a bitch" με το avatar μου από πάνω Δεν έχεις καταλάβει με τι τρόπο ποστάρεις μου φαίνεται. Όχι ειλικρινά, να το πάω παραπέρα. Αν αύριο πεθάνω από κορονοιό, ποσταρέ το. Εγώ δεν λέω σε κανέναν να μην κάνει το εμβόλιο. Και με απλά νούμερα να το δούμε, αν πρέπει να διαλέξεις, ΚΑΝΕΙΣ το εμβόλιο. Αν κάποιος επιτακτικά σε ρωτάει "να το κάνω ή να μην το κάνω, θέλω εδώ και τώρα απάντηση", του λες "κάνε το", διότι τα νούμερα και οι στατιστικές αυτό λένε. Αλλά δεν έχεις καταλάβει τι και πως το ποστάρεις. Ελπίζω δηλαδή να μην έχεις καταλάβει.
 24. yanni

  COVID-19

  Θα πας να χορέψεις πίνοντας και γελώντας πάνω από τον τάφο του; Έχω χάσει πάσα ιδέα για μερικούς εδώ μέσα, τι είδος άνθρωποι είστε.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.