yanni

News Posters
 • Δημοσιευσεις

  31.499
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  132

Όλες οι δημοσιεύσεις του χρήστη yanni

 1. Τελευταίες φήμες για το Polaris της AMD

  Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες-πληροφορίες από το Digitimes, η AMD αναμένεται να αποκαλύψει τις κάρτες γραφικών οι οποίες θα βασίζονται στην αρχιτεκτονική Polaris αυτόν τον Ιούνιο, με ευρεία διαθεσιμότητα να συμβαίνει εντός του 3ου τριμήνου του έτους. AMD expected to unveil Polaris GPU in June Πάντως σε δύο μέρες από σήμερα και στην εκδήλωση Capsaicin, η AMD θα δώσει μια δεύτερη δόση των νέων καρτών γραφικών αρχιτεκτονικής Polaris όπως αποκάλυψε στο Twitter. AMD promises 'a sneak peak of Polaris' during Capsaicin live event on March 14th | VideoCardz.com Αν θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εν λόγω εκδήλωση, σημειώστε το παρακάτω link Capsaicin brought to you by AMD Radeon™ on USTREAM: Chili Peppers come in many forms, colors, sizes and intensity levels. The essence of a chili pepper der...
 2. Το Nintendo Switch αποκαλύφθηκε και επισήμως

  Η Nintendo παρουσίασε σήμερα το πρωί το Nintendo Switch και στο παρόν νέο θα βρείτε πλήθος πληροφοριών και links για την νέα κονσόλα, video από την παρουσίαση, αλλά και trailers. Όσον αφορά την διαθεσιμότητα και την τιμή της νέας κονσόλας, το Switch θα ξεκινήσει να διατίθεται στις 3 Μαρτίου και θα κοστίζει στην Αμερική $299.99. Θυμίζουμε ότι η κονσόλα έρχεται να παντρέψει το mobile gaming με το παιχνίδι στο σαλόνι, με το Switch να έχει την μορφή ενός tablet που όμως μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα dock επιτρέποντάς του να στείλει την εικόνα του σε μια τηλεόραση. Διαθέτει αποσπώμενα χειριστήρια τα οποία η Nintendo αποκαλεί Joy Con controllers και τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως ανεξάρτητα χειριστήρια, για multiplayer gaming, είτε θα μπορούν συνδεόμενα μεταξύ τους μέσω ενός κατάλληλου εξαρτήματος να συνθέσουν ένα πλήρες gamepad. Διαθέτουν και motion sensing σύστημα επιτρέποντάς τους να διαβάσουν κάποιες κινήσεις των χεριών. Σε mobile mode η αυτονομία του θα κυμαίνεται από 2,5 έως 6,5 ώρες. Θα μπορεί κάποιος πάντως να το φορτίζει καθόσον παίζει μέσω της USB θύρας του, κάτι που αυξάνει σημαντικά τον χρόνο αυτό. Έως 8 Switch θα μπορούν να συνδεθούν ασύρματα για multiplayer gaming. Η οθόνη του Switch θα είναι τεχνολογίας capacitive, τεχνολογία που η Nintendo υιοθετεί για πρώτη φορά μιας και σε όλες τις προηγούμενες κονσόλες της επέλεγε οθόνες με resistive τεχνολογία αφής. Επιπλέον των παραπάνω, το software του Nintendo Switch θα είναι region free, ενώ το online gaming δεν θα είναι δωρεάν, παρά μόνο αρχικά και μέχρι το Φθινόπωρο του 2017. Κάθε μήνα πάντως οι συνδρομητές θα μπορούν να κατεβάζουν δωρεάν έναν τίτλο για NES ή SNES. Οι τίτλοι αυτοί θα έχουν πιθανόν τροποποιηθεί κατάλληλα, ώστε να υποστηρίζουν online gaming. Η Nintendo επίσης θα διαθέτει χειριστήρια και το docking station και ξεχωριστά για όποιον χρειάζεται κάτι παραπάνω από αυτό που θα βρει στην συσκευασία της κονσόλας. Όσον αφορά το ίδιο το Switch, θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις με μοναδική διαφορά τα χρώματα των χειριστηρίων. Και οι δύο εκδόσεις θα κοστολογούνται προς $299.99. Όσον αφορά τις τιμές των παιχνιδιών, αυτά θα κοστίζουν $60, ουσιαστικά στα ίδια επίπεδα που κοστολογούνται τα παιχνίδια των Wii U, PS4 και XBox One, αλλά σαφέστατα ακριβότερα από αυτά φορητών κονσολών όπως τα 3DS και PS Vita. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σύνολο της παρουσίασης στο παρακάτω βίντεο. Πέραν της παρουσίασης υπάρχουν και 17 trailers από το event. Μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ.
 3. Το Nintendo Switch αποκαλύφθηκε και επισήμως

  Βασικά αυτό ήδη το έχουν σκεφτεί, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ο κόσμος αγοράζει τέτοια εξαρτήματα. Θα μου πεις, άλλο πράγμα, ένα τέτοιο εξάρτημα για τα παιχνίδια του Android, άλλο για αυτά του Steam. Αλλά ο κόσμος δεν τρέχει σε αυτά, διότι δεν είναι Nintendo. Ο κόσμος τρέχει πίσω από το brand. Το κατάλληλο brand στην κατάλληλη κατηγορία. Η Nvidia ουσιαστικά έφαγε τα μούτρα της στην mobile αγορά. Το ίδιο και η Intel. Η AMD δεν δοκίμασε καν.
 4. Το Nintendo Switch αποκαλύφθηκε και επισήμως

  Το κόστος είναι μεγάλο, αλλά η συσκευή παίζει μόνη της αυτή τη στιγμή και έχει και το brand name της Nintendo πάνω, οπότε κοστολογείται ακριβά. iPhone φάση. Υπάρχει κατάλογος στο site της Nintendo. Κάποια ίσως να είναι φτηνότερα, αλλά μάλλον τα ΑΑΑ θα παίζουν στα 60. Αν η κονσόλα τα πάει καλά θα συνεχίσουν να παίζουν εκεί. Here's the complete list of all confirmed games for the Nintendo Switch Αν η κονσόλα δεν προχωρήσει στην αγορά όπως ελπίζει η Nintendo, λογικά θα πέσει μείωση τιμής παντού. Θεωρώ ότι η Nintendo έχει τεράστια περιθώρια διαχείρισης της τιμής. Πάντως ίσως να υπάρχει και άλλο θέμα. Ο εσωτερικός χώρος. Zelda: Breath of the Wild Hogs Nearly Half the Switch’s Storage Ελπίζω να χρησιμοποιεί τις microSD ως ανεξάρτητες κάρτες και να μην χρειάζεται κάποιος να αναβαθμίζει την SD του κάθε φόρα που φτάνει στο όριο της χωρητικότητάς της, με αντικατάσταση αυτής. Γενικά έχει τσεκουρώσει το hardware παντού η Nintendo και ελπίζω να μην την πατήσει. Φτιάξανε κάτι με μεγάλο περιθώριο κέρδους και ελάχιστο οικονομικό ρίσκο. Μπορεί να τους γυρίσει μπούμερανγκ. Μπορεί πάλι να έχει επιτυχία, να χ στουν στο τάλιρο και το 2020 να έχουν την οικονομική δυνατότητα να χτυπήσουν στα ίσια και Sony, Microsoft.
 5. Τελευταίες φήμες για το Polaris της AMD

  Έλα ρε συ γιατί; Να μην φτιάξει και η AMDΑΡΑ έναν Pentium 4? Μόνο η Intel δηλαδή; Έφτιαξε λοιπόν τον FX και τα ισοπέδωσε όλα (τα ξεπούλησε και τώρα είναι σε ενοίκιο).
 6. Το Nintendo Switch αποκαλύφθηκε και επισήμως

  Τόσο το κόστος του Switch, όσο και των κορυφαίων τίτλων του, παραπέμπουν σε desktop κονσόλα. Προφανώς από την στιγμή που βασίζεται σε ένα mobile SOC, μόνο desktop κονσόλα δεν το λες, αλλά κακά τα ψέματα, η Nintendo το παίζει δίπορτο (desktop+mobile) και προσπαθεί να εισπράξει από αυτό.
 7. Στο CCC hacker congress, ερευνητές από την Positive Technologies, αποκάλυψαν την ύπαρξη ενός τρωτού σημείου ασφαλείας στους τελευταίους επεξεργαστές της Intel, στον χειρισμό του USB debugging, το οποίο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για την παραβίαση και έλεγχο του συστήματος. Το τρωτό αυτό σημείο μπορεί να αξιοποιηθεί ώστε να παρακαμφθούν μηχανισμοί ασφαλείας, τόσο σε επίπεδο λειτουργικού όσο και σε επίπεδο hardware, αξιοποιώντας ένα νέο debugging interface για την εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού στο firmware και το BIOS του συστήματος. Τυχόν παραβίαση είναι μη ανιχνεύσιμη από τα υπάρχοντα εργαλεία ασφαλείας και μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε σύστημα ασχέτως λειτουργικού. Το μόνο που αρκεί είναι η λειτουργία DCI(Direct Connect Interface) του motherboard να είναι ενεργοποιημένη. Πριν τους επεξεργαστές Skylake το low level machine debugging απαιτούσε ειδικό εξοπλισμό που συνδεόταν στην υποδοχή ITP-XDP της μητρικής. Αυτό ήταν και δύσκολο και απαιτούσε εξοπλισμό υψηλού κόστους. Με τον ερχομό των επεξεργαστών Skylake και το DCI, το οποίο παρέχει πρόσβαση στο JTAG debugging interface μέσω μιας εξειδικευμένης USB 3.0 υποδοχής στην μητρική, αυτό πλέον καθίσταται πολύ πιο εύκολη διαδικασία. Πολύ περισσότερο δεδομένου ότι στις περισσότερες μητρικές η δυνατότητα αυτή είναι συνήθως ενεργοποιημένη. Το DCI λειτουργεί ως kernel debugger επιτρέποντας την παύση του επεξεργαστή και την ανάγνωση και εγγραφή οποιουδήποτε σημείου, ενώ το λειτουργικό αγνοεί το αν έχει παραβιαστεί. Το μόνο ότι απαιτείται πρόσβαση στην συγκεκριμένη USB υποδοχή, αλλά συστήματα τα οποία είναι προσβάσιμα από πολύ κόσμο θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια λύση από την Intel, ενώ οι κατασκευαστές μητρικών θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν εκδόσεις BIOS με το DCI απενεργοποιημένο. Ένα βίντεο το οποίο εξηγεί αναλυτικά το πρόβλημα, ανέβασαν οι ίδιοι ερευνητές. Πηγή:
 8. Το Nintendo Switch αποκαλύφθηκε και επισήμως

  Βλέπω την παρούσα απάντηση, βλέπω και τον ιδιαίτερα επιθετικό και απαξιωτικό σου τρόπο γραφής απέναντι στους άλλους, ειλικρινά δεν έχω λόγο να το συνεχίσω. Και για να σε προλάβω, στο στυλ που πήγες να προλάβεις άλλους, μπορείς να γράψεις ότι ξέμεινα από επιχειρήματα ή ότι με τάπωσες. Όχι μικρή, μηδενική αξία θα έχει. Πάντως η Nintendo κοστολόγησε το Switch ως δύο κονσόλες σε μία. Είμαστε τεχνολογικό site και μπορούμε να εκτιμούμε πότε μια εταιρία υπερκοστολογεί αυτό που προσφέρει. Στα $300 η Nintendo θα μπορούσε να προσφέρει ένα δυνατό mobile/desktop hardware με όλα τα σημερινά υπέρ του(2σε1 σχεδίαση, multiplayer δυνατότητες, αποκλειστικά παιχνίδια κ.τ.λ). Προτίμησε να προσφέρει κάτι που θα έχει χαμηλό κόστος παραγωγής και υψηλό περιθώριο κέρδους και να βασιστεί στο marketing. Το κράξιμο το τρώει για αυτή της την επιλογή και μόνο και ορθώς το τρώει. Έτυχε να δω ένα ποστ με το video του Zelda στο θέμα των αξιόλογων αμέσως πριν δω το δικό σου και παρεξήγησα το νόημα του δικού σου ποστ.
 9. Η εποχή των εύκαμπτων κινητών φαίνεται να πλησιάζει, με την Samsung να φημολογείται ότι θα παρουσιάσει πρώτη ένα εύκαμπτο κινητό το οποίο θα διπλώνει. Το κινητό αυτό θα είναι ουσιαστικά μια συσκευή 2 σε 1 μιας και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ένα τυπικό tablet με ικανοποιητικών ιντσών οθόνη. Η LG φημολογείται ότι θα ανακοινώσει και αυτή αντίστοιχο κινητό, αλλά μετά την Samsung. Η συσκευή της Samsung, η οποία για την ώρα αποκαλείται Samsung X, αναμένεται να παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, λίγο πάνω από τις 100 χιλιάδες και θα διατεθεί κάποια στιγμή εντός του τρίτου τριμήνου του έτους. Όταν η συσκευή ξεδιπλώνεται, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως tablet των 7''. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από την The Korean Herald η οποία επικαλείται πλήθος πηγών. Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται ότι η Samsung έχει ήδη κατασκευάσει ένα κινητό του οποίου η οθόνη διπλώνει εσωτερικά, στο στυλ που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία από την πατέντα του Galaxy X. Επειδή όμως αυτή η σχεδίαση απαιτεί να ξεδιπλώνει κάποιος την συσκευή όποτε είναι ανάγκη να την χρησιμοποιήσει, η Samsung επικεντρώνεται στην σχεδίαση συσκευής όπου η οθόνη θα διπλώνει εξωτερικά. Άλλες πηγές πάλι ισχυρίζονται ότι και η LG σκέφτεται να δημιουργήσει την δική της συσκευή η οποία θα διπλώνει. Η εταιρία φημολογείται ότι δουλεύει πάνω σε αυτό για πάνω από 2 χρόνια και ίσως να παρουσιάσει κάτι στο τέλος του χρόνου. Πάντως η LG, η οποία θεωρείται ότι βρίσκεται πιο μπροστά τεχνολογικά από την Samsung, αναμένεται να παρέχει εύκαμπτες οθόνες και σε άλλους κατασκευαστές κινητών, όπως η Apple η Google και η Huawei.
 10. Το Nintendo Switch αποκαλύφθηκε και επισήμως

  Βασικά έκανα ένα quick copy and paste, δεν επέλεξα συγκεκριμένο κομμάτι επίτηδες. Αυτό που λες για χρονισμούς είναι ακόμα χειρότερο μιας και δείχνει απόλυτη άγνοια. Κάτι σαν αυτά που διαβάζουμε κατά καιρούς "Αυτή με τα 4GB είναι πιο γρήγορη κάρτα γραφικών, από αυτήν που έχει μόνο 2GB" και κάνουμε αγώνα για να εξηγήσουμε ότι δεν ισχύει κατά κανόνα αυτό. Οι χρονισμοί λοιπόν; Για πες μου λίγο. Οι χρονισμοί καθορίζουν πρωτίστως την ταχύτητα της κάρτας ή ο αριθμός των πυρήνων; Το memory bandwidth παίζει καθόλου ρόλο ή μπα; Λοιπόν για να μαθαίνεις. Οι χρονισμοί είναι χρήσιμοι όταν μιλάμε για παρόμοιας αρχιτεκτονικής GPUs με ίδιο ή παραπλήσιο αριθμό πυρήνων. Όταν μια GPU διαθέτει όμως 512 πυρήνες και η άλλη μόλις 256, ακόμα και αν έχουν την ίδια ή παραπλήσια συχνότητα λειτουργίας, προφανώς δεν είναι αντίστοιχης ταχύτητας. Δεν με πιστεύεις; GTX 1060 και GTX 1070 έχουν παρόμοιους χρονισμούς. Αλλά καμιά σχέση σε επιδόσεις. Έλεγξέ το. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει το memory bandwidth. Αν αυτό είναι μικρό, όσους πυρήνες και να έχει μια κάρτα, όσο ψηλά και αν είναι χρονισμένη, θα τρώει τα μούτρα της. Μια GT 730 για παράδειγμα, με 384 πυρήνες(Kepler), συχνότητα λειτουργίας 900+MHz και memory bandwidth 14GB/sec(DDR3+64bit), θα είναι λογικά πιο αργή από το Switch(φαντάζομαι το Switch έχει πολύ υψηλότερο memory bandwidth). Μια όμως έχει 40GB/sec(GDDR5+64bit) ίσως να είναι σε παρόμοια επίπεδα με αυτό, όταν αυτό είναι συνδεδεμένο στο docking station. Λοιπόν, απλά για να ξέρεις, οι επιδόσεις είναι πάνω κάτω οι εξής PlayStation 4 (original) ~ HD 7850 Xbox One ~ HD 7790 Switch(docked) < 1/2 GT 750 (512 Maxwell Cores, 1+GHz) --- (ίσως στα επίπεδα μιας GT 730 με 384 Kepler Cores, 900MHz, 64bit GDDR5 version) Switch(mobile) < 1/6 GT 750 (512 Maxwell Cores, 1+GHz) --- (ίσως στα επίπεδα μιας GTS 450)
 11. Η HTC αποκάλυψε τα νέα της HTC U Ultra και HTC U Play

  Αναλυτική σύγκριση ανάμεσα στις δύο συσκευές. HTC U Ultra vs HTC U Play: differences and common specs and features
 12. Η HTC αποκάλυψε τα νέα της HTC U Ultra και HTC U Play

  Η HTC αποκάλυψε τα νέα της Android smartphones, HTC U Ultra και HTC U Play. Το U Ultra είναι το νέο κορυφαίο μοντέλο της εταιρίας, με το U Play να αποτελεί μια πιο οικονομική έκδοση για την μεσαία κατηγορία. Το U Ultra ενσωματώνει οθόνη 5,7'' ανάλυσης 1440x2560 pixels, με μια μικρή δευτερεύουσα οθόνη στην κορυφή όπου εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις των εφαρμογών, του συστήματος και του HTC Sense Companion. Το κεντρικό chipset είναι ο Snapdragon 821 της Qualcomm. Η μνήμη έχει μέγεθος 4GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος 64GB ή 128Gb, ανάλογα την έκδοση. Υπάρχει και υποδοχή microSD για επέκταση αυτού. Η πίσω κάμερα είναι των 12MP UltraPixel, με OIS. Η μπροστινή κάμερα είναι των 16MP(4MP UltraPixel). Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3000mAh, ενώ η μοναδική υποδοχή πάνω στην συσκευή είναι μια USB Type C. Η υποδοχή ακουστικών απουσιάζει και τα ακουστικά που δίνει η HTC συνδέονται στην USB υποδοχή. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ύπαρξη του συστήματος HTC USonic, το οποίο προσπαθεί να σκανάρει το εσωτερικό του αυτιού του ακροατή, ώστε να παρέχει ήχο προσαρμοσμένο σε αυτό. Ο HTC Sense Companion, που αναφέρθηκε αρχικά, είναι ένας ψηφιακός βοηθός και σκοπός του είναι να παρέχει βοήθεια, να προτείνει και να ενημερώνει τον χρήστη. Βέβαια για τον σκοπό αυτό συλλέγει δεδομένα από τις δραστηριότητες του χρήστη, ώστε να μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικός. Το U Ultra διαθέτει ενιαίο μεταλλικό σασί καλυμμένο πλήρως από γυαλί. Μάλιστα θα κυκλοφορήσει και μια ειδική έκδοση από γυαλί ζαφειριού. Η τιμή του είναι $749 και η διαθεσιμότητά του θα ξεκινήσει από τον Μάρτιο. Όποιος επιθυμεί μπορεί να το προ παραγγείλει από τώρα. Το HTC U Play, όπως αναφέρθηκε, είναι μια πιο οικονομική πρόταση από την HTC. Διαθέτει οθόνη 5,2'', ανάλυσης 1080p, chipset Helio P10 της Mediatek, δύο κάμερες των 16MP με αισθητήρα BSI και μπαταρία των 2500mAh. Θα υπάρξουν δύο εκδόσεις, μία με 3GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικού χώρου, και μία με 4GB μνήμη και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Το λειτουργικό θα είναι το Android 6.0. Και εδώ υπάρχει διαθέσιμος ο HTC Sense Companion και εδώ απουσιάζει η έξοδος ακουστικών. Και εδώ υποστηρίζεται η τεχνολογία USonic. Ακόμα δεν είναι γνωστή η τιμή του U Play, καθώς και το πότε θα γίνει αυτό διαθέσιμο.
 13. Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

  Max Steel (2016) - IMDb Βιαστικό. Στα 5' από την έναρξη και νομίζεις ότι κάπου έχεις χάσει 20-30' εισαγωγής. Επίσης απευθύνεται σε πολύ νεανικό κοινό. Καμιά απολύτως σχέση με το στυλ της Marvel ή της DC. Criminal (2016) - IMDb Καλύτερο από ότι περίμενα. Περνάει η ώρα σχετικά άνετα. Inferno (2016) - IMDb Κάτι του λείπει. Με βάση το imdb η ταινία ανήκει στις κατηγορίας "Action, Adventure, Crime", αλλά σε καμιά περίπτωση δεν σε πείθει. Το γεγονός για παράδειγμα ότι οι πρωταγωνιστές βλέπουν μια εικόνα που προβάλλεται στον τοίχο και ανακαλύπτουν σκόρπια μικρά γράμματα σε αυτήν ταχύτερα από data center της Google, δεν βοηθάει καθόλου.
 14. Το Nintendo Switch αποκαλύφθηκε και επισήμως

  Εύκολα ενθουσιάζεστε κάποιοι. Γραφικά 2003. Καθόλου άσχημα έτσι; Μια GTX 550Ti, με έναν Phenom II 720 X3, κατάφερνε 112fps σε αυτό το τεστ, όχι στα default settings, αλλά με ανάλυση 1920x1080, 8AA και 16X AF. Στο πρώτο Crysis στα 1080p και με medium settings πετύχαινε 64fps average. Η ενσωματωμένη του Switch είναι πάνω κάτω το 1/3 έως 1/2 μιας GTX 750. Η GTX 750 έχει 512 cuda cores στο 1GHz, το Switch έχει 256 στα 300MHz(mobile mode) έως 700MHz(docked, console mode) αν θυμάμαι καλά. Υστερεί επίσης σε memory bandwidth και την υπολογιστική ισχύ έναντι ενός ακόμα και low end PC με μια GTX 750. Ίσως όχι πολύ διαφορετική (σε concole mode έστω) από την GTX 550Ti που ανέφερα αρχικά και η οποία έχει 192 Cuda cores παλαιότερης αρχιτεκτονικής στα 900MHz. Άλλο παράδειγμα. Έπαιζα μια περίοδο στα 720p, το Sleeping Dogs και το Borderland με medium/high settings και 20-40fps, με μια 9800GT. Μια χαρά τα απόλαψα τα παιχνίδια αυτά. Δεν είναι καθόλου παράλογο λοιπόν το Switch να μπορεί να αποδώσει ικανοποιητικά γραφικά για τον περισσότερο κόσμο. Άλλωστε η πλειοψηφία σήμερα, με βάση το Steam, βολεύεται με Intel Graphics. Εδώ πολλοί παίζουν με το έκτρωμα την G210. Δεδομένου ότι έχουν βελτιωθεί και τα εργαλεία δημιουργίας 3D γραφικών, δεδομένου και της χρήσης low level APIs, αλλά και τις χαμηλές απαιτήσεις γραφικών των παιχνιδιών της Nintendo, δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση το βιντεάκι από το Zelda. Οι συγκρίσεις που θα δείχνουν το πόσο υστερεί το Switch έναντι των PS4/Xbox One(των original), θα γίνονται σε τίτλους που θα κυκλοφορούν και για τις τρεις κονσόλες. Αλλά όπως είπα, ο κόσμος βολεύεται με Intel graphics, οπότε ελάχιστοι θα νοιαστούν. Άλλωστε αν όλοι νοιάζονταν για τα specs, το PS4 θα πουλούσε δεκαπλάσια κομμάτια σε σχέση με το Xbox One. Ούτε με κιάλια δεν τις βλέπει αυτές. Αλλά τα παιχνίδια θα προσαρμόζονται πάνω στις δυνατότητές της.
 15. HTC USonic.jpg

 16. HTC U Ultra 2.jpg

 17. HTC U Ultra 1.jpg

 18. HTC U Play 2.jpg

 19. 587b5299e3d94-HTCUPlay1.jpg

 20. Omen X 35. Η πρώτη καμπύλη οθόνη της HP με Nvidia GSync

  Στην φετινή CES 2017, η HP επεδείκνυε την νέα της καμπύλη οθόνη Omen X 35. Η οθόνη αυτή, που απευθύνεται στους gamers, εκτός από καμπύλη είναι και Ultra Wide προσφέροντας μεγαλύτερο οπτικό πεδίο, ενώ επιπλέον είναι και η πρώτη οθόνη της HP η οποία αξιοποιεί το Nvidia GSync, για απόλυτα ομαλή κίνηση, χωρίς stuttering και tearing στα γραφικά των παιχνιδιών. Η οθόνη έχει διαγώνιο 35'', αναλογίες 21:9 και χρησιμοποιεί panel τεχνολογίας AMVA+. Η ανάλυσή της είναι 2440x1440 και η καμπυλότητά της 1800R. Ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει τα 100HZ, ενώ ο χρόνος απόκρισης που δίνει η HP για την οθόνη είναι 4ms. Όσον αφορά τα χρώματα, η HP ισχυρίζεται ότι η Omen X 35 είναι σε θέση να αποδώσει 16,77 εκατομμύρια καλύπτοντας το 100% του sRGB. Η Omen X 35 διαθέτει DisplayPort 1.2 και HDMI 1.4 εισόδους εικόνας, USB HUB με τρεις USB 3.0 Type A θύρες, είσοδο ήχου αλλά και έξοδο ακουστικών. Απουσιάζουν πάντως τα ηχεία, μιας και οι αγοραστές μιας τόσο ακριβής οθόνης θα διαθέτουν πιθανόν πολύ καλύτερο ηχοσύστημα. Η οθόνη τοποθετείται στην κορυφή των μοντέλων που προσφέρει η HP με τιμή τα $1300. Η διαθεσιμότητά της αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο. Περισσότερα για την οθόνη μπορείτε να διαβάσετε εδώ(PDF αρχείο).
 21. OMEN_X_35_Curved_back.jpg

 22. Gaming_OMEN_X_35_Curved_2.jpg

 23. Gaming-OMEN-X-35-Curved-1.jpg

 24. OMEN_X_35_Curved_front angle.jpg

 25. HP Omen X 35 specs.jpg